Καταρχας να πω ενα μεγαλο Ευγε σε συναθλητη Τομμυ Ντεβιτο διοτι μεσα στις σαχαλμαρες των καιρων εφτιαξε ενα πολυ γλυκο και νοσταλγικο νημα διοτι για εμας τους παλιους κατι τετοια νηματα μας γυριζουν πολυ πισω στο χρονο , Ευγε λοιπον για την φοβερη αυτη εμπνευση που ειχε ο Τομμυ .
Ετσι κι εγω σκαλιζοντας λιγο το παρελθον μου θα σταθω στα καλυτερη περιοδο των γαμησιων που για μενα επαιξε απο το 2008-2011 η κι αρχες του 2012 , αυτη λοιπον την 4ετια παιζανε τα καλυτερα μωρα στην πιατσα πιο αματουρ πιο αγαπησιαρικα , οχι οι ξεπετες και οι πονηρουδες που παιζουν τωρα που βρηκαν ευκολη την Βιζιτα .
Λοιπον πρωτα θα αναφερθω στην περιοδο 2009 με 2010 στο κορυφαιο αφτεραδικο του Καρεα και θα αναφερθω στο παρεακι Λουσυ-Τζινα και Σαρα οπως και πολλες αλλες Τσεχες και στριπτιτζουδες που περναγαν κι ετρωγα κατα καιρους που ουτε που θυμαμε τα ονοματα τους , Τζινα και Σαρα κορυφαια γαμησια κι απ τις 2 ειδικα με την Σαρα με εξτρα ενα 20αρι η 40αρι εκανε παπαδες μεσα στο δωματιο το τι αναλ της ειχα ριξει στο κρεβατι και μεσα στο μπανιο που ειχε το δωματειο δεν περιγραφεται , η τυπισσα ζουσε για το γαμησι το ξυλο και το σπερμα σε μαπα σωμα κωλο παντου , πορνοσταρικα γαμησια διχως αυριο , οταν εψαχαν για μετα τις 12 να παω να ρειξω Rocco Sifredi πηγαινα Καρεα Σαρα και μετα φαι και υπνο το καλυτερο γευμα για να κλεισει η μερα .
2η στην λιστα του Chico η Αννα η Σερβα με εμαθε στην Φυλης την εστρωσα στην Κασσανδρας , απιστευτη τσιμπουκαρα και γαμησι το κοντοπουτανο , κορυφαια γαμησια και αναλ διχως αυριο , ζεσταμα με 3 δαχτυλα στο κωλι της και μετα πουτσα και 20λεπτο αναλ χωρις διαλειματα , αρκετα 100αρια εφαγα για παρτυ της στο Κασσανδρας 3 το πανω απ το Σεπτεμβρη του 2009 μεχρι και τον Νοεμβρη του 2009 μεσα στα Χριστουγεννα του 2009 εφυγε για την πατριδα της και μαζι της απο τοτε πηρε κι ενα μικρο κομματι απο Chico .... μεγαλος ερωτας η Σερβα και μου εκανε και τα χατηρια μου .
Νο 3 στην λιστα του Chico Η Βανεσσα απο φυλης 59 και Αγαθοπουλεως , η πιο καυλιαρα μελαγρινη εβερ , δεν ειχε κορυφαιο σωμα μοντελε , αλλα αν σε ηξερε και ειχατε χημεια εκανε κορυφαια γαμησια , πιπα οχι κατι φοβερο , αλλα ολα τα λεφτα ηταν το πισωκολλητο και η αφρατη κωλαρα της
, μελαχρινη σκουροδερμη αφρατη κωλαρα σαν και της Καρτνασιαν , απ το 2009 μεχρι και τελη του 2010 που επαιζε μονο στο Αγαθουπολεως ειχε γραψει πολλα χιλομετρα στο κοντερ μου στο Αγαθουπολεως εκει που τελειωσε και την καριερα της εριξα τα καλυτερα διοτι της εσκαγα 60αρι και 70αρι στο κλεισιμο της βαρδιας και την εκλεινα για 45λετο στο δωματειο η τσατσα της ακομα με θυματε οπου με βλεπει διοτι επερνε κι αυτη το δωρακι της για να μην ενοχλησει , ερωτα η Βανεσσα ακομα ψαχνω καποια να της μοιαζει αν εχει καποιος το fubu της ας στειλει πμ .
Νο 4 στην λιστα εχουμε την Αμαντα καυλωμενη παντα , η Αμαντα τρελοκομειο τελειως η ξανθια εκφυλη μωρακλα , φοβερη πιπα , δυνατα γαμησια και χαμουρεματα και στο Πειραιως οπου την γνωρισα το 2011 και το 2012 εκει που την πηρα 4ις-5 φορες και που εκλεισε την καριερα της στο Στουντιο στο Φυλης 104 , φοβερη κορμαρα , κωλαρα , εκφυλο θηλυκο και καυλωμενη , κορυφαιας ποιοτητας γαμησια ας ειναι καλα στην Ιταλια που βρισκεται τωρα η γυναικαρα μας .
Και τελος βαζω και θα κλεισω με το νο5 στην λιστα μου με την απιστευτα σεξυ και ναζιαρα γατουλα , που μου χαρισε κορυφαια γαμησια με πολυ παθος και πολυ καυλα , το ονομα αυτης ακουει στην Ελενα απο Κεφαλληνιας 75 ιστορικος χωρος για μενα , δεν θα πω πολλα για την Ελενα απο τα μεσα του 2008 που γνωριστηκαμε μεχρι και το 2010 που κρεμασε τα στρινγκ της καναμε τα πιο καυλερα και παθιαρικα γαμησια εβερ , χαμουρεματα γλωσσοφιλα ,τρομερες πιπες ακα τα παντα ολα στο δωματιο Σαντορινη , πραγματικα εκεινη την περιοδο αν και ειχα σχεση τα γαμησια που εριχνα με την Ελενα ηταν τα πιο γλυκα εβερ πιο πολυ ηθελα να βλεπω την λεπτη ντελικατη Ελενα παρα την γκομενα μου ηταν κι αυτη λεπτη και μοντελε αλλα δεν εβγαζε την καυλα της Ελενας , Ελενα λεω και κλαιω
...ας ειναι καλα κι αυτη εκει στον ερωτα της , πραγματικα τα λατρεψα τα χαμουρεματα της και την καυλα που εβγαζε μεσα στο δωματιο ναζιαρικο θηλυλο απ τις λιγες αγαπησιαρες γατουλες που σκαλωσαν τον Chico .
Αυτη λοιπον ειναι μια απ της κορυφαιες νοσταλγικες 5αδες , πραγματικα οσοι τις ειχανε δοκιμασει αυτες τις κοπελαρες εχουνε να θυμουνται , αυτα τα ολιγα απο Chicha αν θυμηθω και καποιες αλλες θα ποσταρω