TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ναι ;)η Νικολέτα από φυλής 56 λες? Από τις καλύτερες!!
Ναι ;)η Νικολέτα από φυλής 56 λες? Από τις καλύτερες!!
αυτη η μαρια η τρελοκοτσιδου ειναι κ τωρα τοσο καλη? η εχει πεσει η αποδοση της στο περασμα του χρονου? :-Ντενίζα(Ρεμούνδου 20)απο τότε που δούλευε στο απέναντι σπιτάκι, Μαρία τρελοκοτσιδού και Μόνικα Σέρβα (αμφότερες στο Παρασίου 36) και η κορυφαία όλων, κατά τη γνώμη μου πάντοτε... Κατερίνα Ρωσίδα απο Βλαδιβοστόκ (Φυλής 200 κ' Αγίου Μελετίου) αν και περιστασιακά είχε δουλέψει και σε άλλα μαγαζιά (Αγ. Πέτρου 7, Διδύμου 8Α).
Φίλε Τομμυ επειδή την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, δεν μπορώ να πω ότι έχω μέτρο σύγκρισης σε σχέση με άλλους συναγωνιστές, αλλά μπορώ να πώ πως κρατιέται μια χαρά για την ηλικία της και είναι ορεξάτη...!αυτη η μαρια η τρελοκοτσιδου ειναι κ τωρα τοσο καλη? η εχει πεσει η αποδοση της στο περασμα του χρονου? :-
εμφανισιακα την εχω δει.δεν τρελαθηκα με την εμφανιση.αλλα αμα κανει καλη πιπα τοτε να την τιμησω.για τα πορνοενδοτερα ρωταω αν ξερει κανειςΦίλε Τομμυ επειδή την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, δεν μπορώ να πω ότι έχω μέτρο σύγκρισης σε σχέση με άλλους συναγωνιστές, αλλά μπορώ να πώ πως κρατιέται μια χαρά για την ηλικία της και είναι ορεξάτη...!
Πίπα ορεξάτη, γλωσσόφιλα, ποδολαγνεία, όλες οι στάσεις, γενικά είναι ανοιχτή σε πολλά πράγματα, με προφύλαξη πάντα.εμφανισιακα την εχω δει.δεν τρελαθηκα με την εμφανιση.αλλα αμα κανει καλη πιπα τοτε να την τιμησω.για τα πορνοενδοτερα ρωταω αν ξερει κανεις
ευχαριστω για τις πληροφοριες...αν και βλεπω πολλα γεροντια στο σαλονι!...χαχα...Πίπα ορεξάτη, γλωσσόφιλα, ποδολαγνεία, όλες οι στάσεις, γενικά είναι ανοιχτή σε πολλά πράγματα, με προφύλαξη πάντα.
Δίκιο έχεις για τα γερόντια, αν και να ξέρεις το μαγαζί δουλεύει με "πελάτες" μόνο όπως μου είπε χαρακτηριστικά κάποτε η Μόνικα. Ούτε διακριτικά δεν έχει απ'έξω...ευχαριστω για τις πληροφοριες...αν και βλεπω πολλα γεροντια στο σαλονι!...χαχα...
Δίκιο έχεις για τα γερόντια, αν και να ξέρεις το μαγαζί δουλεύει με "πελάτες" μόνο όπως μου είπε χαρακτηριστικά κάποτε η Μόνικα. Ούτε διακριτικά δεν έχει απ'έξω...
Απο τα πιο αρρωστα και απαιχτα γαμησια που εχω κανει με call girl.Η κοπελα ειναι οπως φαινεται στις φωτογραφιες εχει απιστευτο κωλο και σε φαση αν γουσταρει τουλαχιστον σε μενα αφησε να κανω παιχνιδι πολυ ανωμαλο
Την προτεινω ανεπηφυλακτα συναγωνιστες ;)
...............
............
gif hosting
Λέξη άπό τήν Βίβλο ..... ήτω .
Μία λοιπόν ήτω ....... ΑΜΑΝΤΑ !!
για πες κανα σκηνικο με τον αντυΜε την Αλίνα το παπάκι στο κλειστό πια στούντιο της ιεράς οδού με τσάτσο το μαλάκα τον Αντυ.
Σούπερ πουτανίτσα, φοβερό σωματάκι, πολύ καλά στησίματα, μου έκανε όλα τα γούστα. Κρίμα που την
κοπάνησε πριν προλάβω να τη χορτάσω. Μέχρι και τον Αντυ ανεχόμουνα για πάρτυ της.
Κρίμα που στοχοποιήθηκε από κάποιους χοντρομαλάκες και την απέλασαν ....
λες να γαμουσε και τον αντι μας ο παίκτης;για πες κανα σκηνικο με τον αντυ