Νέα

Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Βάλε έναν μέσο όρο 2 ζεστές πούτσες τον χρόνο και φτάνεις στους 34
+καμια παρτουζίτσα με δυο ρεμάλια
36
από πίπες δεν ξέρω με σιγοριά

Αρα και παλι, τι σημαινει; Εγω αν μαζεψω και ολη την φιλη και τις βιζιτες που εχω παρει εχω και 20 χρονια, εχω περασει την 500αρα.
Θα της το ελεγα; Οχι
Θεωρω οτι εχει σημασια για το πως θα της φερθω ή τι σοι αντρας ειμαι; Οχι

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Κάποια ειλικρινής μου έχει ομολογήσει πως έχει πάει με δέκα. Μαζεμένους, σ' ένα βράδυ όμως!

Οπότε δεν είχε έννοια να συνεχίσω τις ερωτήσεις.

Χαχχααχαχα

Ωραιος doc!
Τι ήταν αυτή; Επαγγελματίας ή σύντροφος;

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Και σεμενα ελεγε οτι εισαι ο τριτος μου. Εντο μεταξυ οταν ξεκινησα να την πηδαω τα ειχε με εναν αλλο που πιο πριν τα ειχε με εναν αλλον συν οτι την πηδαγε ενας μπαρμαν που μας κερνουσε τους καφεδες συν οτι την πηδουσε ενας τυπος που της εκανε και τον ταξιτζη. Μετα αφου την ειχε πηδηξει ολη η πολη την ξεφτιλισα και την παρατησα, Τωρα ειναι παντρεμενη με ενα παιδι.... Αννα Μ.

Εζησες μεγάλη στιγμη! Να σε κερναει ο προηγουμενος της γαμιας!

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
σημασια ρε δεν εχει με ποσους εχει παει δεν πηραμε παρθενες
σημασια εχει να εχει μαθει καλα με οσους εχει παει...
αν δεν την εμαθαν σωστη πιπα κ αντι να γλυφει δαγκωνει
η κανας παπαρας την πονεσε κ δεν δεινει πωπο
χεστα μεσα κ παρθενα να είναι θα κλαις
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ, πού την ξέρεις τη δικιά μου;!

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
η γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?

Αυτός με τους 21 τις έχει πάρει όλες τελικά!

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
λοιπον μαγκες εμενα η δικια μου 26 λεει εχει παει με 2 εγω ειμαι ο τριτος ο πρωτος την ειχε 23 εκατοστα απο οτι λεει ο δευτερος 19 με εναν ειχε κανει μονο πιπα την ειχε πολυ μικρη εγω ειμαι ο τριτος την εχω 17 εννοειται πως λεει οτι κανω το καλυτερο σεξ  στους αλλους δεν εκανε πιπες παρα μονο σπανια κλπ οτι λενε ολες πανω κατω... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειχε μεγαλες χρονικα σχεσεις με τους απο πανω το μουνι της δεν φαινεται πολυ δουλεμενο οποτε για τα μεγεθη κραταω μια πισινη.. γενικα και απο φιλες μου το ξερω αυτο οι γυναικες για να κερδισουν ελευθεριες και να <<κοιμησουν>> τον αντρα του λενε αυτες τις βλακειες με γαμας καλυτερα εσενα στα κανω ολα εσυ εισαι ο καλυτερος οποτε γενικα μην πιστεύεται τι σας λενε στο θεμα του σεξ!

Φιλαρακι απο όλα τα μεγεθη θα αφαιρεσει 3 με 4 εκατοστα για αρχη

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Οι γυναίκες ξεχνούν να μετρήσουν τις πίπες συνήθως.

Οι πίπες μετράνε κατά τη γνώμη σας;

Μία γυναικά που ειναι σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου και μάλιστα χωρίς να είναι τελειωμένη πουτανα εύκολα μπορεί να αλλάζει γαμιάδες ανά 6 εβδομάδες. Σε γνώρισα, μου ψιλοαρεσες, σε δοκίμασα, πάμε γι άλλα.

τα νούμερα λοιπόν πάνω από 20 παίζουν εύκολα σε φοιτητικές ηλικίες.

Για τον βασικό υπολογισμό μια συντηρητικής κοπέλας, αφαιρείς τα χρονιά των σχέσεων, βάζεις έναν γαμιά ανα τρίμηνο στα ενδιάμεσα και πασπαλίζεις και κάνα δυο ακόμα έτσι για την αλητεία.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αρα και παλι, τι σημαινει; Εγω αν μαζεψω και ολη την φιλη και τις βιζιτες που εχω παρει εχω και 20 χρονια, εχω περασει την 500αρα.
Θα της το ελεγα; Οχι
Θεωρω οτι εχει σημασια για το πως θα της φερθω ή τι σοι αντρας ειμαι; Οχι
Σωστός. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Σιγά μην καθίσω να της πω οτι κάποιες εποχές είχα τρία στανταρακια Γκομενες και για χαλάρωση πήγαινα και σε μια πουτανα.
Θα τρελαθεί. Αυτές γιατί να καθίσουν να σου πουν τα πάντα. Και πες οτινσου λεει όλη την αλήθεια. Θα γουστάρεις μετά.
Η ερώτηση νγια μένα είναι άκυρη. Γι αυτο όταν κάποια λέει τρείς κλπ παπαριες δςν την αδικώ καθόλου.
Κάποιοι το ζητάνε το δούλεμα. Το έχουν ανάγκη.

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
Τρομερη περιγραφη! Απιστευτος!

Καλα τα λεει εδω ο τυπος λοιπον

καλα τα λεει ο τυπακος, αλλα εχει πικρα.....εχει φαει κερατο και απορριψη ναυτικων μιλιων και εχει παρει σασι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει το 2011:Μωρό μου ανησυχώ πολύ.Εμάς τις Ανατολικές δεν μας παίρνουν καθόλου στα σοβαρά.Δεν μπορούμε να βρούμε άντρα για σοβαρή σχέση να παντρευτούμε,μας βλέπουν όλοι μόνο για σεξ.
Εγώ πριν σε γνωρίσω είχα πάει με 10.Τώρα πώς μπορώ να πω στο αγόρι μου οτι έχω πάει με 12?Θα του φανούν πολλοί.Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα με πάρει στα σοβαρά πιστεύεις αν του πω οτι πήγα με 12 άντρες?Πώς να το πω?Εχω πρόβλημα.
Λέω μην ανησυχείς αγάπη μου.12 είναι εντάξει για κοπέλα αν σε αγαπάει.
Φυσικά ήμουν ο δεύτερος που έκανε ποτέ πίπα είχα τουλάχιστον αυτό το προνόμιο.

Μια άλλη Τσέχα 186 από Βόρεια Τσεχία με ρώτησε σε ανύποπτο χρόνο το 2008.Να σε ρωτήσω κάτι,με πόσους άντρες πιστεύεις οτι έχει πάει η μέση Τσέχα?
10 απαντάω.
Αρχισε να γελάει.
100 θες να πεις.Κοίτα  οι Τσέχες έχουν γίνει γουρούνια.Πάνε με όσους άντρες είναι δυνατόν όπως κάνετε και εσείς οι άντρες.Εγώ είχα για 3 χρόνια σχέση με γυναίκα γιατί αυτή ήξερε να κάνει αυτά που δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες.
Αλλά οι Τσέχες έχουν γίνει πλέον όλες γουρούνια.Fuj.
Γενικά άμα βλέπατε το κοντέρ Τσέχων,Πολωνέζων,Ουκρανέζων θα ξερνάγατε για χρόνια.Είναι εντελώς απίστευτο.
Για αυτό πρακτική συμβουλή.Καμιά ματιά στο γαμημένο το κινητό της γκόμενας για να μείνετε καυλωμένοι και αισιόδοξοι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είχε πει το 2011:Μωρό μου ανησυχώ πολύ.Εμάς τις Ανατολικές δεν μας παίρνουν καθόλου στα σοβαρά.Δεν μπορούμε να βρούμε άντρα για σοβαρή σχέση να παντρευτούμε,μας βλέπουν όλοι μόνο για σεξ.
Εγώ πριν σε γνωρίσω είχα πάει με 10.Τώρα πώς μπορώ να πω στο αγόρι μου οτι έχω πάει με 12?Θα του φανούν πολλοί.Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα με πάρει στα σοβαρά πιστεύεις αν του πω οτι πήγα με 12 άντρες?Πώς να το πω?Εχω πρόβλημα.
Λέω μην ανησυχείς αγάπη μου.12 είναι εντάξει για κοπέλα αν σε αγαπάει.
Φυσικά ήμουν ο δεύτερος που έκανε ποτέ πίπα είχα τουλάχιστον αυτό το προνόμιο.

Μια άλλη Τσέχα 186 από Βόρεια Τσεχία με ρώτησε σε ανύποπτο χρόνο το 2008.Να σε ρωτήσω κάτι,με πόσους άντρες πιστεύεις οτι έχει πάει η μέση Τσέχα?
10 απαντάω.
Αρχισε να γελάει.
100 θες να πεις.Κοίτα  οι Τσέχες έχουν γίνει γουρούνια.Πάνε με όσους άντρες είναι δυνατόν όπως κάνετε και εσείς οι άντρες.Εγώ είχα για 3 χρόνια σχέση με γυναίκα γιατί αυτή ήξερε να κάνει αυτά που δεν μπορούν να κάνουν οι άντρες.
Αλλά οι Τσέχες έχουν γίνει πλέον όλες γουρούνια.Fuj.
Γενικά άμα βλέπατε το κοντέρ Τσέχων,Πολωνέζων,Ουκρανέζων θα ξερνάγατε για χρόνια.Είναι εντελώς απίστευτο.
Για αυτό πρακτική συμβουλή.Καμιά ματιά στο γαμημένο το κινητό της γκόμενας για να μείνετε καυλωμένοι και αισιόδοξοι.
τυπε δεν συζηταμε με ποσους εχουν παει οι πουτανες αλλα οι γκομενες :S :S :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μη νομίζεις.Οι Ελληνες τις ερωτεύονται αυτές.Αν δεις τι θυσίες κάνουν για αυτές που λέω οι Ελληνες,δεν παίζει αυτό το πράγμα.
Αυτές που εγώ ονομάζω σπονσορέτς,κερνάω σκατά στο στόμα κτλ,άλλοι γίνονται χαλί να τους πατήσουνε,τις παντρεύονται,τους δίνουν λεφτά,κολλάνε από έρωτα κτλ.
Είναι πολύ προκλητικό,εγώ τα λέω έτσι.Οι άλλοι τις περιγράφουν αλλιώς,εντελώς διαφορετικά.Μιλάμε για ίδιες ή υποδεέστερες γκόμενες.
Πολλές από αυτές που έχω ποστάρει γυμνές έχουν σύζυγο,παιδιά,σοβαρό επάγγελμα,προφίλ στην κοινωνία κτλ.
Εγώ τα λέω έτσι αλλά ο άλλος δεν το δέχεται οτι είναι έτσι.Είναι εντελώς εξτρέμ και δεν το δέχονται.

Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Και μενα η γυναικα μου μου εχει πει οτι εχει παει με 7 πριν απο μενα....φυσικα δεν μασησα αλλα τι να κανεις δεν θελει να το ψαχνεις και πολυ και ουτε με ενδιαφερει και πολυ..Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μετα απο περιπου 10 χρονια γαμου ακομα οταν καθετε στον πουτσ@ μου σπαρταραει σαν το ψαρι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Και μενα η γυναικα μου μου εχει πει οτι εχει παει με 7 πριν απο μενα....φυσικα δεν μασησα αλλα τι να κανεις δεν θελει να το ψαχνεις και πολυ και ουτε με ενδιαφερει και πολυ..Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι μετα απο περιπου 10 χρονια γαμου ακομα οταν καθετε στον πουτσ@ μου σπαρταραει σαν το ψαρι...
τελικα η αγαμια του αντρα  ειναι προσον  στην συζηγικη ζωη τυπετυπε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:S :S :S

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 39

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
οι γκομενες ανατολικη ευρωπη ειχαν παει με οσους συμμαθητες κι οσους συμφοιτητες γουδτραν
βαλτε μια 40-50αρα
μετα γαμιοντουσαν με συναδελφους βαλε αλλους εικοσι
βαλε μεσα περιπετειες διακοπες κλπ αλλα δεκα χρονια
παμε αλλοι 40-60 ατομα
συνολο κ;μμια 120 ατομα νορμαλ και αλλους 10-=15 μετα τον γαμο
αν δε ,χωρισουν στα τριαντα υπολογιστε αλλους 20-30 ανα χρονια μεχρι τα σαραντα τους
δθυτικη ευρωπη αναλογα την περιοχη
τα ανωτερω νουμερα ισχυουν για Σαθνδιναυικες χωρες ολλανδια και δανια
πεφτουν στην μεση για γερμανια και γαλλια
πιο κατω οσο πλησιαζουμε μεσογειο
παντως οι ελληνιδςς κατω απο σαραντα διαφορετικους δυσκολο να μην εχουν,ειδικα πυ παντρευονται στα τριαντα πεντε πλας πολλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom