Ξερω γω????
Εμας ρωτας πχ?
Απλα ηταν τα πραγματα....σε παιρνει τηλεφωνο...
ΑΥΤΗ¨-> "Καλησπερα Μωρο μου τι κανεις??? σε θυμηθηκα ειχα καιρο να σε δω και σε πηρα τηλεφωνο"
ΕΣΥ -> "Καλησπερα γλυκεια μου...τι συμπτωση σημερα θα σε επαιρνα και εγω αλλα μρ προλαβες"
ΕΣΥ -> "Τι κανεις πως εισαι???"
ΑΥΤΗ -> "Καλα ποτε θα περασεις απο το μαγαζι?"
ΕΣΥ -> "Θα περασω αλλα θα αργησω λιγο...οποτε μιας και με σκεφτεσαι και σε σκεφτομαι και εγω ας μην το αργουμε... ας βρεθουμε καπου οι 2 μας και στο μαγαζι ερχομαι οποτε ειναι"
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ......
Τι ακριβως θελει απο σενα η τυπισσα...τι διαολο γλωσοδετη σας πιανει? θελετε και γκομενα
Δεν γαμας ετσι κατευθειαν πρεπει να πας 2-3 φορες να χοσεις κανα ψιλο και μετα το κοβεις...
εκει θα τεσταρεις τι ακριβος θελει.
Οσο για τον φιλο μας που ρωταει θα πω τα εξης.Προσοχη μη κανεις καμια μαλακια και ερωτευτης γιατη την γαμησες!!!!
Να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι το μονο που θελει απο εσενα ειναι τα λευτα σου,αυτη ξερει οτι θα σκευτεσαι τα παραπανω και αν σε γουσταρει πραγματικα θα στο διξει,και πιστεψε με θα το καταλαβεις.
Μονο ξαναλεω (ως παθων) προσοχη κατα 90% το μονο που θελει ειναι να σε κανει να την ερωτευτης για να σε εχει πελατη,και αμα πεσεις στη λουμπα δυσκολα πολλη δυσκολα ξυπνας....