Νέα

Με πόσους λέει ότι έχει πάει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 599
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Kαι όπως μας λένε.. οι γυναίκες  -  πάντα με 3.. !!!  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• bukkake-oral-orgy-17.jpg
    bukkake-oral-orgy-17.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 57

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Όλες όσες είχα σχέση διάρκειας άνω των τριών ημερών, μου παίξαν όλες την ίδια κασσέτα, όπου είχε το διάσημο σουξέ "Πριν Από Εσένα Είχα Μόνο Έναν". Μετά, γύρισαν την άλλη πλευρά της κασσέτας και άκουσα άλλη μια μεγάλη επιτυχία "Και Αυτός ο Ένας Ήταν Μεγάλος Μαλάκας".

Αν νομίζετε πως τα λένε μόνο οι Ελληνίδες, είστε μακριά νυχτωμένοι. Μου το έχει πει και Αμερικάνα από το Χιούστον, λίγο πριν καταλήξουμε στην παραλία για μία και μοναδική μονομαχία. Με εντυπωσίασε που οι ελληνικές επιτυχίες ακούγονται και αρέσουν στο Τέξας...

Μου έχει τύχει όμως και το εντελώς αισχρό, 19χρονή (εγώ 23, φοιτητής), αφού πρώτα για μήνες μου έψησε το ψάρι στα χείλη σε-βλέπω-σοβαρα και το-σ'αγαπώ-να-μου-το-πεις-μόνο-όταν-θα-το-εννοείς (αλλά να το πεις, μη σου γαμήσω) και θέλω-απόλυτη-ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα είμαι-παρθένα-και-θέλω-το-χρόνο-μου, όταν μετά από τέσσερις μήνες μου επέτρεψε να μπω, δεν ήταν παρθένα. Δεν το είχε κάνει πολλές φορές, γιατί στα περί κρεβατιού ήταν πολύ άσχετη και άγαρμπη, αλλά έλεγε ξανά και ξανά πως ήταν παρθένα και δεν ήταν. Το ίδιο έχει κάνει κάποια στον πατέρα μου στη δεκαετία του '60, πριν καν τη Χούντα. Δεν το περίμενα να συμβεί και σε εμένα, στις αρχές του 21ου αιώνα. Κατά τα άλλα, τα ήθη προχώρησαν και είμαστε πιο απελευθερωμένη κοινωνία...

Στα σοβαρά, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι λέει μια γυναίκα για το παρελθόν της, αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νορμάλ άτομο. Εξάλλου, ποιος θα δεχόταν καλά εξομολογήσεις του στυλ "έχω πάει με εκατοντάδες", "μ αρέσει να το κάνω με αγνώστους", "μέχρι πέρσι είχα δύο και με παίρνανε μαζί"; Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι άντρες που δε θα πέθαιναν από την ανασφάλεια αν άκουγαν τέτοια. Το πρόβλημα είναι άλλο: ο άντρας που τρώγεται να μάθει το παρελθόν της κοπέλας του είναι προβληματικός ο ίδιος. Σύμφωνα με το Φρόυντ, κάτι τέτοια είναι υποσυνείδητη ομοφυλοφιλία. 

Τρομερη περιγραφη! Απιστευτος!

Καλα τα λεει εδω ο τυπος λοιπον

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Όλες όσες είχα σχέση διάρκειας άνω των τριών ημερών, μου παίξαν όλες την ίδια κασσέτα, όπου είχε το διάσημο σουξέ "Πριν Από Εσένα Είχα Μόνο Έναν". Μετά, γύρισαν την άλλη πλευρά της κασσέτας και άκουσα άλλη μια μεγάλη επιτυχία "Και Αυτός ο Ένας Ήταν Μεγάλος Μαλάκας".

Αν νομίζετε πως τα λένε μόνο οι Ελληνίδες, είστε μακριά νυχτωμένοι. Μου το έχει πει και Αμερικάνα από το Χιούστον, λίγο πριν καταλήξουμε στην παραλία για μία και μοναδική μονομαχία. Με εντυπωσίασε που οι ελληνικές επιτυχίες ακούγονται και αρέσουν στο Τέξας...

Μου έχει τύχει όμως και το εντελώς αισχρό, 19χρονή (εγώ 23, φοιτητής), αφού πρώτα για μήνες μου έψησε το ψάρι στα χείλη σε-βλέπω-σοβαρα και το-σ'αγαπώ-να-μου-το-πεις-μόνο-όταν-θα-το-εννοείς (αλλά να το πεις, μη σου γαμήσω) και θέλω-απόλυτη-ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα είμαι-παρθένα-και-θέλω-το-χρόνο-μου, όταν μετά από τέσσερις μήνες μου επέτρεψε να μπω, δεν ήταν παρθένα. Δεν το είχε κάνει πολλές φορές, γιατί στα περί κρεβατιού ήταν πολύ άσχετη και άγαρμπη, αλλά έλεγε ξανά και ξανά πως ήταν παρθένα και δεν ήταν. Το ίδιο έχει κάνει κάποια στον πατέρα μου στη δεκαετία του '60, πριν καν τη Χούντα. Δεν το περίμενα να συμβεί και σε εμένα, στις αρχές του 21ου αιώνα. Κατά τα άλλα, τα ήθη προχώρησαν και είμαστε πιο απελευθερωμένη κοινωνία...

Στα σοβαρά, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι λέει μια γυναίκα για το παρελθόν της, αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι νορμάλ άτομο. Εξάλλου, ποιος θα δεχόταν καλά εξομολογήσεις του στυλ "έχω πάει με εκατοντάδες", "μ αρέσει να το κάνω με αγνώστους", "μέχρι πέρσι είχα δύο και με παίρνανε μαζί"; Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι άντρες που δε θα πέθαιναν από την ανασφάλεια αν άκουγαν τέτοια. Το πρόβλημα είναι άλλο: ο άντρας που τρώγεται να μάθει το παρελθόν της κοπέλας του είναι προβληματικός ο ίδιος. Σύμφωνα με το Φρόυντ, κάτι τέτοια είναι υποσυνείδητη ομοφυλοφιλία. 

Σωστος ο τυπος!!!

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Το ''ολοκληρωμενο'' γιατι το βαζεις ρε αναπηρε?
Δηλαδη αν ριχνεις το τριτο γαμησι σε ενα βραδυ καλοκαιρι με 40 βαθμους και σταματησεις ιδρωκοπημενος μετα απο κανα μισαωρο σφυροκοπηματος δεν πιανει για γαμησι :think:

Τυπε εχω παει αναλογοσκηνικο, να το αφαιρεσω απο τη λιστα μου δηλαδη;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Και σεμενα ελεγε οτι εισαι ο τριτος μου. Εντο μεταξυ οταν ξεκινησα να την πηδαω τα ειχε με εναν αλλο που πιο πριν τα ειχε με εναν αλλον συν οτι την πηδαγε ενας μπαρμαν που μας κερνουσε τους καφεδες συν οτι την πηδουσε ενας τυπος που της εκανε και τον ταξιτζη. Μετα αφου την ειχε πηδηξει ολη η πολη την ξεφτιλισα και την παρατησα, Τωρα ειναι παντρεμενη με ενα παιδι.... Αννα Μ.

Κορίτσι για σπίτι!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η γυναίκα μου δηλώνει ότι έχουν περάσει πολλοί από αυτό το μαγαζί. Αλλά εγώ έχω την μεγαλύτερη. Κάποιος να βοηθήσει στην εκτίμηση;;;;;;;

Τουλάχιστον μιλάει σταράτα!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η γυναίκα μου δηλώνει ότι έχουν περάσει πολλοί από αυτό το μαγαζί. Αλλά εγώ έχω την μεγαλύτερη. Κάποιος να βοηθήσει στην εκτίμηση;;;;;;;
αφού δε σου λέει ότι έχεις την καλύτερη, καλύτερα να σε ζώσουν τα φίδια.... :grin:

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.399
Πόντοι
456
η γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
η γυναικα μου λεει οτι εχει παει με 12 συνολικα, 2-3 μονο πιπες κ οτι ο μεγαλυτερος πουτσος που ειχε φαει ειναι ενος πρωην της 21 ποντοι.
τι να πιστεψω?
περίπου 36, για τις πίπες δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.399
Πόντοι
456
αστειευεσαι να υποθεσω. αποκλειεται 36 ειναι παρα πολλοι

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.399
Πόντοι
456
αλλωστε θα φαινοτανε στη μουναρα της η πολυχρησια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
αστειευεσαι να υποθεσω. αποκλειεται 36 ειναι παρα πολλοι
Όχι γιατι να αστειεύομαι. Μια φυσιολογική γυναίκα συνήθως λέει το 1/3

αλλωστε θα φαινοτανε στη μουναρα της η πολυχρησια
Ποια πολυχρησία?Σιγά τους πολλούς.
Σε Ποιά ηλικία  τη γνώρισες?

