και γο τορα παο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε δεν σου ειπα οτι εχω λαμαρινες inox....
ινοξ=????
και γο τορα παο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε δεν σου ειπα οτι εχω λαμαρινες inox....
και γο τορα παο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ινοξ=????
Εγώ αν ήμουν Χατζηγάκης ή οποιοσδήποτε άλλος υπέυθυνος για τις ΔΕΚΟ δεν θα καθόμουν να κάνω διάλογο με τους συνδικαλιστές. θα έκανα το εξής απλό:
Θα δημοσίευα μιά λίστα με ονόματα, ειδικότητες και αποδοχές εργαζομένων σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ. Να δεί ο κόσμος 5άρια και 7άρια μηνιαία από αμόρφωτους βολεμένους του κερατά (που υπάρχουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις ΔΕΚΟ) που δουλεύουν 5-10 μέρες το μήνα. Στην ΕΥΔΑΠ, στην ΔΕΗ, στην ΟΑ. Παντού έχουν δημιουργήσει χρυσοφόρες ''τρύπες'' για να τα αρπάζουνε.
Να δώ άν είχαν μετά μουτρα τα μουνοπανα να αντικρύσουν τον κόσμο των 1.000€ στον οποίο και απευθύνονται ζητόντας (τα καθήκια) συμπαράσταση όταν απεργούν.
Τόσο απλά.
Ποιος "περνούσε"??Περνουσε καλυτερα επι εποχης Παπαδοπουλου!!
Ποιος "περνούσε"??
Ειχες γεννηθεί τότε ελπίζω...
Να' σαι σίγουρος πως θα σε ρωτήσουν οι ψηφοφόροι πριν το ρίξουν στην κάλπη!!Εδω ρε παιδιά πανε να μας πείσουν οτι ο George της Margaret μπορεί να γίνει ΠρΟθυπουργός !!
Τι λέμε τώρα ........
Τρώει κανένα μαρουλάκι, τρώει κανένα καροτάκι λέει και καμμιά μαλακία Doctor μου για να περνάει η ώρα.....Ποιος "περνούσε"??
Ειχες γεννηθεί τότε ελπίζω...
ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !!!
Εδω ρε παιδιά πανε να μας πείσουν οτι ο George της Margaret μπορεί να γίνει ΠρΟθυπουργός !!
Τι λέμε τώρα ........
Τον Αβρααμ?? Ποιον απ' όλους?Για τον ποδοσφαιριστη μιλατε ;;;;
ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !!!
Εδω ρε παιδιά πανε να μας πείσουν οτι ο George της Margaret μπορεί να γίνει ΠρΟθυπουργός !!
Τι λέμε τώρα ........
Τον Αβρααμ?? Ποιον απ' όλους?
Εδώ έγινε ο Καραμανλής που δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο....
εγώ εμπιστεύομαι τον μπαράκ αλλά μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν κατεβαίνει στην 51η πολιτεία........Οπότε εσύ εμπιστεύεσαι George για ΠρΟθυπουργό της Ελλάδας στις παρούσες συνθήκες ;
Οπότε εσύ εμπιστεύεσαι George για ΠρΟθυπουργό της Ελλάδας στις παρούσες συνθήκες ;
όχι αυτόν. Τον άλλο που θα πάει μάντζεστερ....Δηλαδη αυτον να ψηφισω;;;;;;;;;;;
Οπότε εμπιστεύεσαι τον George ;Πιο ικανός είναι από τον Καραμανλή.Τον Καραμανλή τον έχουμε 4,5 χρόνια και τον βλέπουμε.Στα δύσκολα κρύβεται για να μη φθαρεί η εικόνα του.Στα εύκολα κάνει τον μάγκα...