noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Το ακριβώς αντίθετο από εμένα.Εγώ είμαι δεξιός κ τον παίξω μονό με το αριστερό. Περίεργα πράγματά ε;
Το αριστερό δεν μου κάθεται, έχει πονοκέφαλο.
Το ακριβώς αντίθετο από εμένα.Εγώ είμαι δεξιός κ τον παίξω μονό με το αριστερό. Περίεργα πράγματά ε;
Το ποσοστό των αριστερόχειρων υπολογίζεται σε περίπου 10%. Υπάρχει άραγε το ίδιο ποσοστό και στο χέρι που χρησιμοποιούμε για την παλινδρομική κίνηση επί καθέτου άξονος; Για ψηφίστε!
Το ποσοστό των αριστερόχειρων υπολογίζεται σε περίπου 10%. Υπάρχει άραγε το ίδιο ποσοστό και στο χέρι που χρησιμοποιούμε για την παλινδρομική κίνηση επί καθέτου άξονος; Για ψηφίστε!
Έψαχνα κάποιον να έχει γράψει και με τα δύο χέρια για να του έστελνα προσωπικό μήνυμα μετά αλλά τίποτα
Ο συγκεκριμένος, φημίζεται για τις βαθυστόχαστες και φιλοσοφικές του αναλύσεις, οπότε να υποθέσω ότι σ' αυτό το θέμα δεν είχε να πει απολύτως...τίποτα!
Πολυεργαλείο, δηλαδή...Με το αριστερο τον παιζω
Με το δεξι εκσπερματωνω
Αξέχαστος Χάρρυ! Μας λείπεις, Βασίλη Τριανταφυλλίδη...
Το αριστερό, μιας και είναι φυσικά πιο μεγάλο από το δεξί.Προβλέπω σε λίγο να ανοίγει θεματάρα με τίτλο: Ποιο από τα δυο αρχίδια σας είναι περισσότερο παραγωγικό;
Και να ακολουθεί και ψηφοφορία.