Νέα

Νέα κινητοποίηση μπουρδελιαριδων ,αποχή διαρκείας από της 6 μαϊου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Περιπτερας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
εμενα μου αρεσει να πηδαω πουτανες που σιχαινονται την δουλεια τους :S
Δηλαδή δε συμμετέχεις στην αποχή που έχουν κηρύξει ο Souker και ο Peter van Norden;

Υποτίθεται ότι το κάνουν για το συνολικό συμφέρον της κοινότητας του αγοραίου έρωτα.

Επισκέπτης
Ραμαζανι-αποχη στα κοκκινα φωτακια.

sfondo-di-ramadan-kareem-con-lanterne-appese_1048-7780.jpg

Επισκέπτης
Όταν έπιασα να τη γαμάω, γύρισε το κεφάλι και έκοψε τα φιλιά, γιατί δήθεν δεν μπορεί να αναπνεύσει. Αλλάξαμε σε πισωκολλητό και όταν πήγα να της χουφτώσω τα βυζιά, διαμαρτυρήθηκε ότι την πονάω. Στην πορεία γενικά βγήκε πολύ μη μου άπτου και ιδιόρρυθμη. Μιας λοιπόν που μου έπεσε με όλα αυτά, προς μεγάλη της έκπληξη (!), της είπα να ξαπλώσει δίπλα μου και τελείωσα στο χέρι, καθώς τη φιλούσα. Σε γενικές γραμμές δεν απόλαυσα την εμπειρία, οπότε δε θα ξαναπροτιμηθεί.
20 ευρω για μια μελατη μαλακια. Αυτο το προστιμο αξιζει σε οσους σπανε την αποχη.

Ευτυχως καποιοι αλλοι αρχιζουν να ξυπνανε, βλεπω ολο και περισσοτερους Ελληνες να γαμανε στην πιατσα του Μεταξουργειου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
519
Like
72.582
Πόντοι
41.129
Εγω σημερα τιμωντας την αποχη απο το 20ρικο πηγα και γαμησα τη Σιμονα στο κεραμεικου 15.

Πιπα ασκουφωτη βαθια σαλιαρικη με την εμπειρη βελουδενια γλωσσα της.

Η κορασιδα ειχε αναγκη απο γαμησι και εχυνε αβερτα, λιμνη αφησε στο σεντονι.

Ευτυχως προλαβα και ειπια μερικα μουνοζουμα πριν πανε μαζι με το σεντονι στο πλυντηριο με προγραμμα για ευιασθητα μαλιννα

μεταξωτα 35c.

Επισκέπτης
Πέρασμα από Φιλιππίδου 11 επάνω πριν από κάποιες μέρες σε δεύτερη βάρδια. Πέτυχα μια Τζένη. Η 2τσα είπε πως είναι καινούργιο κορίτσι. Στο σαλόνι εμφανισιακά βγάζει κάτι το σκυλέ και κάτι το ψιλοέκφυλο. Ψηλή με πιασίματα ξανθιά, με μεστό κωλο και μέτριο προς μεγάλο αλλά χαλαρό στήθος. Το πορνοενστικτο μου μου είπε να μην περάσω η αλήθεια είναι, αλλά επειδή δεν ήμουν σε φάση να συνεχίσω την τσάρκα λόγω κούρασης, είπα να περάσω. Και όντως μέσα στο δωμάτιο το ένστικτο μου βγήκε αληθές. Πίπα ακαπελα τυπικοτατη και μονότονη. Το μαμήσι δε ακόμα πιο στεγνό. Τεσπά μην τα πολυλογω, εξόρμηση φόλα. Όσες φορές έχω ακούσει από την τάνα το "πάμε να περάσουμε καλά" το ένστικτο μου μου λέει να κόψω πέρα. Και όσες φορές δεν το άκουσα, [size=15pt]κλαίω το 20ρικο...[/size]

