Chocolatito
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι ειναι ο εντεροκοκκος;Ωραίο θέμα άνοιξες τομυ. Θα μείνω στα τελευταία δύο χρόνια γιατί πιο πίσω μελαγχολώ με τις όμορφες αναμνήσεις.
Απο city tour, call girl αυτό εδώ. Ένα απο τα πιο ώριμα 19χρονα πιπινοκαυλίδια που έχω δοκιμάσει.
Απο μπουρδέλα, η ξανθιά ρωσοπιπίνα Βίκυ του περασμένου Μαιου- Ιουνίου που δούλευε στο πιπινου 118. Με είχε ξετινάξει. Ήθελα να γράψω και κριτική με τίτλο "city tour 10λέπτης διάρκειας" αλλά ο εντερόκοκκος που μου είχε χαρίσει :-, με απέτρεψε να την γράψω τελικώς.
τι ειναι ο εντεροκοκκος;
Oντως η ατιμη πολυ καλη...ενοειται πως την ειχα βαλει στη λιστα μου..Με την Ουκρανέζα Μαρίνα, την γνωστή ως "γκέισα" είχα κάνει μακράν τα καλύτερα γαμήσια και θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη μου!!! Δυστυχώς σταμάτησε το Μαρινάκη...Έκανε την καλύτερη πίπα και όταν την γάμαγα στα όρθια, γούσταρε ξυλιές στον πισινό! Επίσης είχε κόλλημα με την γλυφοκωλάδα και το έκανε πολύ καλά!!!
Ακόμα μία που θα θυμάμαι, είναι η Ρουμάνα Κάρλα η καύλα!!! Την είχα πάρει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μπουρδέλο που δούλεψε
Η Ρωσίδα Ελένη από Φυλής 66Δ επίσης μια από τις καλύτερες εμπειρίες, καθώς μετά το γαμήσι ξάπλωνε στην αγκαλιά μου για ώρα και μου έδινε γλωσσόφυλα
Και τέλος η μαύρη μουνάρα Ναόμι που δούλεψε για λίγο στο Βέργας 6 υπόγειο. Φοβερό κορμί και τα γλωσσόφυλα σε τέτοιες χειλάρες θα μου μείνουν αξέχαστες
τι ειναι αυτο το wikipedia τυπε;
τυπε ειμαστετι ειναι αυτο το wikipedia τυπε;
Νταιαννα Φυλης 56 Απιστευτη μουναρα! Τσιμπουκαρα αλλα κ τρελη συμμετοχη με γλωσσοφιλα! Συνδιαζει GFE k PSE
Νικολετα η μουναρα απο Φυλης 56 Να γλυφεις τετοιο μουνακι κ να το ξεσκιζεις στα τεσσερα! Κ η τσιμπουκαρα της! GFE
Πατριτσια Απο τα πιο ομορφα πιπινακια! Να γαμας τετοιο μουνακι στα τεσσερα! GFE
Αλεξανδρα η κ καλα σερβα απο Φυλης 61 GFE
Καλα αυτο τοχο κανει καιγω...εδω μειλαμε για ιεροδουλες τυπε μμου...μέ τήν πρώην μου πού ήταν πουτάνα στό μυαλό...
Μην το λες πετυχενης φαση και εκει μεσα....Τα μπουρδέλα τα αφήνω εκτός. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχει φάση εκεί μεσα.
Θα ξεκινήσω απο πολύ παλιά (τότε που είχαμε κι ερχόντουσαν) Η σειρά είναι τυχαία, όπως μου έρχεται στο μυαλό.
Nataly (Swedish Harmony)
Karolina Ind (Swedish Harmony)
Lolita Ind
Bibi Black
Electra Angel
Sorana
Chrystal Crown
Tommy Steel
Αυτές μου έρχονται με τη μια. Θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή