thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Κι εγώ στηρίζω αποχή , μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο
Ολες οι παλιες πουτανες μενουν Βουλιαγμενη Γλυφαδα Φαληρο και κανουνε τα μπανια τους.
Τελικα ξεπερασες τα 100 ποστ πριν σε στειλουν, επεσα λιγο εξωΛιγότερο από 48 ώρες έμειναν από το νέο επαναστατικό κύμα..γαμιστε μέχρι Κυριακή βράδυ ,από Δευτέρα αποχή
Στις 6 Μαιου ξεκινα ο ιερος μηνας του Ραμαζανιου που διαρκει μεχρι τις 4 Ιουνιου. Κατα αυτο το διαστημα οι μουσουλμανοι απεχουν απο το σεξ αφηνοντας το Μεταξουργειο στις ορεξεις των απιστων.
Στις 6 Μαιου ξεκινα ο ιερος μηνας αποχης για τους Ελληνες μπουρδελιαρηδες! Θα γαμαμε Μεταξουργειο και θα μπουκοταρουμε τους κλεφτοοικους του 20ευρου.
Κατα τη γνωμη μου δε θα αντεξουν ενα μηνα χωρις εισπραξεις.
Ζητω ο αγων! Ζητω η Ελλας!
Η ζωη ειναι εκτος σαιτ. Ηρθε για λιγο κοντα μας για να ξεκινησει μια επανασταση.Τελικα ξεπερασες τα 100 ποστ πριν σε στειλουν, επεσα λιγο εξω
Στήριζε ότι πιστεύεις!Εμεις πάντως στηρίζουμε αποχή!στηριζω ανυπερθετος!
Καλησπέρα κύριοι πολύ σημαντική η δήλωση του καθενός από εσάς για την στήριξη και συμμετοχή της απόρριψης των περισσότερων οίκων του 20€ου και έχω να θέσω το εξής ερώτημα είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες των μαγαζιών αν ναι τότε απλά συνεχίστε να πηγαίνετε δικαίωμα σας αν όμως πιστεύετε ότι η σημερινή κατάσταση δεν πάει άλλο και κάτι πρέπει να αλλάξει τότε η αποχή είναι μόνη επιλογή και να είστε σίγουροι πως αν πάει καλά και έχει μια υψηλή δυναμική τότε υπάρχει προοπτική να αλλάξουν τα πράγματα
Έχω να πω ότι επειδή πέρασα από περιέργεια προχτές κα είδα την κοπέλα, πραγματικά αυτή από το ύφος που έχει όταν βγαίνει στο σαλόνι δείχνει πόσο απεχθάνεται και σιχαίνεται την δουλειά αυτή φωνάζει έμμεσα φύγετε μακριά.τυπε η Λιζα απο διδυμου 8α που ειναι περιπτωση καραμπινατης φολας εχει δωματια το ενα πισω απο το αλλο...
μαλλον το χωσιμο της πουτσας σε μια μοντελα ειναι αρκετο για μερικους και δεν τους νοιαζουν οι υπηρεσιες ..
τι εχεις να πεις ?
Μια φορα στο τοσο χρειαζεται και αυτο νομιζω! Αμα ειναι μοντελα η αλλη και εχεις και το οικονομικο η ψυχολογικο! Τωρα αμα γινεται συνεχεια, ειναι εντελως λαθος!μαλλον το χωσιμο της πουτσας σε μια μοντελα ειναι αρκετο για μερικους και δεν τους νοιαζουν οι υπηρεσιες ..τι εχεις να πεις ?
Μαλλον εισαι Φετιχιστη με Πολλα Λεφτα για πεταμα!εμενα μου αρεσει να πηδαω πουτανες που σιχαινονται την δουλεια τους