Νέα

Με ποιά Ελληνίδα playmate έχετε χύσει περισσότερες φορές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ήταν η καλύτερη playmate?

• Κάτια Ζυγουλη(1997)

• Κορίνα Στεργιαδου(1998)

• Γκρέτα Τσέτη(1999)

• Φαίη Γεωργακοπούλου(2000)

• Ιωάννα Λίλη(2001)

• Χρυσάνθη Νταφλα(2002)

• Βιβή Τσιάμη(2003)

• Ματίνα Γκλιαου(2004)

• Αναστασία Περράκη(2005)

• Βάσω Κολλιδα(2006)

• Νάταλι Θάνου(2007)

• Σύλβια Παπαδάκη(2008)

• Έφη Κυριάκου(2009)

• Κάτια Δέδε(2010)

• Ηρώ Λεγάκη(2011)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Οχι...32 πολυ γεματα ομως...σαν να μιλας με 80αρι φαντασου ενα πραμα ?
"Πολύ γεμάτα";:think:
Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε χρόνια;

• Like
Αντιδράσεις: saeh12
Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε

Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε χρόνια;
Με οτι ασχοληθηκα δηλαδη,τα εδωσα ολα...σε τετοιο βαθμο που παραωριμασα θα ελεγα...δεν σηκωνω πλακες σημερα ουτε για 1" , επισης η νεολαια και κοπελες της ηλικιας μου περνανε αδιαφορες τα τελευταια χρονια και μου φαινονται πολυ πιτσιρικια...
Οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος...περισσοτερα δυστυχή πραγματα μου συνεβησαν θα ελεγα...οτι καλο μου συνεβει εφτυσα αιμα κυριολεκτικα και το απεκτησα χωρις την παραμικρη βοηθεια! Φυσικα σημερα κλεισανε πολλοι κυκλοι,πχ δεν παιρνει αλλες σπουδες,δουλειες,συμβουλες... γνωρημιες χωρις ραντεβου,εχω διαμορφωθει οριστικα...ειμαι πολυ πιο ωριμος απο ατομα της ιδιας ηλικιας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Με οτι ασχοληθηκα δηλαδη,τα εδωσα ολα...σε τετοιο βαθμο που παραωριμασα θα ελεγα...δεν σηκωνω πλακες σημερα ουτε για 1" , επισης η νεολαια και κοπελες της ηλικιας μου περνανε αδιαφορες τα τελευταια χρονια και μου φαινονται πολυ πιτσιρικια...
Οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος...περισσοτερα δυστυχή πραγματα μου συνεβησαν θα ελεγα...οτι καλο μου συνεβει εφτυσα αιμα κυριολεκτικα και το απεκτησα χωρις την παραμικρη βοηθεια! Φυσικα σημερα κλεισανε πολλοι κυκλοι,πχ δεν παιρνει αλλες σπουδες,δουλειες,συμβουλες... γνωρημιες χωρις ραντεβου,εχω διαμορφωθει οριστικα...ειμαι πολυ πιο ωριμος απο ατομα της ιδιας ηλικιας
Τα άτομα ίδιας ηλικίας που λειτουργούν αλλιώς είναι προνομιούχοι που είχαν πλάτες ΑΛΛΩΝ και ήταν μέσα σε κύκλους και ΟΛΗ την γεωμετρία ώστε να κάνουν σχέσεις ,να βρουν δουλειές κτλ....φυσικά έξω από το ασφαλές περιβάλλον τους είναι σκέτα μηδενικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να υποθέσω ότι είσαι μιλφακιας και εσύ....

• Like
Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Τα άτομα ίδιας ηλικίας που λειτουργούν αλλιώς είναι προνομιούχοι που είχαν πλάτες ΑΛΛΩΝ και ήταν μέσα σε κύκλους και ΟΛΗ την γεωμετρία ώστε να κάνουν σχέσεις ,να βρουν δουλειές κτλ....φυσικά έξω από το ασφαλές περιβάλλον τους είναι σκέτα μηδενικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να υποθέσω ότι είσαι μιλφακιας και εσύ....
Εγω σκεψου δεν ειχα ποτε κανεναν κυκλο,ουτε προνομιουχος ημουν ή ειμαι...γαμησε τα,τι να σου λεω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
  • Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Γι αυτο καταληξαμε στις εκδιδομενες...για να "φτιαξουμε" καποιον κυκλο και μεις
Ευτυχώς το έχουμε πετύχει...συνειδητοποιείς ότι είμαστε καλύτερα από αρκετούς παντρεμένους;

• Like
Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Ευτυχώς το έχουμε πετύχει...συνειδητοποιείς ότι είμαστε καλύτερα από αρκετούς παντρεμένους;
Συγκριτικα με το να κυνηγας γυναικες εξω...οπου οι πιθανοτητες να γαμησεις περιοριζονται πολυ,εδω νομιζω ειναι πολυ καλυτερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Συγκριτικα με το να κυνηγας γυναικες εξω...οπου οι πιθανοτητες να γαμησεις περιοριζονται πολυ,εδω νομιζω ειναι πολυ καλυτερα
Από την στιγμή που έχω ,σε αντίθεση με τις γυναίκες,την πολυτέλεια να παίζω και στην επαγγελματική και στην ερασιτεχνική κατηγορία ασχολούμαι και με κυνήγι έξω....όμως η επιτυχία είναι σαφώς μεγαλυτερη στην επαγγελματική.

• Like
Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Από την στιγμή που έχω ,σε αντίθεση με τις γυναίκες,την πολυτέλεια να παίζω και στην επαγγελματική και στην ερασιτεχνική κατηγορία ασχολούμαι και με κυνήγι έξω....όμως η επιτυχία είναι σαφώς μεγαλυτερη στην επαγγελματική.
Εξω με τι πιθανοτητες βγαινεις κερδισμενος? Σε σχεση με τον σεξ επι πληρωμη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Είναι οι πιθανότητες που έχεις να πιάσεις το λαχείο ....ποσοστό νικοτίνης!
Θέλει τεράστιο ψυχικό σθένος και όργανα που περπατάς και τα σέρνεις για να κάνεις κίνηση έξω,χωρίς "προώθηση" από κύκλους....και εμείς τα έχουμε όλα αυτά.
Είμαστε σαν τα άγρια ζώα που ορμάνε στο θήραμα σε αντίθεση με τα ζώα στην αιχμαλωσία που έχουν σίγουρο(;) το φαγητό τους....

• Like

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Κάτσε να καταλάβω καλύτερα..
Λες ότι είναι πιο δύσκολο να γαμησεις εξωτερικό παρά Ελλάδα;; :think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Κάτσε να καταλάβω καλύτερα..
Λες ότι είναι πιο δύσκολο να γαμησεις εξωτερικό παρά Ελλάδα;; :think:
Παρεξηγησες συναγωνιστή....όταν λέμε έξω εννοούμε εκτός μπουρδελων και φυσικά στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom