Νέα

Με ποιούς τρόπους και πόσες φορές πήρατε έκπτωση από εκδιδόμενες?τρόποι/μεθόδοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδος έκπτωση έχετε πάρει από φορά με εκδιδόμενη και για ποιο λόγο (να τον αναφέρετε στο θρεντ)?

• Δεν πλήρωσα τίποτα

Ψήφοι: 32 28,1%
  • Ανεξαρτήτου τιμής, πλήρωσα τα μισά

Ψήφοι: 10 8,8%
  • Μου έκανε τριψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση(πχ της τάξης 100-200 ευρώ)

Ψήφοι: 4 3,5%
  • Μου έκανε διψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση (πχ της τάξης 50-90 ευρώ)

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Μου έκανε μια μικρή έκπτωση 10-30 ευρώ έκπτωση

Ψήφοι: 31 27,2%
  • Δεν πήρα ποτέ έκπτωση από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 56 49,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    114

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επισης μπορεις να πετυχεις καλυτερες τιμες αν ψωνιζεις ποσοτητες. 2 γκομενες στην τιμη της 1ας.
Όσες φορές ψώνισα πάνω από μία...πάντα τουλάχιστον μία ήταν μπάζο, συνήθως μάλιστα παραπάνω από μία ήταν μπάζο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Να δω παζαρι σε ρδελο και τι στον κοσμο........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα τα εχω δει ΟΛΑ !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αυτό που εχώ πάθει είναι να πάω κ οι τιμές να έχουνε ανέβει από 30e στα 40e,ζήτησα τις παλιές αλλά δεν εισακούστηκα!!! :tooth:
Που βρε συ ανεβηκαν οι τιμες ?
Ολα πεφτουν ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παζαρι δεν εκανες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Που βρε συ ανεβηκαν οι τιμες ?
Ολα πεφτουν ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παζαρι δεν εκανες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έπαιξε μία διεφημιστική καμπάνια κ ρίξανε τιμές στο 30e.

Όταν γράφω: δεν εισακούστηκα εννοώ ότι έκανα παζάρια για 30e αντί για 40e κ δεν δεχτήκανε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όσες φορές ψώνισα πάνω από μία...πάντα τουλάχιστον μία ήταν μπάζο, συνήθως μάλιστα παραπάνω από μία ήταν μπάζο.
το μπαζο ηταν το μια συν μια δωρο παιχτη....σαν τις πιτσες....η δωρο ή θα ναι αψητη ή καμμενη.... :grin: :grin: :grin:

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Καλησπερα,εγω με την σειρα μου να πω οτι εχω παρει και συνεχιζω να περνω εκπτωση και υπηρεσιες που κανονικα δεν προσφερει η συγκεκριμενη κοπελα (η κοπελα αυτη ειναι στο εξωτερικο)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Καλησπερα,εγω με την σειρα μου να πω οτι εχω παρει και συνεχιζω να περνω εκπτωση και υπηρεσιες που κανονικα δεν προσφερει η συγκεκριμενη κοπελα (η κοπελα αυτη ειναι στο εξωτερικο)

σύμφωνοι... όταν απαντάμε να απαντάμε ολοκληρωμένα στην ερώτηση του θρεντ και στο β'μέλος... πως και γιατί πηρες έκπτωση  :think:  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τινι τροπω δεν μας ειπες;λογω πολλων καταθεσεων ή επειδη σε γουσταρε και αυτη;

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
τινι τροπω δεν μας ειπες;λογω πολλων καταθεσεων ή επειδη σε γουσταρε και αυτη;
Λογω πολλων ραντεβου η εκπτωση και στις οι επιπλεον υπηρεσιες επειδη της αρεσω (τωρα αν της αρεσω λιγο η πολυ αυτη το ξερει)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Λογω πολλων ραντεβου η εκπτωση και στις οι επιπλεον υπηρεσιες επειδη της αρεσω (τωρα αν της αρεσω λιγο η πολυ αυτη το ξερει)

μόνη της σου είπε? πως το έφερες το θεμα στην έκπτωση...  :think:?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
συνηθως οσες γουσταρουν οι ιδιες κανουν ενα σκοντο ενιοτε..... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και για να επανελθω στο αρχικο μου ποστ ψεματα ειπα απο λαθος....υπηρξε μια κοπελα που μου εκανε μια καλυτερη τιμη καποτε σε φουλ προγραμμα και αξιζε να αναφερθει γιαυτο και την ειχα επαινεσει στην κριτικη μου γιαυτην της την πραξη...

και για να μην βιαστειτε σε συμπερασματα ηταν εκτος δικης μου εμβελειας ,στην αθηνα ,δεν ηξερε οτι γραφω εδω ουτε το νικ μου και ηταν η πολυαγαπημενη μας μαρια η σαλονικια.... :rockon:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
και για να επανελθω στο αρχικο μου ποστ ψεματα ειπα απο λαθος....υπηρξε μια κοπελα μου εκανε μια καλυτερη τιμη καποτε σε φουλ προγραμμα και αξιζε να αναφερθει γιαυτο και την ειχα επαινεσει στην κριτικη μου γιαυτην της την πραξη...

και για να μην βιαστειτε σε συμπερασματα ηταν εκτος δικης μου εμβελειας ,στην αθηνα ,δεν ηξερε οτι γραφω εδω ουτε το νικ μου και ηταν η πολυαγαπημενη μας μαρια η σαλονικια.... :rockon:

απο μόνη της? :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
και για να επανελθω στο αρχικο μου ποστ ψεματα ειπα απο λαθος....υπηρξε μια κοπελα που μου εκανε μια καλυτερη τιμη καποτε σε φουλ προγραμμα και αξιζε να αναφερθει γιαυτο και την ειχα επαινεσει στην κριτικη μου γιαυτην της την πραξη...

εισαι και ομορφοπαιδο τι να σε κανουμε :grin:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Μερικες ναι.....

Μην το αντιλλεγεις

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω  :think:

εγώ η μόνη έκπτωση που πήρα ήταν για πρακτικούς λόγους 10 ευρώ. Η τιμή που έπρεπε να πληρώσω ήταν 130 αλλά εγώ είχα μονο χαρτονομίσματα των 20 και μου είπε να της δώσω 120. είχε ραντεβού αμέσως μετά απο μένα και βιαζόταν διότι θα αργούσε.

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
μόνη της σου είπε? πως το έφερες το θεμα στην έκπτωση...  :think:?
Με την κοπελα αυτη μου εχει κατσει πολυ καλα μπορω να πω,εκπτωση εγω δεν ζηταω αν θελει απο μονη της η κοπελα να κανει τοτε ενταξει.Με την συγκεκριμενη εχουμε κανει παρα πολλα ραντεβου κι ακομη περισσοτερα long dates (και ειμαι ενας απο αυτους που ειχα ψηφισει σ'ενα αλλο σου θρεντ οτι κανω long dates) εκτος του οτι της αρεσω (λιγο η πολυ) ταιριαξε και "χημεια" και ισως να βοηθησε κι αυτο στην εκπτωση που ισχυει ακομα,αν και την εκπτωση την εκανε μετα το δεκατο ραντεβου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom