pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μακρυά φίλε και αλάργα.Δεν έχει noiman
εγο εχω βγαλι τι σχολι ροστερεσιον με αριστα μιδεν ιπογραμενοσκοπεύω ν ανοίξω σχολή να σας εκπαιδεύω.....
κάνε αίτηση.
Αφου δεν την ξέρεις καλά την γκόμεναπαιδες εγω δευτερα βραδυ επισκεφτηκα ενα κωλομπαρο και μια απο τις γκομενες που δουλευανε (αλλοδαπη η συγκεκριμενη), μου ειπε να την παρω τηλεφωνο για να βρεθουμε... σπιτι της μαλλον, και μου εδωσε τον αριθμο της. σκεφτομαι να την παρω αυριο αλλα επειδη οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαριος στο σπορ, θα ηθελα τις συμβουλες σας και τι να προσεξω...
θα ηθελα τις συμβουλες σας και τι να προσεξω...
σωστος ο παιχτης... που ξερω τι μπορει να με περιμενει εκει περα?Αφου δεν την ξέρεις καλά την γκόμενα
κανόνας απαράβατος <δεν πάς ποτέ πρώτη φορά στο σπίτι της>
απο κει και πέρα τα γνωστά........
μπορει να εχει σκοπο φιλε να τον βιασει..μπορεί και να ανοίξει η τύχη σου ...............
παιδες εγω δευτερα βραδυ επισκεφτηκα ενα κωλομπαρο και μια απο τις γκομενες που δουλευανε (αλλοδαπη η συγκεκριμενη), μου ειπε να την παρω τηλεφωνο για να βρεθουμε... σπιτι της μαλλον, και μου εδωσε τον αριθμο της. σκεφτομαι να την παρω αυριο αλλα επειδη οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαριος στο σπορ, θα ηθελα τις συμβουλες σας και τι να προσεξω...
παιδες εγω δευτερα βραδυ επισκεφτηκα ενα κωλομπαρο και μια απο τις γκομενες που δουλευανε (αλλοδαπη η συγκεκριμενη), μου ειπε να την παρω τηλεφωνο για να βρεθουμε... σπιτι της μαλλον, και μου εδωσε τον αριθμο της. σκεφτομαι να την παρω αυριο αλλα επειδη οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαριος στο σπορ, θα ηθελα τις συμβουλες σας και τι να προσεξω...
Ψηφίζω το 3 και δίνω 70% πιθανότητες,αν και το θέμα είναι κάπως παλιό (μόνο 4 χρονών ντε) οπότε ο φίλος μάλλον δεν την πήδηξε ποτέ.Λοιπόν ....
Πιθανότητες....1η ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 25%
2η ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΗΤΕ 25%
3η ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BAR ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ !!! 45%
4η ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΠΗΔΗΧΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ! 5%
Ειχα παει πρωτη φορα παρεα με ενα φιλο μου σε ενα κωλομπαρο και κερασαμε ποτα τις γκομενες που μας ζητησαν τα τηλ μας.Μετα απο καμια 15αρια μερες με πηρε τηλ μια κυριακη μεσημερι μια απο αυτες.Δεν ξερω τι ηθελε απο μενα και τρομαξα και της ειπα οτι εκανε λαθος.Τι ηθελε στο τηλ αυτή να μου πει?
Ψηφίζω το 3 και δίνω 70% πιθανότητες,αν και το θέμα είναι κάπως παλιό (μόνο 4 χρονών ντε) οπότε ο φίλος μάλλον δεν την πήδηξε ποτέ.
Ερώτηση: Mε πήρε τηλ. μια κωλομπαρού..τί να προσέξω;
Aπάντηση: Tα λεφτά σου φίλε μου,τα λεφτά σου!
90% οτι σε σκεφτεται και οτι θα ηθελε να σε δει και αρα να περασεις απο το μαγαζιΕιχα παει πρωτη φορα παρεα με ενα φιλο μου σε ενα κωλομπαρο και κερασαμε ποτα τις γκομενες που μας ζητησαν τα τηλ μας.Μετα απο καμια 15αρια μερες με πηρε τηλ μια κυριακη μεσημερι μια απο αυτες.Δεν ξερω τι ηθελε απο μενα και τρομαξα και της ειπα οτι εκανε λαθος.Τι ηθελε στο τηλ αυτή να μου πει?
Ερώτηση: Mε πήρε τηλ. μια κωλομπαρού..τί να προσέξω;
Aπάντηση: Tα λεφτά σου φίλε μου,τα λεφτά σου!