Νέα

Με ποιούς τρόπους και πόσες φορές πήρατε έκπτωση από εκδιδόμενες?τρόποι/μεθόδοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδος έκπτωση έχετε πάρει από φορά με εκδιδόμενη και για ποιο λόγο (να τον αναφέρετε στο θρεντ)?

• Δεν πλήρωσα τίποτα

Ψήφοι: 32 28,1%
  • Ανεξαρτήτου τιμής, πλήρωσα τα μισά

Ψήφοι: 10 8,8%
  • Μου έκανε τριψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση(πχ της τάξης 100-200 ευρώ)

Ψήφοι: 4 3,5%
  • Μου έκανε διψήφιο αριθμό ευρώ έκπτωση (πχ της τάξης 50-90 ευρώ)

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Μου έκανε μια μικρή έκπτωση 10-30 ευρώ έκπτωση

Ψήφοι: 31 27,2%
  • Δεν πήρα ποτέ έκπτωση από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 56 49,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    114

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
Εμένα  πάλι  ένας φίλος έκανε το εξής.. έχει βρει γραφείο με 80 € + 20 € τα extra. Aπο συζήτηση που είχε με κοπέλα είχε μάθει ότι από τα 80€ τα 30€ είναι δικά της και τα extra εννοείται.  
Έχουμε πάει σπίτι του 2 άτομα , παίρνει και παραγγέλνει κοπέλα , απαιτώντας να είναι και εμφανίσιμη , χωρίς να πει εάν θέλει extra ή όχι. Πράγματι ή κοπέλα ήρθε , μας είδε και τους τρεις και ο φίλος της έκανε εξήγηση ότι θα σου δώσουμε και άλλα 70 € για να πάρεις και τους τρεις. Ήταν μελετημένο γιατί από 3 ραντεβού σε 3 ώρες ( και παραπάνω εάν βάζαμε και την μετακίνηση)  θα έβγαζε 90 € ...ενώ τώρα 100 €.  Η αλήθεια είναι ότι επειδή ξεφύγαμε και θέλαμε και πολλά extra της δώσαμε και ένα 20 αρι παραπάνω , το οποίο της το διαπραγματευτήκαμε όταν την   :pipa1:.  ο ένας και  :pipa3: ο άλλος. Το αποτέλεσμα ξεσκιστήκαμε στον πούτσο για 1 ώρα με 56 € ο κάθε ένας.  Ο δε τρισάθλιος απατεώνας φίλος που το οργάνωσε , έχυσε ... τραβήχτηκε χωρίς να δώσει στόχο , παραχώρησε και καλά την θέση του στον άλλο φίλο και μετά ξαναγάμησε γιατί υποτίθεται δεν είχε τελίωσει...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Σε γνωστό μασατζίδικο του κέντρου, γνωστή deputy-σερίφισσα κατά την διάρκεια της συνεδρίας κ αφού είχε βγεί στο 20λεπτο πάνω από 3 φορές έξω από το δωμάτιο "σαν να κάτι να συμβαίνει", άρχισε τα ισπανικά, λέγοντας μου ότι δεν μπορούμε να "μπριζολιαστούμε" γιατί μάλλον είναι έξω τα στρουμφάκια...

Εγώ τρελλάθηκα, αλλά μέχρι να αντιδράσω με "αποτελείωσε" ...  :tits: :tits: :tits:  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Τις τα έχωσα γερά (δεν ήταν η 1η μου φορά στο μαγαζί κ είχα το θάρρος) μια κ όλο το σκηνκό κράτησε κάνα 20-25λεπτο. Αυτή βγήκε έξω κ γω άρχισα να ντύνομαι, μέσα στην τσαντίλα...

Σε κάνα 3λεπτο, ανοίγει η πόρτα κ ξαναμπαίνει μέσα η "δικιά σου" ...

"Λήξης συναγερμού" μου λέει ... "Ξεντύσου" .. Δεν πρόλαβα να ξεντυθώ, με ξέντυσε στο λεπτό κ με αποτέλειωσε με ένα θεϊκό  :fuck1: :fuck1: :fuck1: για πάνω από 40 λεπτά ... Εννοείται ότι χωρίς να πληρώσω τπτ παραπάνω ..

Στο τέλος μου ρώτησε κ αν έμεινα ικανοποιημένος από το service των 2 εκτονώσεων στην τιμή της μιας ..
τσσσσσσσ τι παιχτης αυτα ειναι μαγκα μου. Τυχερος μεσ την ατυχια του

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Σε γνωστό μασατζίδικο του κέντρου, γνωστή deputy-σερίφισσα κατά την διάρκεια της συνεδρίας κ αφού είχε βγεί στο 20λεπτο πάνω από 3 φορές έξω από το δωμάτιο "σαν να κάτι να συμβαίνει", άρχισε τα ισπανικά, λέγοντας μου ότι δεν μπορούμε να "μπριζολιαστούμε" γιατί μάλλον είναι έξω τα στρουμφάκια...

Εγώ τρελλάθηκα, αλλά μέχρι να αντιδράσω με "αποτελείωσε" ...  :tits: :tits: :tits:  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Τις τα έχωσα γερά (δεν ήταν η 1η μου φορά στο μαγαζί κ είχα το θάρρος) μια κ όλο το σκηνκό κράτησε κάνα 20-25λεπτο. Αυτή βγήκε έξω κ γω άρχισα να ντύνομαι, μέσα στην τσαντίλα...

Σε κάνα 3λεπτο, ανοίγει η πόρτα κ ξαναμπαίνει μέσα η "δικιά σου" ...

"Λήξης συναγερμού" μου λέει ... "Ξεντύσου" .. Δεν πρόλαβα να ξεντυθώ, με ξέντυσε στο λεπτό κ με αποτέλειωσε με ένα θεϊκό  :fuck1: :fuck1: :fuck1: για πάνω από 40 λεπτά ... Εννοείται ότι χωρίς να πληρώσω τπτ παραπάνω ..

Στο τέλος μου ρώτησε κ αν έμεινα ικανοποιημένος από το service των 2 εκτονώσεων στην τιμή της μιας ..

ο θεός αγαπάει τον νοικοκύρη αλλά αγαπάει και τον παίχτη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
σχετικα με αυτο εχω να πω το εξης,εινα φαει κολλημα με μια ομορφη ρουμανα 22 ετων που εκανε πιατσα στην πειραως μεσα σε ενα πεζοδρομο μπροστα σε ενα ξενοδοχειο,ειχα παει τοσες φορες που γνωριζομασταν και με θυμοταν, ενα απογευματακι περνουσα απο εκει και ειπα να περασω να τις πω ενα γεια,την ειδα τοσο σεξι ντυμενη και τοσο ομορφη που ηθελα οπωσδηποτε να την γαμησω αλλα δεν ειχα το αντιτιμο για αυτην 30ε και για το ξενοδοχειο αλλα 10ε, τις ειπα οτι την ηθελα πολυ εκεινη την στιγμη αλλα δεν μπορουσα να την παρω για δεν ειχα χρηματα πανω μου !! τοτε τι εκανε η κοπελα το απιστευτο !! με πηρε με πηγε στο δωματιο του ξενοδοχειου που εμενε εκεινη οταν δεν δουλευε και ειχε μεσα ολα τα πραγματα της το δικο της το δωματιο , μου δοθηκε με ανεση χρονου και μου ειπε οτι της τα δινω την αλλη φορα που θα ξαναπαω!!! μετα απο 10 μερες οταν ξαναπηγα να την ξαναπαρω προσφερθηκα να της δωσω αυτα που της χρωστουσα αλλα δεν τα δεχτηκε και μου πηρε μονο για την καινουρια φορα! εννοειτε οτι με την κοπελα εχουμε αλλαξει και τηλεφωνα και εχουμε βγει και σε γκαζι για ποτακι οπου η κοπελα με εκανε να νιωθω πολυ ομορφα με την παρουσια της και την ομορφια της ολοι και ολες την κοιτουσαν και αυτη μονο εμενα !!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