Αλλο ενα φρεσκο προστιμο σε παραβατη της αποχης. Καποιοι μεταξυ σοβαρου και αστειου ελεγαν για ομαδες περιφρουρησης. Μα τα ιδια τα μαγαζια του 20ευρου ειναι οι καλυτεροι φρουροι. :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
519
Like
72.582
Πόντοι
41.129
Σημερα το πρωι πανω απο Μεταξουργειο και επειτα πανω απο Φυλης πετουσε ενα αεροπλανο μισθωμενο προφανως απο τις τσατσαδες και τα

αφεντικα των οικων οπου ψεκαζε πανω απο τα μπουρδελα προκειμενου οι πελατες να περνανε στα δωματια με 20ρικο να μην κανουν

φασαρια οταν η υπηρεσια χτυπαει την πορτα στο 6λεπτο . Ιδου και οι αποδειξεις  :heavymetalbig:

Συνημμένα

• IMG_20190509_115639.jpg
    IMG_20190509_115639.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 39

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
:S

Συνημμένα

• _20190509_143634.JPG
    _20190509_143634.JPG
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 32

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δηλαδή δε συμμετέχεις στην αποχή που έχουν κηρύξει ο Souker και ο Peter van Norden;

Υποτίθεται ότι το κάνουν για το συνολικό συμφέρον της κοινότητας του αγοραίου έρωτα.

Μυστη μου εχω χαιρετησει την Αθηνα εδω και χρονια. Τελευταια φορα που γαμησα εργαζομενη εκει ηταν η Nastya απο glamour

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Συνεχίζουμε κανονικά την αποχή από τα μαγαζιά αφού έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα η άσχημια και η τυποιημενη ξεπετα είναι ο κανόνας.
Αναζητούμε τις λίγες εκείνες κοπέλες που ακόμα σέβονται τον πελάτη και τιμάνε τά φράγκα που περνούν.

Προτείνω να τεθεί σε ψηφοφορία το νήμα αν συμφωνούν ή διαφωνούν τα μέλη με το εγχείρημα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Μυστη μου εχω χαιρετησει την Αθηνα εδω και χρονια. Τελευταια φορα που γαμησα εργαζομενη εκει ηταν η Nastya απο glamour
Φίλτατε, εσύ μπορεί να έχεις φύγει για καλύτερες πολιτείες αλλά εδώ ο Souker και ο Peter Van Norden λένε πως αγωνίζονται για μια πιάτσα απαλλαγμένη από τις ξεπέτες και τις πικρόχολες τσατσάδες... Υποτίθεται ότι για αυτό το λόγο διοργανώνουν την αποχή...

Επισκέπτης
Δεν αγωνιζεται ο σουκερ και ο πητερ αλλα ολα τα ατομα που ελεγχουν το κατω κεφαλι και δεν πανε σαν ζωα να καταθεσουν τα λεφτα τους στους απατεωνες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.257
Πόντοι
25.467
Κυκλοφόρησε φήμη, ότι πατρονάροντας το κίνημα αποχής, εκβιάζετε ορισμένες πουτάνες να σας παίρνουν τζάμπα, προκειμένου μετά να αναφέρετε στον παρόντα, ότι η τάδε, η δείνα, και η τάδε, άλλαξαν στάση, ούτως ώστε αυτές να παίρνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της πελατείας.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κυκλοφόρησε φήμη, ότι πατρονάροντας το κίνημα αποχής, εκβιάζετε ορισμένες πουτάνες να σας παίρνουν τζάμπα, προκειμένου μετά να αναφέρετε στον παρόντα, ότι η τάδε, η δείνα, και η τάδε, άλλαξαν στάση, ούτως ώστε αυτές να παίρνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της πελατείας.
προβοκατσιες ..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θελω να ειμαι δικαιος η φυλλης στα 20 ειναι παραδεισος αλλα με καλυτερες κοπελες σε επιπεδο ομορφιας και υπηρεσιας και ανακαινισμενα σπιτακια θα ηταν βαλχαλα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
........ θα ηταν βαλχαλα
Βαλχάλα Στην σκανδιναβική μυθολογία είναι μία από τις κατοικίες του Άνσγκαρντ όπου διαμένουν οι εϊνχέργιαρ, οι νεκροί δηλαδή που έπεσαν στην μάχη.  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom