Νέα

Με ποιούς τρόπους και πόσες φορές πήρατε έκπτωση από εκδιδόμενες?τρόποι/μεθόδοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδος έκπτωση έχετε πάρει από φορά με εκδιδόμενη και για ποιο λόγο (να τον αναφέρετε στο θρεντ)?

• Δεν πλήρωσα τίποτα

Ψήφοι: 32 28,1%
  • Ανεξαρτήτου τιμής, πλήρωσα τα μισά

Ψήφοι: 10 8,8%
  • Μου έκανε τριψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση(πχ της τάξης 100-200 ευρώ)

Ψήφοι: 4 3,5%
  • Μου έκανε διψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση (πχ της τάξης 50-90 ευρώ)

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Μου έκανε μια μικρή έκπτωση 10-30 ευρώ έκπτωση

Ψήφοι: 31 27,2%
  • Δεν πήρα ποτέ έκπτωση από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 56 49,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    114

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι από τους τύπους που βαριούνται πολύ τα παζάρια,οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο...αν έχω τα απαιτούμενα φράγκα,παίρνω και τις ανάλογες υπηρεσίες... αν όχι,υπομονή για λίγο διάστημα...δεν χάλασε κι ο κόσμος αν γαμήσουμε λίγο αργότερα.  :grin:  :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
χαλκοκονδυλη πριν κανα χρονο κατα τις 5 το πρωι επεστρεφα στο σπιτι μεθυσμενος και καβλωμενος... σταματαω σε μια τελειωμενη και τις λεω ποσο θες για πιπα? μου λεει 15.... της λεω θα μου τραβηξεις μια μαλακια με 5 ευρω.... και δεχτηκε.... τωρα δεν ξερω αν αυτο θεωρειται εκπτωση .... χρεωνε 15 την πιπα... την μαλακια δεν την ρωτησα ποσο την χρεωνε... ετσι και εγινε ....και στο τελος μειναμε ολοι ευχαριστημενοι.... εγω ξεκαβλωσα με 5 ευρω και κοιμηθηκα σαν πουλακι.... και αυτη τα κονομησε....

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
χαλκοκονδυλη πριν κανα χρονο κατα τις 5 το πρωι επεστρεφα στο σπιτι μεθυσμενος και καβλωμενος... σταματαω σε μια τελειωμενη και τις λεω ποσο θες για πιπα? μου λεει 15.... της λεω θα μου τραβηξεις μια μαλακια με 5 ευρω.... και δεχτηκε.... τωρα δεν ξερω αν αυτο θεωρειται εκπτωση .... χρεωνε 15 την πιπα... την μαλακια δεν την ρωτησα ποσο την χρεωνε... ετσι και εγινε ....και στο τελος μειναμε ολοι ευχαριστημενοι.... εγω ξεκαβλωσα με 5 ευρω και κοιμηθηκα σαν πουλακι.... και αυτη τα κονομησε....

δεν λες τα κονόμησε με 5 ευρώ που της έδωσες... θα τα έδωσε για καμιά πίτσα...

Επισκέπτης
πηρα 2 μαυρεσ στο χοτελ.τισ πρηροσα μπροστα για 3 ωρεσ.κανανε το λαθοσ και αφησανα τα λεφτα στο κομοδινο.τησ γαμ...σε μια ορα μοθπανε εχοθνε δουλεια και πρεπει να φυγουνε...αρχισα και φοναζαοτι με κοροδεβουνε..ηταωε γυμνεσ.εγο φορεσα ενα σορτσ που ειχα πηρα τα λεφτα πισο και εφθγα τρεχοντασ...αφτεσφοναζανε.εγινε μπουρδελο το χοτελ....τσ γαμ,,μια ορα δεν πληροσα τιποτα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ναι καλά. Είναι ποτέ δυνατόν να πει κανείς εάν είχε discount;
[glow=red,2,300]Οι περισότεροι 5~άστεροι, 6~άστεροι εδώ μέσα έχουν τύχει τέτοιας "περιποίησης". [/glow]
Ειδικά εάν μιλάμε για άτομα που έχουν και ένα ικανοποιητικό background.
Και αυτό είναι Σ.Ι.Γ.Ο.Υ.Ρ.Ο.
Αλλά τέτοια άτομα Δ.Ε.Ν. πρόκειται να αναφέρουν τίποτα λόγω χαρακτήρα.
Δεν θα έκαναν κάτι απλά για να "ευλογήσουν τα γένια τους".
Αυτό που σίγουρα κάνουν είναι να παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες σε άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουν αλλά επιμένουν και το κάνουν χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα!
[size=20pt] Respect! [/size]
μεγαλε ξεκιναω να γραφω μηνυματα να γινω πενταστερος και μετα εξαστερος για να εχω καλη περιποιηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μεγαλε ξεκιναω να γραφω μηνυματα να γινω πενταστερος και μετα εξαστερος για να εχω καλη περιποιηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για να γινει ενας πεντεστερος πρεπει να εχει βρεξει πολλους κωλους... :2funny: :2funny: :2funny: :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ρε αλλα εγω που ειμαι εφταστερος πρεπει καθε μερα να αλλαζω τις πετσετες και να καθαριζω την τουαλετα......
ασε που εμεινα στο ραφι τοσο καιρο για να παλιωσω...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Εγώ την έκπτωση την πήρα ώς εξείς: Νόμιζα οτι για Live show η τσατσά μας είπε 60 ευρω και οτάν μπήκα στο δωμάτιο και την πλήρωνα της έδωσα 60 και δεν είπε κάτι, αλλά με το που μπήκε η κοπέλα της έδωσα και 20 ευρω tips. :)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εγώ την έκπτωση την πήρα ώς εξείς: Νόμιζα οτι για Live show η τσατσά μας είπε 60 ευρω και οτάν μπήκα στο δωμάτιο και την πλήρωνα της έδωσα 60 και δεν είπε κάτι, αλλά με το που μπήκε η κοπέλα της έδωσα και 20 ευρω tips. :)

δεν πήρες έκπτωση δλδ...  :grin:

Επισκέπτης
εγω μια φορα μπηκα μαζι με κατι τουριστες και η τσατσα με περασε για ταξιτζη, οταν μπηκαν οι ανθρωποι με ρωταει εμεις θα τα πουμε μετα? και της απανταω λεω να μπω και εγω για πες μου τα προγραματα και μου λεει για σενα δωρεαν. ευχαριστησα μπηκα ειπα καληνυχτα και πουλο

Επισκέπτης
εγω μια φορα μπηκα μαζι με κατι τουριστες και η τσατσα με περασε για ταξιτζη, οταν μπηκαν οι ανθρωποι με ρωταει εμεις θα τα πουμε μετα? και της απανταω λεω να μπω και εγω για πες μου τα προγραματα και μου λεει για σενα δωρεαν. ευχαριστησα μπηκα ειπα καληνυχτα και πουλο

μπραβο ρε πρωτος !!!

θυμαμα πριν 2 χρονια στο συγγρου 245 που ηταν απενατι τοτε ειχα περασει με ενα κοντοπουτανο πολυ δυνατο ψιλο μιλγ γνωστο ως σκυλι του πολεμου!!! πολυ καλες υπηρεσιες και δυνατο γαμησι σε καποια φαση παω να την αλλαξω σταση για να χυσω και βλεπω τον μητσαρα μες τα αιματα !!! την αρχιζω σε κατι καντηλια και μου λεει ελα απο κολο σκισε με !!! της λεω εξαφανισου !!! μετα απο λιγο μπενει η τσατσα χουφταλο συμαθεστατη και μου λεει δεν εγινε τιποτα αγορι μου θα σου φερω αλλη φουλ προγραμμα να συνεχισεις και ετσι κ εγινε !!! γαμουσα με ενα 50 1 ωρα+ χαχαχα

επισης στο ισμυνης πριν καιρο ειχα παρει  προγραμμα 60 και αφου τελειωσα ολα καλα σκυβω να φορεσω παπουτσια και περνει το ματι μου ενα 20ρικο κατω απο το κρεβατι !!! οποτε παλι κατι  γλιτωσα !!!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μπραβο ρε πρωτος !!!

