Νέα

Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.658
Πόντοι
8.346
υπαρχει ενα μοτιβο συμπεριφορας
αν πας να πιασεις δουλεια και μαθουν οτι εκλεψες απο τους προηγομενους εργοδοτες σου δε θα σε προσλαβουν γιατι θα φοβηθουν οτι θα το ξανακανεις
αν μια γυναικα εχει παει με παρα πολλους ανδρες σημαινει οτι της αρεσει να γαμιετε με πολλους και ΘΑ της αρεσει να γαμιετε με πολλους
τωρα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και δε μα αρεσει να γενικευω αλλα καποια πραγματα ειναι ιδια
Αυτό ισχύει υποθέτω με το κέρατο. Δν κανεις κάτι σοβαρό με γκομενα που ήσουν ο τρίτος σε μια σχέση.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Αυτό ισχύει υποθέτω με το κέρατο. Δν κανεις κάτι σοβαρό με γκομενα που ήσουν ο τρίτος σε μια σχέση.
ειναι και το αλλο που εχω ακουσει απο καποιους ινδουιστες
λενε ρε παιδι μου οτι αμα η γυναικα εχει παει με πολλους αργοτερα τις ερχονται αναμνησεις απο τα προηγουμενα γαμησια αρα ειναι πιο δυσκολα να μεινουν πιστες
δε το πιστευα τοσο πολυ μεχρι που διαβασα στο Lifo καποιες να γραφουν οτι αγαπουν πολυ τον αντρα τους που ειναι πολυ καλο παιδι αλλα θυμονται εναν πρωην τους που τις γαμουσε καλυτερα και της εστειλε μυνημα στο messanger προσφατα και δε ξερει τι να κανει τωρα... :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
λενε ρε παιδι μου οτι αμα η γυναικα εχει παει με πολλους αργοτερα τις ερχονται αναμνησεις απο τα προηγουμενα γαμησια αρα ειναι πιο δυσκολα να μεινουν πιστες
δε το πιστευα τοσο πολυ μεχρι που διαβασα στο Lifo καποιες να γραφουν οτι αγαπουν πολυ τον αντρα τους που ειναι πολυ καλο παιδι αλλα θυμονται εναν πρωην τους που τις γαμουσε καλυτερα και της εστειλε μυνημα στο messanger προσφατα και δε ξερει τι να κανει τωρα... :confused:
εννοειται οτι αν γαμηθουν με πολλους, μετα παντα θα θυμουντε το καλυτερο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.658
Πόντοι
8.346
Εκεί που κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση βάζεις την lifo και το χεζεις :2funny:
Και με 2 να έχει παει , αν εσύ είσαι σαν τν Μανωλάκη στο σεξ κ οι προηγούμενοι της τιναζαν τα πέταλα ,παλι την ίδια κατάληξη μπορεί να έχουμε

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Και με 2 να έχει παει , αν εσύ είσαι σαν τν Μανωλάκη στο σεξ κ οι προηγούμενοι της τιναζαν τα πέταλα ,παλι την ίδια κατάληξη μπορεί να έχουμε
οπως στο bou γραφουν κυριως ανδρες στο Lifo γραφουν κυριως γυναικες
ειναι κατι σαν το θυληκο Bou :2funny: μα αρεσει να βλεπω και τις δυο οψεις του νομισματος
αν πεις στο lifo οτι εισαι απο το bou θα σε καταραστουν και θα σε μπαναρουν :2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα Φιλε Michael......μην τον μελετας τον πουστη και σκασει μυτη σαν Φαντης Μπαστουνι...εχουμε τον Κωστακι τωρα....ιδιος Μαλακας ειναι....
MV5BYTk4MDVlYzQtMGY5ZS00NGQxLWFlOGItODY1MGI2NjBmMGFiXkEyXkFqcGdeQXVyNDE5MTU2MDE@-1024x556.jpg

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
οπως στο bou γραφουν κυριως ανδρες στο Lifo γραφουν κυριως γυναικες
ειναι κατι σαν το θυληκο Bou :2funny: μα αρεσει να βλεπω και τις δυο οψεις του νομισματος
αν πεις στο lifo οτι εισαι απο το bou θα σε καταραστουν και θα σε μπαναρουν :2funny:
Το bou φίλε είναι πανεπιστήμιο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγω πιστευω οτι εκει που θα τη γνωρισεις τη γκομενα εκει θα σου γαμιεται
Τη γνωρισες σε μπαρ;
Θα σε κερατωνει σε μπαρ οταν κανει εξοδους με τις "φιλες"
Τη γνωρισες μεσω της παρεας;
Θα σε κερατωνει με ολη την παρεα
Το κερατο ειναι σιγουρο γιαυτο η μονη λυση ειναι να την κερατωσεις πρωτος και με περισσοτερες

slutwifeBNWO

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Με ένα είχα πάει πριν παντρευτώ. Γιαυτό ίσως έχω τόσα απωθημένα :angel:

Bruskos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
459
Πόντοι
20
Εγω πιστευω οτι εκει που θα τη γνωρισεις τη γκομενα εκει θα σου γαμιεται
Τη γνωρισες σε μπαρ;
Θα σε κερατωνει σε μπαρ οταν κανει εξοδους με τις "φιλες"
Τη γνωρισες μεσω της παρεας;
Θα σε κερατωνει με ολη την παρεα
Το κερατο ειναι σιγουρο γιαυτο η μονη λυση ειναι να την κερατωσεις πρωτος και με περισσοτερες
Αν την γνωείσεις στο σπίτι των γονιών της, τη σημαίνει; Ότι θα σε κερατώνει με την γιαγιά της;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.280
Πόντοι
11.146
...."ε τρεις!" :2funny::2funny::2funny:
Ειναι default απαντηση μαγκα μου, περασμενη στο dna του θηλυκών!!!!! :cheesy:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Δεν λέει...γιατι δεν ρωτάω ποτέ!!!!Μα καλα τώρα...οσοι ρωτάνε ακομα...περιμένουν ειλικρινή απάντηση???Μουοχαχαχαχα....αρεμαλάκεςςςς!!!!Οχι πως εμεις πάμε πίσω σε αυτά...αυτές αφαιρούν...εμεις προσθέτουμε και κάποιες κορυφαίες μαλακίες που έχουμε παίξει!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
...."ε τρεις!" :2funny::2funny::2funny:
Ειναι default απαντηση μαγκα μου, περασμενη στο dna του θηλυκών!!!!! :cheesy:

Την ερώτηση .... ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ..........

Οπότε οποιαδήποτε απάντηση .... σημαίνει ότι αυτός που τη λαμβάνει .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ........

Ποιός τον γαμάει το μαλάκα ...........

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.280
Πόντοι
11.146
Την ερώτηση .... ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ..........

Οπότε οποιαδήποτε απάντηση .... σημαίνει ότι αυτός που τη λαμβάνει .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ........

Ποιός τον γαμάει το μαλάκα ...........
....true!!!!

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.062
Πόντοι
1.046
Εμένα μέχρι τα 25 της είχε πάει με 8 και την πιστεύω γτ ξέρει ότι με εξιτάρει να ακούω ιστορίες για τους πρώην της.. μέχρι να μάθει βεβαια αυτό μου το βίτσιο μου έλεγε 4..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Εμένα μέχρι τα 25 της είχε πάει με 8 και την πιστεύω γτ ξέρει ότι με εξιτάρει να ακούω ιστορίες για τους πρώην της.. μέχρι να μάθει βεβαια αυτό μου το βίτσιο μου έλεγε 4..

Φίλε .... γελάει με κολλητές .... αδελφή κτλ .... και διηγείται τις αντιδράσεις σου ....

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ .....

Σε ρίχνει . ΕΣΕΝΑ ΡΙΧΝΕΙ .

take it ... or leave it ....

dhalsim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
4.388
Πόντοι
441
Εμενα πάντως τύποι, μύστες, χυστες μου έχει πει και την πιστεύω πως έχει πάει με έναν.Ο τυπάκος , τον γνώρισα δεν ήξερε να την κάνει να ευχαριστιέται.

Bruskos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
459
Πόντοι
20
Εμενα πάντως τύποι, μύστες, χυστες μου έχει πει και την πιστεύω πως έχει πάει με έναν.Ο τυπάκος , τον γνώρισα δεν ήξερε να την κάνει να ευχαριστιέται.

Πώς ήταν στο κρεβάτι όταν γνωριστήκατε; Δύσκολο να ήταν καλή με μόνη εμπειρία ένα χλεχλέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom