poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
δε θελω να με λυπασαι ,θελω να μου πεις τι αλλο ξερεις για τον πρόεδραΣε λυπάμαι ρε poppop γι' αυτό δεν απαντάω.
Κάνε το κομμάτι σου...
δε θελω να με λυπασαι ,θελω να μου πεις τι αλλο ξερεις για τον πρόεδραΣε λυπάμαι ρε poppop γι' αυτό δεν απαντάω.
Κάνε το κομμάτι σου...
Μα αυτό ακριβώς είναι το πιο αστείο.Ναι για να το έχετε στο νου σας το διευκρίνισα.
Ξέρω τι κάνω.
εσύ μλκ μεγάλωσες βάλε λίγο μυαλό από τις τσαπου έχετε γίνει λιωμα....όχι όλο πλάκα..
[size=20pt]Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΡΙΓΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟΟΟΟ
1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟΟΟΟ!!![/size]
Το τονίζω ξανά για να μην παρεξηγηθώ:
Ακόμα και να αναμιχθεί δημόσια ο Μαρινάκης στην υπόθεση των μέτρων της πολιτείας για τον κοροναϊό, δεν αποδεικνύει τίποτα για το αν έχει νοσήσει πραγματικά ή όχι.
Σε κάθε περίπτωση λοιπόν προς το παρόν ευχόμαστε ν' αναρρώσει, όπως θα ευχόμασταν σε κάθε απλό άνθρωπο.
γιατί; Ντροπή είναι;Θέλει μεγάλα @@ να βγεις να το πεις δημόσια.
[size=20pt]Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΡΙΓΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟΟΟΟ
1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟΟΟΟ!!![/size]
Θέλει μεγάλα @@ να βγεις να το πεις δημόσια.
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να εκμεταλλευτεί κάποιος μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ιδιαίτερα όταν αυτός ο κάποιος τυχαίνει να εκπροσωπεί το ντόπιο κεφάλαιο στην πιο λούμπεν, παρασιτική, λαϊκιστική και εγκληματική εκδοχή του.
Είναι σε θέση να οργανώσει καμπάνιες ενημέρωσης, να στηρίξει τα θύματα του ιού από υλική άποψη, να χρηματοδοτήσει κέντρα νοσηλείας κι αποθεραπείας,
να κεφαλοποιήσει δηλαδή την ανάμιξή του με χίλιους δυο τρόπους.
Γιατί στο νου κάθε ανθρώπου που έχει ασχοληθεί στοιχειωδώς με την ιστορία και την πολιτική οικονομία, μια τέτοια ανάμιξη του έρχεται στο νου, ανάμιξη που θα επιτρέψει στον πρωταγωνιστή της να ηγηθεί και να μονοπωλήσει την πραγματική αγωνία ενός λαού.
Κατάλαβες, "τύπε";
Στο έκανα αρκετά νια-νια για να το χωνέψεις, όπως δίνουν μασημένη την τροφή στα βρέφη επειδή δεν έχουν βγάλει ακόμα δοντάκια, ή όχι;
Απάντησέ μου γιατί αγωνιώ.
Νομίζω ότι δεν θα ήθελε να εκτεθεί αλλά να παρουσιάζει συνεχώς την εικόνα του στιβαρού και ισχυρού.
Με εξέπληξε αρκετά...
Θεωρώ ότι πρόκειται για το πλέον ευφυές άτομο στο επιχειρείν στη χώρα μας.
Σαν άριστος γνώστης της ψυχολογίας των 'καταναλωτών' έσπευσε νωρίτερα να ενισχύσει 'τα παιδιά στα συνορα'.
Νομιζω ότι θα ξεπεράσει τον Γουλανδρή σε αγάπη προς το πρόσωπό του προέδρου.