χρησιμοποιώ την ατάκα του πορνοσκηνοθέτη Cristoph Clark "do you enjoy???" όταν η απάντηση είναι καταφατική της λέω "οκ give me discount"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
σχετικα με αυτο εχω να πω το εξης,εινα φαει κολλημα με μια ομορφη ρουμανα 22 ετων που εκανε πιατσα στην πειραως μεσα σε ενα πεζοδρομο μπροστα σε ενα ξενοδοχειο,ειχα παει τοσες φορες που γνωριζομασταν και με θυμοταν, ενα απογευματακι περνουσα απο εκει και ειπα να περασω να τις πω ενα γεια,την ειδα τοσο σεξι ντυμενη και τοσο ομορφη που ηθελα οπωσδηποτε να την γαμησω αλλα δεν ειχα το αντιτιμο για αυτην 30ε και για το ξενοδοχειο αλλα 10ε, τις ειπα οτι την ηθελα πολυ εκεινη την στιγμη αλλα δεν μπορουσα να την παρω για δεν ειχα χρηματα πανω μου !! τοτε τι εκανε η κοπελα το απιστευτο !! με πηρε με πηγε στο δωματιο του ξενοδοχειου που εμενε εκεινη οταν δεν δουλευε και ειχε μεσα ολα τα πραγματα της το δικο της το δωματιο , μου δοθηκε με ανεση χρονου και μου ειπε οτι της τα δινω την αλλη φορα που θα ξαναπαω!!! μετα απο 10 μερες οταν ξαναπηγα να την ξαναπαρω προσφερθηκα να της δωσω αυτα που της χρωστουσα αλλα δεν τα δεχτηκε και μου πηρε μονο για την καινουρια φορα! εννοειτε οτι με την κοπελα εχουμε αλλαξει και τηλεφωνα και εχουμε βγει και σε γκαζι για ποτακι οπου η κοπελα με εκανε να νιωθω πολυ ομορφα με την παρουσια της και την ομορφια της ολοι και ολες την κοιτουσαν και αυτη μονο εμενα !!!
ρε μπαγασα με συγκινησες.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 7[1].jpg
    7[1].jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 19

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δεν ξερω γιαυτα που λετε,οντως μπρει να τυχουν.για μενα απο προσωπικη εμπειρια ο τροπος να εχεις εκτωση ειναι να εχεις το τηλεφωνο της και να την παρεις εκτος γραφειου.επισης καποιοι παλιοι κατηγορουν ο ενας τον αλλο οτι διαφημηζουν πουτανες εδω μεσα για παιρνουν εκπτωσεις.αυτο δεν το ξερω αλλα αν μου ειχε τυχει δεν θα το αναφερα κιολας :bottom:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ωραια. δες τωρα και το pretty woman να παρεις ιδεες  :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε αμα ειναι ρουμανα σε εχει ερωτευτη στο λεω 100% να εισαι σιγουρος σε αγαπαει το κοριτσι τυχερε...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εμένα έτυχε μια φορά πριν καιρό να μπω σε δωμάτιο μπουρδέλου όμως η τσατσά  μάλλον με ξέχασε και ποτέ δεν έγινε η είσπραξη του εικοσάρικου 

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Εμένα έτυχε μια φορά πριν καιρό να μπω σε δωμάτιο μπουρδέλου όμως η τσατσά  μάλλον με ξέχασε και ποτέ δεν έγινε η είσπραξη του εικοσάρικου 

Το τσάμπα είναι πιο γλυκό?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρησιμοποιω το ονομα γνωστων παικτων  :dancing:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom