You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 599
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όλες όσες είχα σχέση διάρκειας άνω των τριών ημερών, μου παίξαν όλες την ίδια κασσέτα, όπου είχε το διάσημο σουξέ "Πριν Από Εσένα Είχα Μόνο Έναν". Μετά, γύρισαν την άλλη πλευρά της κασσέτας και άκουσα άλλη μια μεγάλη επιτυχία "Και Αυτός ο Ένας Ήταν Μεγάλος Μαλάκας".
Αν νομίζετε πως τα λένε μόνο οι Ελληνίδες, είστε μακριά νυχτωμένοι. Μου το έχει πει και Αμερικάνα από το Χιούστον, λίγο πριν καταλήξουμε στην παραλία για μία και μοναδική μονομαχία. Με εντυπωσίασε που οι ελληνικές επιτυχίες ακούγονται και αρέσουν στο Τέξας...
Μου έχει τύχει όμως και το εντελώς αισχρό, 19χρονή (εγώ 23, φοιτητής), αφού πρώτα για μήνες μου έψησε το ψάρι στα χείλη σε-βλέπω-σοβαρα και το-σ'αγαπώ-να-μου-το-πεις-μόνο-όταν-θα-το-εννοείς (αλλά να το πεις, μη σου γαμήσω) και θέλω-απόλυτη-ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα είμαι-παρθένα-και-θέλω-το-χρόνο-μου, όταν μετά από τέσσερις μήνες μου επέτρεψε να μπω, δεν ήταν παρθένα. Δεν το είχε κάνει πολλές φορές, γιατί στα περί κρεβατιού ήταν πολύ άσχετη και άγαρμπη, αλλά έλεγε ξανά και ξανά πως ήταν παρθένα και δεν ήταν. Το ίδιο έχει κάνει κάποια στον πατέρα μου στη δεκαετία του '60, πριν καν τη Χούντα. Δεν το περίμενα να συμβεί και σε εμένα, στις αρχές του 21ου αιώνα. Κατά τα άλλα, τα ήθη προχώρησαν και είμαστε πιο απελευθερωμένη κοινωνία...
Στα σοβαρά, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι λέει μια γυναίκα για το παρελθόν της, αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νορμάλ άτομο. Εξάλλου, ποιος θα δεχόταν καλά εξομολογήσεις του στυλ "έχω πάει με εκατοντάδες", "μ αρέσει να το κάνω με αγνώστους", "μέχρι πέρσι είχα δύο και με παίρνανε μαζί"; Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι άντρες που δε θα πέθαιναν από την ανασφάλεια αν άκουγαν τέτοια. Το πρόβλημα είναι άλλο: ο άντρας που τρώγεται να μάθει το παρελθόν της κοπέλας του είναι προβληματικός ο ίδιος. Σύμφωνα με το Φρόυντ, κάτι τέτοια είναι υποσυνείδητη ομοφυλοφιλία.
Τρομερη περιγραφη! Απιστευτος!
Καλα τα λεει εδω ο τυπος λοιπον
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Όλες όσες είχα σχέση διάρκειας άνω των τριών ημερών, μου παίξαν όλες την ίδια κασσέτα, όπου είχε το διάσημο σουξέ "Πριν Από Εσένα Είχα Μόνο Έναν". Μετά, γύρισαν την άλλη πλευρά της κασσέτας και άκουσα άλλη μια μεγάλη επιτυχία "Και Αυτός ο Ένας Ήταν Μεγάλος Μαλάκας".
Αν νομίζετε πως τα λένε μόνο οι Ελληνίδες, είστε μακριά νυχτωμένοι. Μου το έχει πει και Αμερικάνα από το Χιούστον, λίγο πριν καταλήξουμε στην παραλία για μία και μοναδική μονομαχία. Με εντυπωσίασε που οι ελληνικές επιτυχίες ακούγονται και αρέσουν στο Τέξας...
Μου έχει τύχει όμως και το εντελώς αισχρό, 19χρονή (εγώ 23, φοιτητής), αφού πρώτα για μήνες μου έψησε το ψάρι στα χείλη σε-βλέπω-σοβαρα και το-σ'αγαπώ-να-μου-το-πεις-μόνο-όταν-θα-το-εννοείς (αλλά να το πεις, μη σου γαμήσω) και θέλω-απόλυτη-ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα είμαι-παρθένα-και-θέλω-το-χρόνο-μου, όταν μετά από τέσσερις μήνες μου επέτρεψε να μπω, δεν ήταν παρθένα. Δεν το είχε κάνει πολλές φορές, γιατί στα περί κρεβατιού ήταν πολύ άσχετη και άγαρμπη, αλλά έλεγε ξανά και ξανά πως ήταν παρθένα και δεν ήταν. Το ίδιο έχει κάνει κάποια στον πατέρα μου στη δεκαετία του '60, πριν καν τη Χούντα. Δεν το περίμενα να συμβεί και σε εμένα, στις αρχές του 21ου αιώνα. Κατά τα άλλα, τα ήθη προχώρησαν και είμαστε πιο απελευθερωμένη κοινωνία...
Στα σοβαρά, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι λέει μια γυναίκα για το παρελθόν της, αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νορμάλ άτομο. Εξάλλου, ποιος θα δεχόταν καλά εξομολογήσεις του στυλ "έχω πάει με εκατοντάδες", "μ αρέσει να το κάνω με αγνώστους", "μέχρι πέρσι είχα δύο και με παίρνανε μαζί"; Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι άντρες που δε θα πέθαιναν από την ανασφάλεια αν άκουγαν τέτοια. Το πρόβλημα είναι άλλο: ο άντρας που τρώγεται να μάθει το παρελθόν της κοπέλας του είναι προβληματικός ο ίδιος. Σύμφωνα με το Φρόυντ, κάτι τέτοια είναι υποσυνείδητη ομοφυλοφιλία.
Σωστος ο τυπος!!!
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
λογιζεται ως παρθενα καποια που διατηρει τον υμενα της αλλα τσιμπουκωνε αλλους :-
Αν δε τα καταπινε τοτε ναι ειχε ελειψη απο το παιδικο γλυφιτζουρι
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Το ''ολοκληρωμενο'' γιατι το βαζεις ρε αναπηρε?
Δηλαδη αν ριχνεις το τριτο γαμησι σε ενα βραδυ καλοκαιρι με 40 βαθμους και σταματησεις ιδρωκοπημενος μετα απο κανα μισαωρο σφυροκοπηματος δεν πιανει για γαμησι
Τυπε εχω παει αναλογοσκηνικο, να το αφαιρεσω απο τη λιστα μου δηλαδη;
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Εγώ νόμιζα ο κανονας ειναι χ3 για γυναικες ÷3 για τους ανδρες
Εχει διαφορους κανονες αναλογος την γενια και το μερος φιλε
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Και σεμενα ελεγε οτι εισαι ο τριτος μου. Εντο μεταξυ οταν ξεκινησα να την πηδαω τα ειχε με εναν αλλο που πιο πριν τα ειχε με εναν αλλον συν οτι την πηδαγε ενας μπαρμαν που μας κερνουσε τους καφεδες συν οτι την πηδουσε ενας τυπος που της εκανε και τον ταξιτζη. Μετα αφου την ειχε πηδηξει ολη η πολη την ξεφτιλισα και την παρατησα, Τωρα ειναι παντρεμενη με ενα παιδι.... Αννα Μ.
Κορίτσι για σπίτι!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η γυναίκα μου δηλώνει ότι έχουν περάσει πολλοί από αυτό το μαγαζί. Αλλά εγώ έχω την μεγαλύτερη. Κάποιος να βοηθήσει στην εκτίμηση;;;;;;;
Τουλάχιστον μιλάει σταράτα!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
αφού δε σου λέει ότι έχεις την καλύτερη, καλύτερα να σε ζώσουν τα φίδια....Η γυναίκα μου δηλώνει ότι έχουν περάσει πολλοί από αυτό το μαγαζί. Αλλά εγώ έχω την μεγαλύτερη. Κάποιος να βοηθήσει στην εκτίμηση;;;;;;;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
αφού δε σου λέει ότι έχεις την καλύτερη, καλύτερα να σε ζώσουν τα φίδια....
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
η γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?
τι να πιστεψω?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
περίπου 36, για τις πίπες δεν μπορώ να σου πω με σιγουριάη γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
αστειευεσαι να υποθεσω. αποκλειεται 36 ειναι παρα πολλοι
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
αλλωστε θα φαινοτανε στη μουναρα της η πολυχρησια
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Όχι γιατι να αστειεύομαι. Μια φυσιολογική γυναίκα συνήθως λέει το 1/3αστειευεσαι να υποθεσω. αποκλειεται 36 ειναι παρα πολλοι
Ποια πολυχρησία?Σιγά τους πολλούς.αλλωστε θα φαινοτανε στη μουναρα της η πολυχρησια
Σε Ποιά ηλικία τη γνώρισες?
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Δεν ρωτας και ξεμπερδευεις, αφου ειτε θα σε χαλασει αυτο που θα ακουσεις, ειτε δεν θα το πιστεψεις
Στην τελικη εχει και σημασια;
Μια γκομενα αν πηδιεται απο τα 18 της μεχρι τα 35 ρης ειναι 17 χρονια, μπορει να μην της εκατσαν μακροχρονιες σχεσεις πχ
Και μια πουτσα ανα χρονο να τρωγε ειναι ηδη 17
Στην τελικη τι σημασια εχει ποσες πουτσες εχει φαει; Ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 30 αν ειναι ενταξει μαζι σου
Βλεπεις πουτανες στο επαγγελμα που ειναι κυριες, και "κυριες" που ειναι πραγματικα πουτανες
Μια γκομενα αν πηδιεται απο τα 18 της μεχρι τα 35 ρης ειναι 17 χρονια, μπορει να μην της εκατσαν μακροχρονιες σχεσεις πχ
Στην τελικη τι σημασια εχει ποσες πουτσες εχει φαει; Ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 30 αν ειναι ενταξει μαζι σου
Βλεπεις πουτανες στο επαγγελμα που ειναι κυριες, και "κυριες" που ειναι πραγματικα πουτανες
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Βάλε έναν μέσο όρο 2 ζεστές πούτσες τον χρόνο και φτάνεις στους 34Δεν ρωτας και ξεμπερδευεις, αφου ειτε θα σε χαλασει αυτο που θα ακουσεις, ειτε δεν θα το πιστεψεις
+καμια παρτουζίτσα με δυο ρεμάλια
36
από πίπες δεν ξέρω με σιγοριά
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Εχω γνωρισει γυναικα 34 Μαιων που στα 30 σταματησε να μετραει στους 35,αλλη με 14,αλλη με 10 ενταξει κατω απο δεκαρικο δεν υπαρχει
λοιπον μαγκες εμενα η δικια μου 26 λεει εχει παει με 2 εγω ειμαι ο τριτος ο πρωτος την ειχε 23 εκατοστα απο οτι λεει ο δευτερος 19 με εναν ειχε κανει μονο πιπα την ειχε πολυ μικρη εγω ειμαι ο τριτος την εχω 17 εννοειται πως λεει οτι κανω το καλυτερο σεξ στους αλλους δεν εκανε πιπες παρα μονο σπανια κλπ οτι λενε ολες πανω κατω... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειχε μεγαλες χρονικα σχεσεις με τους απο πανω το μουνι της δεν φαινεται πολυ δουλεμενο οποτε για τα μεγεθη κραταω μια πισινη.. γενικα και απο φιλες μου το ξερω αυτο οι γυναικες για να κερδισουν ελευθεριες και να <<κοιμησουν>> τον αντρα του λενε αυτες τις βλακειες με γαμας καλυτερα εσενα στα κανω ολα εσυ εισαι ο καλυτερος οποτε γενικα μην πιστεύεται τι σας λενε στο θεμα του σεξ!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εχω γνωρισει γυναικα 34 Μαιων που στα 30 σταματησε να μετραει στους 35,αλλη με 14,αλλη με 10 ενταξει κατω απο δεκαρικο δεν υπαρχει
Συμφωνώ απόλυτα.. κάτω από δέκα ΔΕΝ παίζει να πετύχεις γυναίκα.. εξυπακούεται βέβαια πως υπάρχουν και εξαιρέσεις..!
Το κοντέρ ξεκινά να γράφει από τους 10+
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις