athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Συμφωνώ απόλυτα.. κάτω από δέκα ΔΕΝ παίζει να πετύχεις γυναίκα.. εξυπακούεται βέβαια πως υπάρχουν και εξαιρέσεις..!
Το κοντέρ ξεκινά να γράφει από τους 10+
Συμφωνώ απόλυτα.. κάτω από δέκα ΔΕΝ παίζει να πετύχεις γυναίκα.. εξυπακούεται βέβαια πως υπάρχουν και εξαιρέσεις..!
Το κοντέρ ξεκινά να γράφει από τους 10+
Βάλε έναν μέσο όρο 2 ζεστές πούτσες τον χρόνο και φτάνεις στους 34
+καμια παρτουζίτσα με δυο ρεμάλια
36
από πίπες δεν ξέρω με σιγοριά
Κάποια ειλικρινής μου έχει ομολογήσει πως έχει πάει με δέκα. Μαζεμένους, σ' ένα βράδυ όμως!
Οπότε δεν είχε έννοια να συνεχίσω τις ερωτήσεις.
Και σεμενα ελεγε οτι εισαι ο τριτος μου. Εντο μεταξυ οταν ξεκινησα να την πηδαω τα ειχε με εναν αλλο που πιο πριν τα ειχε με εναν αλλον συν οτι την πηδαγε ενας μπαρμαν που μας κερνουσε τους καφεδες συν οτι την πηδουσε ενας τυπος που της εκανε και τον ταξιτζη. Μετα αφου την ειχε πηδηξει ολη η πολη την ξεφτιλισα και την παρατησα, Τωρα ειναι παντρεμενη με ενα παιδι.... Αννα Μ.
σημασια ρε δεν εχει με ποσους εχει παει δεν πηραμε παρθενες
σημασια εχει να εχει μαθει καλα με οσους εχει παει...
αν δεν την εμαθαν σωστη πιπα κ αντι να γλυφει δαγκωνει
η κανας παπαρας την πονεσε κ δεν δεινει πωπο
χεστα μεσα κ παρθενα να είναι θα κλαις
η γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?
λοιπον μαγκες εμενα η δικια μου 26 λεει εχει παει με 2 εγω ειμαι ο τριτος ο πρωτος την ειχε 23 εκατοστα απο οτι λεει ο δευτερος 19 με εναν ειχε κανει μονο πιπα την ειχε πολυ μικρη εγω ειμαι ο τριτος την εχω 17 εννοειται πως λεει οτι κανω το καλυτερο σεξ στους αλλους δεν εκανε πιπες παρα μονο σπανια κλπ οτι λενε ολες πανω κατω... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειχε μεγαλες χρονικα σχεσεις με τους απο πανω το μουνι της δεν φαινεται πολυ δουλεμενο οποτε για τα μεγεθη κραταω μια πισινη.. γενικα και απο φιλες μου το ξερω αυτο οι γυναικες για να κερδισουν ελευθεριες και να <<κοιμησουν>> τον αντρα του λενε αυτες τις βλακειες με γαμας καλυτερα εσενα στα κανω ολα εσυ εισαι ο καλυτερος οποτε γενικα μην πιστεύεται τι σας λενε στο θεμα του σεξ!
Σωστός. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Σιγά μην καθίσω να της πω οτι κάποιες εποχές είχα τρία στανταρακια Γκομενες και για χαλάρωση πήγαινα και σε μια πουτανα.Αρα και παλι, τι σημαινει; Εγω αν μαζεψω και ολη την φιλη και τις βιζιτες που εχω παρει εχω και 20 χρονια, εχω περασει την 500αρα.
Θα της το ελεγα; Οχι
Θεωρω οτι εχει σημασια για το πως θα της φερθω ή τι σοι αντρας ειμαι; Οχι
Τρομερη περιγραφη! Απιστευτος!
Καλα τα λεει εδω ο τυπος λοιπον
τυπε δεν συζηταμε με ποσους εχουν παει οι πουτανες αλλα οι γκομενες :S :S :SΘυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει το 2011:Μωρό μου ανησυχώ πολύ.Εμάς τις Ανατολικές δεν μας παίρνουν καθόλου στα σοβαρά.Δεν μπορούμε να βρούμε άντρα για σοβαρή σχέση να παντρευτούμε,μας βλέπουν όλοι μόνο για σεξ.
Εγώ πριν σε γνωρίσω είχα πάει με 10.Τώρα πώς μπορώ να πω στο αγόρι μου οτι έχω πάει με 12?Θα του φανούν πολλοί.Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα με πάρει στα σοβαρά πιστεύεις αν του πω οτι πήγα με 12 άντρες?Πώς να το πω?Εχω πρόβλημα.
Λέω μην ανησυχείς αγάπη μου.12 είναι εντάξει για κοπέλα αν σε αγαπάει.
Φυσικά ήμουν ο δεύτερος που έκανε ποτέ πίπα είχα τουλάχιστον αυτό το προνόμιο.
Μια άλλη Τσέχα 186 από Βόρεια Τσεχία με ρώτησε σε ανύποπτο χρόνο το 2008.Να σε ρωτήσω κάτι,με πόσους άντρες πιστεύεις οτι έχει πάει η μέση Τσέχα?
10 απαντάω.
Αρχισε να γελάει.
100 θες να πεις.Κοίτα οι Τσέχες έχουν γίνει γουρούνια.Πάνε με όσους άντρες είναι δυνατόν όπως κάνετε και εσείς οι άντρες.Εγώ είχα για 3 χρόνια σχέση με γυναίκα γιατί αυτή ήξερε να κάνει αυτά που δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες.
Αλλά οι Τσέχες έχουν γίνει πλέον όλες γουρούνια.Fuj.
Γενικά άμα βλέπατε το κοντέρ Τσέχων,Πολωνέζων,Ουκρανέζων θα ξερνάγατε για χρόνια.Είναι εντελώς απίστευτο.
Για αυτό πρακτική συμβουλή.Καμιά ματιά στο γαμημένο το κινητό της γκόμενας για να μείνετε καυλωμένοι και αισιόδοξοι.
Χαχα! Σωστός!τυπε δεν συζηταμε με ποσους εχουν παει οι πουτανες αλλα οι γκομενες :S :S :S
τυπε δεν συζηταμε με ποσους εχουν παει οι πουτανες αλλα οι γκομενες :S :S :S
τελικα η αγαμια του αντρα ειναι προσον στην συζηγικη ζωη τυπετυπεΚαι μενα η γυναικα μου μου εχει πει οτι εχει παει με 7 πριν απο μενα....φυσικα δεν μασησα αλλα τι να κανεις δεν θελει να το ψαχνεις και πολυ και ουτε με ενδιαφερει και πολυ..Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μετα απο περιπου 10 χρονια γαμου ακομα οταν καθετε στον πουτσ@ μου σπαρταραει σαν το ψαρι...
:S :S :SΚαι μενα η γυναικα μου μου εχει πει οτι εχει παει με 7 πριν απο μενα....φυσικα δεν μασησα αλλα τι να κανεις δεν θελει να το ψαχνεις και πολυ και ουτε με ενδιαφερει και πολυ..Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μετα απο περιπου 10 χρονια γαμου ακομα οταν καθετε στον πουτσ@ μου σπαρταραει σαν το ψαρι...
τυπε μην απαξιωνεις τα νεα μελη..με αβαταρ αλλων μελων :S :S :S:S :S :S
και εντελως καινουριο νικ τυπε :S :S :Sτυπε μην απαξιωνεις τα νεα μελη..με αβαταρ αλλων μελων :S :S :S
οι γκομενες ανατολικη ευρωπη ειχαν παει με οσους συμμαθητες κι οσους συμφοιτητες γουδτραντυπε δεν συζηταμε με ποσους εχουν παει οι πουτανες αλλα οι γκομενες :S :S :S