Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Υποθέτω αναφέρεται στον ακραίο βαθμό του να έχει πάει με πάρα πολλούς και να μην έχει στοπ αυτή η επιθυμία..Σε έχασα ρε τυπε
Υποθέτω αναφέρεται στον ακραίο βαθμό του να έχει πάει με πάρα πολλούς και να μην έχει στοπ αυτή η επιθυμία..Σε έχασα ρε τυπε
Αυτό ισχύει υποθέτω με το κέρατο. Δν κανεις κάτι σοβαρό με γκομενα που ήσουν ο τρίτος σε μια σχέση.υπαρχει ενα μοτιβο συμπεριφορας
αν πας να πιασεις δουλεια και μαθουν οτι εκλεψες απο τους προηγομενους εργοδοτες σου δε θα σε προσλαβουν γιατι θα φοβηθουν οτι θα το ξανακανεις
αν μια γυναικα εχει παει με παρα πολλους ανδρες σημαινει οτι της αρεσει να γαμιετε με πολλους και ΘΑ της αρεσει να γαμιετε με πολλους
τωρα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και δε μα αρεσει να γενικευω αλλα καποια πραγματα ειναι ιδια
Γιατί να μην βάλω 10000; Ούτε τσιγγούνης ούτε φρωχός είμαι.σου ειπε 40? υπολογιζε 4000 στον θυληκο Σπαλιαρα επεσες
ειναι και το αλλο που εχω ακουσει απο καποιους ινδουιστεςΑυτό ισχύει υποθέτω με το κέρατο. Δν κανεις κάτι σοβαρό με γκομενα που ήσουν ο τρίτος σε μια σχέση.
εννοειται οτι αν γαμηθουν με πολλους, μετα παντα θα θυμουντε το καλυτεροειναι και το αλλο που εχω ακουσει απο καποιους ινδουιστες
λενε ρε παιδι μου οτι αμα η γυναικα εχει παει με πολλους αργοτερα τις ερχονται αναμνησεις απο τα προηγουμενα γαμησια αρα ειναι πιο δυσκολα να μεινουν πιστες
δε το πιστευα τοσο πολυ μεχρι που διαβασα στο Lifo καποιες να γραφουν οτι αγαπουν πολυ τον αντρα τους που ειναι πολυ καλο παιδι αλλα θυμονται εναν πρωην τους που τις γαμουσε καλυτερα και της εστειλε μυνημα στο messanger προσφατα και δε ξερει τι να κανει τωρα...
Εκεί που κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση βάζεις την lifo και το χεζειςειναι και το αλλο που εχω ακουσει απο καποιους ινδουιστες
λενε ρε παιδι μου οτι αμα η γυναικα εχει παει με πολλους αργοτερα τις ερχονται αναμνησεις απο τα προηγουμενα γαμησια αρα ειναι πιο δυσκολα να μεινουν πιστες
δε το πιστευα τοσο πολυ μεχρι που διαβασα στο Lifo καποιες να γραφουν οτι αγαπουν πολυ τον αντρα τους που ειναι πολυ καλο παιδι αλλα θυμονται εναν πρωην τους που τις γαμουσε καλυτερα και της εστειλε μυνημα στο messanger προσφατα και δε ξερει τι να κανει τωρα...
οπως στο bou γραφουν κυριως ανδρες στο Lifo γραφουν κυριως γυναικεςΕκεί που κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση βάζεις την lifo και το χεζεις
Και με 2 να έχει παει , αν εσύ είσαι σαν τν Μανωλάκη στο σεξ κ οι προηγούμενοι της τιναζαν τα πέταλα ,παλι την ίδια κατάληξη μπορεί να έχουμε
Την Καλησπερα Φιλε Michael......μην τον μελετας τον πουστη και σκασει μυτη σαν Φαντης Μπαστουνι...εχουμε τον Κωστακι τωρα....ιδιος Μαλακας ειναι....Εκεί που κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση βάζεις την lifo και το χεζεις
Και με 2 να έχει παει , αν εσύ είσαι σαν τν Μανωλάκη στο σεξ κ οι προηγούμενοι της τιναζαν τα πέταλα ,παλι την ίδια κατάληξη μπορεί να έχουμε
Το bou φίλε είναι πανεπιστήμιο.οπως στο bou γραφουν κυριως ανδρες στο Lifo γραφουν κυριως γυναικες
ειναι κατι σαν το θυληκο Bou μα αρεσει να βλεπω και τις δυο οψεις του νομισματος
αν πεις στο lifo οτι εισαι απο το bou θα σε καταραστουν και θα σε μπαναρουν
Αν την γνωείσεις στο σπίτι των γονιών της, τη σημαίνει; Ότι θα σε κερατώνει με την γιαγιά της;Εγω πιστευω οτι εκει που θα τη γνωρισεις τη γκομενα εκει θα σου γαμιεται
Τη γνωρισες σε μπαρ;
Θα σε κερατωνει σε μπαρ οταν κανει εξοδους με τις "φιλες"
Τη γνωρισες μεσω της παρεας;
Θα σε κερατωνει με ολη την παρεα
Το κερατο ειναι σιγουρο γιαυτο η μονη λυση ειναι να την κερατωσεις πρωτος και με περισσοτερες
...."ε τρεις!"
Ειναι default απαντηση μαγκα μου, περασμενη στο dna του θηλυκών!!!!!
....true!!!!Την ερώτηση .... ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ..........
Οπότε οποιαδήποτε απάντηση .... σημαίνει ότι αυτός που τη λαμβάνει .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ........
Ποιός τον γαμάει το μαλάκα ...........
Εμένα μέχρι τα 25 της είχε πάει με 8 και την πιστεύω γτ ξέρει ότι με εξιτάρει να ακούω ιστορίες για τους πρώην της.. μέχρι να μάθει βεβαια αυτό μου το βίτσιο μου έλεγε 4..
Εμενα πάντως τύποι, μύστες, χυστες μου έχει πει και την πιστεύω πως έχει πάει με έναν.Ο τυπάκος , τον γνώρισα δεν ήξερε να την κάνει να ευχαριστιέται.