θυμαμα πριν 2 χρονια στο συγγρου 245 που ηταν απενατι τοτε ειχα περασει με ενα κοντοπουτανο πολυ δυνατο ψιλο μιλγ γνωστο ως σκυλι του πολεμου!!! πολυ καλες υπηρεσιες και δυνατο γαμησι σε καποια φαση παω να την αλλαξω σταση για να χυσω και βλεπω τον μητσαρα μες τα αιματα !!! την αρχιζω σε κατι καντηλια και μου λεει ελα απο κολο σκισε με !!! της λεω εξαφανισου !!! μετα απο λιγο μπενει η τσατσα χουφταλο συμαθεστατη και μου λεει δεν εγινε τιποτα αγορι μου θα σου φερω αλλη φουλ προγραμμα να συνεχισεις και ετσι κ εγινε !!! γαμουσα με ενα 50 1 ωρα+ χαχαχα

επισης στο ισμυνης πριν καιρο ειχα παρει  προγραμμα 60 και αφου τελειωσα ολα καλα σκυβω να φορεσω παπουτσια και περνει το ματι μου ενα 20ρικο κατω απο το κρεβατι !!! οποτε παλι κατι  γλιτωσα !!!

Τρομακτικό τσεκαρήστηκες μετά??

Επισκέπτης
μπραβο ρε πρωτος !!!

γαμισε τα τυπε εγω για κανα μινα θα εχανα τον υπνο μου

Επισκέπτης
Εγώ επειδή πηγαίνω πίτσες στο στούντιο ηλία ηλιού 82,μετά τη δουλειά δικαιούμαι δωρεάν ένα φουλ πρόγραμμα :tits2:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εγώ επειδή πηγαίνω πίτσες στο στούντιο ηλία ηλιού 82,μετά τη δουλειά δικαιούμαι δωρεάν ένα φουλ πρόγραμμα :tits2:

κανονικές πίτσες (ζεστές ζεστές με σκορδόψωμα για τα πικάντικα κορίτσια) ή πίτσες με ΟΥ συστήνεις φίλους σου?  :think: 

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
στη Βριλησσού 60 την περασμένη εβδομάδα πήρα αυταρχικό με 70€. Η τσατσά μου είπε 80€ και της απάντησα ότι δεν έχω άλλα μαζί μου. Και μου απάντησε εντάξει.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στη Βριλησσού 60 την περασμένη εβδομάδα πήρα αυταρχικό με 70€. Η τσατσά μου είπε 80€ και της απάντησα ότι δεν έχω άλλα μαζί μου. Και μου απάντησε εντάξει.

ωραίος μπράβο...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Σε γνωστό μασατζίδικο του κέντρου, γνωστή deputy-σερίφισσα κατά την διάρκεια της συνεδρίας κ αφού είχε βγεί στο 20λεπτο πάνω από 3 φορές έξω από το δωμάτιο "σαν να κάτι να συμβαίνει", άρχισε τα ισπανικά, λέγοντας μου ότι δεν μπορούμε να "μπριζολιαστούμε" γιατί μάλλον είναι έξω τα στρουμφάκια...

Εγώ τρελλάθηκα, αλλά μέχρι να αντιδράσω με "αποτελείωσε" ...  :tits: :tits: :tits:  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Τις τα έχωσα γερά (δεν ήταν η 1η μου φορά στο μαγαζί κ είχα το θάρρος) μια κ όλο το σκηνκό κράτησε κάνα 20-25λεπτο. Αυτή βγήκε έξω κ γω άρχισα να ντύνομαι, μέσα στην τσαντίλα...

Σε κάνα 3λεπτο, ανοίγει η πόρτα κ ξαναμπαίνει μέσα η "δικιά σου" ...

"Λήξης συναγερμού" μου λέει ... "Ξεντύσου" .. Δεν πρόλαβα να ξεντυθώ, με ξέντυσε στο λεπτό κ με αποτέλειωσε με ένα θεϊκό  :fuck1: :fuck1: :fuck1: για πάνω από 40 λεπτά ... Εννοείται ότι χωρίς να πληρώσω τπτ παραπάνω ..

Στο τέλος μου ρώτησε κ αν έμεινα ικανοποιημένος από το service των 2 εκτονώσεων στην τιμή της μιας ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom