Νέα

Τι χρώμα έχει τις περισσότερες φορές η κωλοτρυπίδα των γυναικών οδοντιάτρων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η κωλοτρυπίδα των γυναικών οδοντιάτρων είναι:

• Λευκασμένη (όπως τα δόντια τους)

Ψήφοι: 24 32,4%
  • Αλεύκαστη (στο φυσικό της χρώμα)

Ψήφοι: 12 16,2%
  • Ξεχειλωμένη (όλο με τις κουφάλες των ασθενών ασχολούνται, να έχουν κι αυτές μια κουφάλα για να ασχολ

Ψήφοι: 16 21,6%
  • Δεν συνουσιάζομαι με οδοντιάτρους, φοβάμαι μην με εκδικηθούν με τον τροχό.

Ψήφοι: 22 29,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Παιδιά, μια και φαίνεστε ειδικοί στο θέμα, με έναν καθαρισμό πέτρας και φθορίωση παίρνω τίποτε;
Δεν το κόβω για περισσότερο από ένα ελαφρύ χάδι πάνω από το παντελόνι.
Να βάλω δύο - τρεις θήκες και καμιά εξαγωγή να την δελεάσω;
Αν είναι για να πηδήξουμε να μη μας μείνει δόντι για δόντι άστο καλύτερα φίλε  :happy:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Αν είναι για να πηδήξουμε να μη μας μείνει δόντι για δόντι άστο καλύτερα φίλε  :happy:
σωστος.....Μόνο για λια καθαρισμο....(παντώς τύπου καλό ειναι)...σου εύχομαι να πηγαίνεις..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παιδια να ρωτήσω κάτι βασικό; τι νοημα εχει η λευκανση του πρωκτού;    :)  δηλ αυτό θεωρείται ελκυστικο;
φυσικα,
ξες καπου να ζηταν περισσοτερα οι μαυρες και οι γυφτισσες σε σχεση με τις λευκες και τις φυσικες ξανθιες?
τιμη θεσσαλονικης πχ 10 η μαυρη 30 η λευκη, τουλάχιστον 3πλασια τιμη λοιπον

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Να ενημερώσω με την ευκαιρία, όλους τους κυρίους που μου έχουν αποστείλει π.μ., αλλά και όσους προτίθενται να μου στείλουν, ζητώντας τον τηλεφωνικό αριθμό της οδοντιάτρου για να γαμήσουν, ότι η κοπέλα είναι ιατρός και όχι c.g. :)

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Να ενημερώσω με την ευκαιρία, όλους τους κυρίους που μου έχουν αποστείλει π.μ., αλλά και όσους προτίθενται να μου στείλουν, ζητώντας τον τηλεφωνικό αριθμό της οδοντιάτρου για να γαμήσουν, ότι η κοπέλα είναι ιατρός και όχι c.g. :)
Ααχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: άρχισε το γυπιλίκι

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Μπορεί να ενδιαφέρονται καθαρά από ιατρικής πλευράς, για εξαγωγή και όχι εισαγωγή  :takethis:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
στην ηλιουπολη της μαμας ασπρακοκκινη, της κορης κατακοκκινη :heavymetalbig:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Κολλας σε λεπτομερειες!

Εξηγησε της οτι πιο πολλα θα βγαλει ετσι και θα "τσονταρει" (αχεμ, ας μου επιτραπει ο ορος) πλουσιοπαροχα στο εισοδημα της, σε μια περιοδο μαλιστα κρισης.

Εδω οι φιλοι ολοι ειμαστε ετοιμοι να εκτιμησουμε σφόδρα τα λευκά της σημεία.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Κολλας σε λεπτομερειες!

Εξηγησε της οτι πιο πολλα θα βγαλει ετσι και θα "τσονταρει" (αχεμ, ας μου επιτραπει ο ορος) πλουσιοπαροχα στο εισοδημα της, σε μια περιοδο μαλιστα κρισης.

Εδω οι φιλοι ολοι ειμαστε ετοιμοι να εκτιμησουμε σφόδρα τα λευκά της σημεία.

Γιατί;

Για να την καλομάθετε και μετά τον καθαρισμό μασέλας και το κούμπωμα, να με χρεώνει εξτρά για τον σοδομισμό;;;

Δεν σφάξανε!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Να συμμετέχω και εγω στο θέμα το αγαπητού Αγίου....
Εγω πάω εδώ για καθαρισμό https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/archive-files/sexy-dentist.jpeg[/img[/URL]] (εξαιρετική επιστήμων)  :dancing:
Εσύ σε ποιά πας;
Tελευταία φορά μας είχες πει ότι πήγαινες στην Βουλγαρία για να σου φτιάξουνε τα δόντια  ;D

Επισκέπτης
στον υπνο σου φαφουτη

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Ζητώ συγγνώμη από  εσάς τους Πικεριστές που δεν έβαλα ως επιλογή τις αγαπημένες σας αξύριστες κωλοτρυπίδες, αλλά το νήμα είναι αποκλειστικά για ετεροφυλόφιλους. :)

Επιφυλάσσομαι να εντάξω σε άλλο θέμα την ΛΟΑΤ κοινότητα στην οποία ανήκετε. :)

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Ζητώ συγγνώμη από  εσάς τους Πικεριστές που δεν έβαλα ως επιλογή τις αγαπημένες σας αξύριστες κωλοτρυπίδες, αλλά το νήμα είναι αποκλειστικά για ετεροφυλόφιλους. :)

Επιφυλάσσομαι να εντάξω σε άλλο θέμα την ΛΟΑΤ κοινότητα στην οποία ανήκετε. :)
:2funny:

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom