You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι χρώμα έχει τις περισσότερες φορές η κωλοτρυπίδα των γυναικών οδοντιάτρων;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Εγω που ειχα γαμησει μια ρωσιδα ητανε φωσφοριζε.
Μετα μου ειπε οτι εμενε στο πριγιατ, μια πολη 2 χιλιόμετρα μακριά απο το Τσερνομπίλ.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Μπορεί να έχει κόψει το χαρτί και να παίζει μπιντέ εδώ και χρόνια. Όπως είπε και μια ελλεεινίδα σε ένα τηλεπαιχνίδι. Όμως οι Dentists του εξωτερικού κάνουν βαθιάανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.
Πρόκειται περί απλής συγκυρίας; Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;
..μπούκια και έχουν ροζέ ..τρυπίδες.
Επισκέπτης
στον υπνο σου φαφουτηΔεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.
Πρόκειται περί απλής συγκυρίας; Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 786
Πρακτικό το βρίσκω.
Δεν θα "χάνεις τον στόχο" όσο σκοτεινά κι αν είναι.
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Ε, όχι & φαφούτης.... 15 οδοντογιατρίνες έχει να τον κωλοδαχτυλιάζουν.στον υπνο σου φαφουτη
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σε αυτο το φορουμ ανοιξε επιτελους και ενα σοβαρο νημα ;) ιατρικου περιεχομενου με προεκτασεις σεξουαλικου περιεχομενου πολλα στον νηματοθετη
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.
Πρόκειται περί απλής συγκυρίας; Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλο τρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;
Δεν είδα τις κωλοτρυπες. Εμένα όλες οι οδοντογιατρίνες με τσιμπουκώνουν και το δάχτυλό μου στο κώλο τους, δεν βλέπει χρώμα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σε αυτο το φορουμ ανοιξε επιτελους και ενα σοβαρο νημα ;) ιατρικου περιεχομενου με προεκτασεις σεξουαλικου περιεχομενου πολλα στον νηματοθετη
Χς χα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε φιλε δηλαδη :- επρεπε να ερθει ενας αγιος για να αποκτησει σοβαροτητα αυτο το φορουμ :- δηλαδη ελεος :thubsdown: φλεγοντα ζητηματα :- να ξερουμε αυριο μεθαυριο ποια θα φροντιζει την υγιεινη του στοματος μας ;) απο την αλλη να μην ξερουμε δηλαδη αν η γιατρος φροντιζει το δικο της και την κωλοτρυπίδα τις ενα εχω να πω απέχτησε ενα κυρος το φορουμ με αυτο το νημα
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.
Πριν από λίγο καιρό συνεβρεθει με μια οδοντίατρο μιλφαρα. Παρά το laser σε όλο το σώμα και την προσεγμένη εμφάνιση της παρά τα χρόνια της...είχε σφιχτό αλλά φυσικού χρώματος κωλαρακι. Λες να έπεσα στην εξαίρεση;
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
ροζ?
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Υπάρχει πάντως τρόπος έστω και προσωρινά, αν δεν είναι λευκασμένη, να γίνειρε φιλε δηλαδη :- επρεπε να ερθει ενας αγιος για να αποκτησει σοβαροτητα αυτο το φορουμ :- δηλαδη ελεος :thubsdown: φλεγοντα ζητηματα :- να ξερουμε αυριο μεθαυριο ποια θα φροντιζει την υγιεινη του στοματος μας ;) απο την αλλη να μην ξερουμε δηλαδη αν η γιατρος φροντιζει το δικο της και την κωλοτρυπίδα τις ενα εχω να πω απέχτησε ενα κυρος το φορουμ με αυτο το νημα
Με επανάληψη της μεθόδου ίσως το αποτέλεσμα να γίνει μόνιμο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.254
- Πόντοι
- 12.756
ρε φιλε δηλαδη :- επρεπε να ερθει ενας αγιος για να αποκτησει σοβαροτητα αυτο το φορουμ :- δηλαδη ελεος :thubsdown: φλεγοντα ζητηματα :- να ξερουμε αυριο μεθαυριο ποια θα φροντιζει την υγιεινη του στοματος μας ;) απο την αλλη να μην ξερουμε δηλαδη αν η γιατρος φροντιζει το δικο της και την κωλοτρυπίδα τις ενα εχω να πω απέχτησε ενα κυρος το φορουμ με αυτο το νημα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ειχα μια γκομενα καποτε φιλε και εχυνα μεσα στον κωλο της ;) πολυ ζεστη κωλοτρυπιδα ειχεΥπάρχει πάντως τρόπος έστω και προσωρινά, αν δεν είναι λευκασμένη, να γίνει
Με επανάληψη της μεθόδου ίσως το αποτέλεσμα να γίνει μόνιμο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.254
- Πόντοι
- 12.756
καλημερα Τασσοειχα μια γκομενα καποτε φιλε και εχυνα μεσα στον κωλο της ;) πολυ ζεστη κωλοτρυπιδα ειχε
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Παιδιά, μια και φαίνεστε ειδικοί στο θέμα, με έναν καθαρισμό πέτρας και φθορίωση παίρνω τίποτε;
Δεν το κόβω για περισσότερο από ένα ελαφρύ χάδι πάνω από το παντελόνι.
Να βάλω δύο - τρεις θήκες και καμιά εξαγωγή να την δελεάσω;