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Δεν ρωτας και ξεμπερδευεις, αφου ειτε θα σε χαλασει αυτο που θα ακουσεις, ειτε δεν θα το πιστεψεις

Στην τελικη εχει και σημασια;

Μια γκομενα αν πηδιεται απο τα 18 της μεχρι τα 35 ρης ειναι 17 χρονια, μπορει να μην της εκατσαν μακροχρονιες σχεσεις πχ

Και μια πουτσα ανα χρονο να τρωγε ειναι ηδη 17

Στην τελικη τι σημασια εχει ποσες πουτσες εχει φαει; Ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 30 αν ειναι ενταξει μαζι σου

Βλεπεις πουτανες στο επαγγελμα που ειναι κυριες, και "κυριες" που ειναι πραγματικα πουτανες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Δεν ρωτας και ξεμπερδευεις, αφου ειτε θα σε χαλασει αυτο που θα ακουσεις, ειτε δεν θα το πιστεψεις

Στην τελικη εχει και σημασια;

Μια γκομενα αν πηδιεται απο τα 18 της μεχρι τα 35 ρης ειναι 17 χρονια, μπορει να μην της εκατσαν μακροχρονιες σχεσεις πχ

Και μια πουτσα ανα χρονο να τρωγε ειναι ηδη 17

Στην τελικη τι σημασια εχει ποσες πουτσες εχει φαει; Ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 30 αν ειναι ενταξει μαζι σου

Βλεπεις πουτανες στο επαγγελμα που ειναι κυριες, και "κυριες" που ειναι πραγματικα πουτανες
Βάλε έναν μέσο όρο 2 ζεστές πούτσες τον χρόνο και φτάνεις στους 34
+καμια παρτουζίτσα με δυο ρεμάλια
36
από πίπες δεν ξέρω με σιγοριά

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Εχω γνωρισει γυναικα 34 Μαιων που στα 30 σταματησε να μετραει στους 35,αλλη με 14,αλλη με 10 ενταξει κατω απο δεκαρικο δεν υπαρχει

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
λοιπον μαγκες εμενα η δικια μου 26 λεει εχει παει με 2 εγω ειμαι ο τριτος ο πρωτος την ειχε 23 εκατοστα απο οτι λεει ο δευτερος 19 με εναν ειχε κανει μονο πιπα την ειχε πολυ μικρη εγω ειμαι ο τριτος την εχω 17 εννοειται πως λεει οτι κανω το καλυτερο σεξ  στους αλλους δεν εκανε πιπες παρα μονο σπανια κλπ οτι λενε ολες πανω κατω... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειχε μεγαλες χρονικα σχεσεις με τους απο πανω το μουνι της δεν φαινεται πολυ δουλεμενο οποτε για τα μεγεθη κραταω μια πισινη.. γενικα και απο φιλες μου το ξερω αυτο οι γυναικες για να κερδισουν ελευθεριες και να <<κοιμησουν>> τον αντρα του λενε αυτες τις βλακειες με γαμας καλυτερα εσενα στα κανω ολα εσυ εισαι ο καλυτερος οποτε γενικα μην πιστεύεται τι σας λενε στο θεμα του σεξ!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εχω γνωρισει γυναικα 34 Μαιων που στα 30 σταματησε να μετραει στους 35,αλλη με 14,αλλη με 10 ενταξει κατω απο δεκαρικο δεν υπαρχει

Συμφωνώ απόλυτα.. κάτω από δέκα ΔΕΝ παίζει να πετύχεις γυναίκα.. εξυπακούεται βέβαια πως υπάρχουν και εξαιρέσεις..!
Το κοντέρ ξεκινά να γράφει από τους 10+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom