baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 5.097
Αντιπαθεστατη.Μπορει να παιξει μπαλιτσα και η Γεωργια Γεωργιου
Αντιπαθεστατη.Μπορει να παιξει μπαλιτσα και η Γεωργια Γεωργιου
τζιμπρεα είναι,πως δεν δηλωσε συμμετοχη στο μαστερ σεφ :S :S :SΑντιπαθεστατη.
παρις χιλτον
καμια φορα απογευμα που γυρναω απο δουλεια ακούω σφαιρα που ειναι μαζι με τον χαρισόπουλο.στο δεκάλεπτο αλλάζω σταθμο δεν παλέυεται εκτός του οτι δεν εχει ραδιοφωνικη φωνη ειναι γαμησε μας και αυτα που λεει ειναι δια τον πούτσο,τρισαθλια επιλογη στην τηλεοραση δεν την εχω δει αλλα νομίζω το ιδιο αγγούρω θα είναι κατι ξερανς στην ελληνοφρενεια και την ειχανε γλάστρα.τζιμπρεα είναι,πως δεν δηλωσε συμμετοχη στο μαστερ σεφ :S :S :S
Μπορει να παιξει μπαλιτσα και η Γεωργια Γεωργιου
Αντιπαθεστατη.
Ισπανοι και Κυπριοι νομιζω δεν περιλαμβανουν μιουτ στις ρυθμισεις του κατασκευαστη :-( :S :S :SΔεν εχεις αδικο
Οταν πας μαζι της πρπει να την βαζεις στο mute
μου χε διαφυγει αυτό,α δεν κανει για μαστερ σεφ,οταν μιλαει καταλαβαίνεις τι λεει :S :S :Sεχεις δει πως είναι οι Κυπριες στην πλειοψηφια τους ε :S :S :S
εχασε πολύ η ελληνοφρενεια με κατι τετοια,παιζει να την εχωσε το καναλι στην εκπομπή τοτε :-( :S :S :Sκαμια φορα απογευμα που γυρναω απο δουλεια ακούω σφαιρα που ειναι μαζι με τον χαρισόπουλο.στο δεκάλεπτο αλλάζω σταθμο δεν παλέυεται εκτός του οτι δεν εχει ραδιοφωνικη φωνη ειναι γαμησε μας και αυτα που λεει ειναι δια τον πούτσο,τρισαθλια επιλογη στην τηλεοραση δεν την εχω δει αλλα νομίζω το ιδιο αγγούρω θα είναι κατι ξερανς στην ελληνοφρενεια και την ειχανε γλάστρα.
Ισπανοι και Κυπριοι νομιζω δεν περιλαμβανουν μιουτ στις ρυθμισεις του κατασκευαστη :-( :S :S :S
ελεγα για Νοταρα ποταπε αλλα που να ξες εσυ απ αυτα ειδες πμ? ειδες το 3 και το 4 :S :S :Sρε νηματοθετη βαλε και την βασιλειαδου να μπορει να ψηφισει ο σελεμπρες...
ταδα ολα...ελεγα για Νοταρα ποταπε αλλα που να ξες εσυ απ αυτα ειδες πμ? ειδες το 3 και το 4 :S :S :S
τι στηριξες :S :S :SΠαιδιά ψήφισα και εγώ
Τουνάρατι στηριξες :S :S :S