You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιά Ελληνίδα playmate έχετε χύσει περισσότερες φορές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
λιλη ρε πλακα κανουμε εδω μεσα?
Δούνια είχε κάνει κάτι φωτογρσφίσεις μες στην καύλα.Ελένη Μενεγακη
Νόνη Δουνια
Ατελείωτες μαλακιες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
"Πολύ γεμάτα";Οχι...32 πολυ γεματα ομως...σαν να μιλας με 80αρι φαντασου ενα πραμα ?
Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε χρόνια;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
"Πολύ γεμάτα";
Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε
Με οτι ασχοληθηκα δηλαδη,τα εδωσα ολα...σε τετοιο βαθμο που παραωριμασα θα ελεγα...δεν σηκωνω πλακες σημερα ουτε για 1" , επισης η νεολαια και κοπελες της ηλικιας μου περνανε αδιαφορες τα τελευταια χρονια και μου φαινονται πολυ πιτσιρικια..."Πολύ γεμάτα";
Δηλαδή έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ζωή σου,ελπίζω όχι μόνο κακά,ώστε να είναι σαν να έχεις ήδη ζήσει διπλάσια και βάλε χρόνια;
Οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος...περισσοτερα δυστυχή πραγματα μου συνεβησαν θα ελεγα...οτι καλο μου συνεβει εφτυσα αιμα κυριολεκτικα και το απεκτησα χωρις την παραμικρη βοηθεια! Φυσικα σημερα κλεισανε πολλοι κυκλοι,πχ δεν παιρνει αλλες σπουδες,δουλειες,συμβουλες... γνωρημιες χωρις ραντεβου,εχω διαμορφωθει οριστικα...ειμαι πολυ πιο ωριμος απο ατομα της ιδιας ηλικιας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Τα άτομα ίδιας ηλικίας που λειτουργούν αλλιώς είναι προνομιούχοι που είχαν πλάτες ΑΛΛΩΝ και ήταν μέσα σε κύκλους και ΟΛΗ την γεωμετρία ώστε να κάνουν σχέσεις ,να βρουν δουλειές κτλ....φυσικά έξω από το ασφαλές περιβάλλον τους είναι σκέτα μηδενικά.Με οτι ασχοληθηκα δηλαδη,τα εδωσα ολα...σε τετοιο βαθμο που παραωριμασα θα ελεγα...δεν σηκωνω πλακες σημερα ουτε για 1" , επισης η νεολαια και κοπελες της ηλικιας μου περνανε αδιαφορες τα τελευταια χρονια και μου φαινονται πολυ πιτσιρικια...
Οχι δεν ειμαι ικανοποιημενος...περισσοτερα δυστυχή πραγματα μου συνεβησαν θα ελεγα...οτι καλο μου συνεβει εφτυσα αιμα κυριολεκτικα και το απεκτησα χωρις την παραμικρη βοηθεια! Φυσικα σημερα κλεισανε πολλοι κυκλοι,πχ δεν παιρνει αλλες σπουδες,δουλειες,συμβουλες... γνωρημιες χωρις ραντεβου,εχω διαμορφωθει οριστικα...ειμαι πολυ πιο ωριμος απο ατομα της ιδιας ηλικιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να υποθέσω ότι είσαι μιλφακιας και εσύ....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Εγω σκεψου δεν ειχα ποτε κανεναν κυκλο,ουτε προνομιουχος ημουν ή ειμαι...γαμησε τα,τι να σου λεωΤα άτομα ίδιας ηλικίας που λειτουργούν αλλιώς είναι προνομιούχοι που είχαν πλάτες ΑΛΛΩΝ και ήταν μέσα σε κύκλους και ΟΛΗ την γεωμετρία ώστε να κάνουν σχέσεις ,να βρουν δουλειές κτλ....φυσικά έξω από το ασφαλές περιβάλλον τους είναι σκέτα μηδενικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να υποθέσω ότι είσαι μιλφακιας και εσύ....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Σε καταλαβαίνω...η μοναξιά είναι παράσημο για άτομα σαν εμάς.Εγω σκεψου δεν ειχα ποτε κανεναν κυκλο,ουτε προνομιουχος ημουν ή ειμαι...γαμησε τα,τι να σου λεω
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Γι αυτο καταληξαμε στις εκδιδομενες...για να "φτιαξουμε" καποιον κυκλο και μειςΣε καταλαβαίνω...η μοναξιά είναι παράσημο για άτομα σαν εμάς.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Ευτυχώς το έχουμε πετύχει...συνειδητοποιείς ότι είμαστε καλύτερα από αρκετούς παντρεμένους;Γι αυτο καταληξαμε στις εκδιδομενες...για να "φτιαξουμε" καποιον κυκλο και μεις
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Συγκριτικα με το να κυνηγας γυναικες εξω...οπου οι πιθανοτητες να γαμησεις περιοριζονται πολυ,εδω νομιζω ειναι πολυ καλυτεραΕυτυχώς το έχουμε πετύχει...συνειδητοποιείς ότι είμαστε καλύτερα από αρκετούς παντρεμένους;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Από την στιγμή που έχω ,σε αντίθεση με τις γυναίκες,την πολυτέλεια να παίζω και στην επαγγελματική και στην ερασιτεχνική κατηγορία ασχολούμαι και με κυνήγι έξω....όμως η επιτυχία είναι σαφώς μεγαλυτερη στην επαγγελματική.Συγκριτικα με το να κυνηγας γυναικες εξω...οπου οι πιθανοτητες να γαμησεις περιοριζονται πολυ,εδω νομιζω ειναι πολυ καλυτερα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Εξω με τι πιθανοτητες βγαινεις κερδισμενος? Σε σχεση με τον σεξ επι πληρωμηΑπό την στιγμή που έχω ,σε αντίθεση με τις γυναίκες,την πολυτέλεια να παίζω και στην επαγγελματική και στην ερασιτεχνική κατηγορία ασχολούμαι και με κυνήγι έξω....όμως η επιτυχία είναι σαφώς μεγαλυτερη στην επαγγελματική.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Είναι οι πιθανότητες που έχεις να πιάσεις το λαχείο ....ποσοστό νικοτίνης!Εξω με τι πιθανοτητες βγαινεις κερδισμενος? Σε σχεση με τον σεξ επι πληρωμη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Θέλει τεράστιο ψυχικό σθένος και όργανα που περπατάς και τα σέρνεις για να κάνεις κίνηση έξω,χωρίς "προώθηση" από κύκλους....και εμείς τα έχουμε όλα αυτά.Είναι οι πιθανότητες που έχεις να πιάσεις το λαχείο ....ποσοστό νικοτίνης!
Είμαστε σαν τα άγρια ζώα που ορμάνε στο θήραμα σε αντίθεση με τα ζώα στην αιχμαλωσία που έχουν σίγουρο(;) το φαγητό τους....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Κάτσε να καταλάβω καλύτερα..Συγκριτικα με το να κυνηγας γυναικες εξω...οπου οι πιθανοτητες να γαμησεις περιοριζονται πολυ,εδω νομιζω ειναι πολυ καλυτερα
Λες ότι είναι πιο δύσκολο να γαμησεις εξωτερικό παρά Ελλάδα;;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Οχι,αν ειναι ευκολο να γαμησεις στην εξω ζωη χωρις πληρωμηΚάτσε να καταλάβω καλύτερα..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Παρεξηγησες συναγωνιστή....όταν λέμε έξω εννοούμε εκτός μπουρδελων και φυσικά στην Ελλάδα.Κάτσε να καταλάβω καλύτερα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 141K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 434
- Εμφανίσεις
- 89K
- Ψηφοφορία