Νέα

Νέα κινητοποίηση μπουρδελιαριδων ,αποχή διαρκείας από της 6 μαϊου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Περιπτερας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
519
Like
72.582
Πόντοι
41.129
Βαλχάλα Στην σκανδιναβική μυθολογία είναι μία από τις κατοικίες του Άνσγκαρντ όπου διαμένουν οι εϊνχέργιαρ, οι νεκροί δηλαδή που έπεσαν στην μάχη.  :think: :think: :think:

Τυπε ξερεις πολλα, σε βρισκω παραμορφωμενο   :hi:  :kneel:

Επισκέπτης
Κυκλοφόρησε φήμη, ότι πατρονάροντας το κίνημα αποχής, εκβιάζετε ορισμένες πουτάνες να σας παίρνουν τζάμπα, προκειμένου μετά να αναφέρετε στον παρόντα, ότι η τάδε, η δείνα, και η τάδε, άλλαξαν στάση, ούτως ώστε αυτές να παίρνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της πελατείας.
Αυτη ειναι πολυ χαζη συκοφαντια γιατι η αποχη ειναι καθολικη απο ολα τα σπιτακια του 20ευρου.

Επισκέπτης
θελω να ειμαι δικαιος η φυλλης στα 20 ειναι παραδεισος αλλα με καλυτερες κοπελες σε επιπεδο ομορφιας και υπηρεσιας και ανακαινισμενα σπιτακια θα ηταν βαλχαλα
Ο καθενας εχει την αποψη του.

Εγω δε μπορω να με πιεζουν και να μου λενε τελειωνει ο χρονος. Αν εσενα σου φαινεται παραδεισος εισαι πολυ τυχερος, εχεις τον παραδεισο μπροστα σου.

Επισκέπτης
Οι δυο μεγαλες αλυσιδες της Φυλης εχουν πολλους προμοτορες μεσα στο σαιτ.

Καλο θα ηταν να μην παιξουμε και εμεις το παιχνιδι τους.

Οποιος δε θελει να εκμεταλλευτει το μηνα του Ραμαζανιου για να γαμαει συχνα και με την ησυχια του στο Μεταξι μονο με 10 ευρω, τουλαχιστον να μη διαφημιζει τους κλεφτοοικους του 20ρικου με ενημερωσεις και κριτικες. Πηγαιντε στα κρυφα απο σεβασμο στους υπολοιπους.

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
Οι δυο μεγαλες αλυσιδες της Φυλης εχουν πολλους προμοτορες μεσα στο σαιτ.

Καλο θα ηταν να μην παιξουμε και εμεις το παιχνιδι τους.

Οποιος δε θελει να εκμεταλλευτει το μηνα του Ραμαζανιου για να γαμαει συχνα και με την ησυχια του στο Μεταξι μονο με 10 ευρω, τουλαχιστον να μη διαφημιζει τους κλεφτοοικους του 20ρικου με ενημερωσεις και κριτικες. Πηγαιντε στα κρυφα απο σεβασμο στους υπολοιπους.

τι δηλαδη παιζει μεροκαματο για να μας παραπληροφορουν ?

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
το ραμαζανι πλεον δεν το τηρουν πολλοι απο αυτους ...

και μια κοπελα στο μεταξι που ηταν ετσι κι αλλιως ξεπετα ... εχει δεν εχει κοσμο ξεπετα θα παραμεινει.

Επισκέπτης
Το οτι διαβαζουμε στην ημερησια ενημερωση για παραμονες στο δωματιο διαρκειας 20 λεπτων, ειτε ισχυει, ειτε δεν ισχυει, σημαινει οτι εχουμε αρχισει να νικαμε.

Τι γινεται οταν ενας στρατος αρχιζει να νικαει και ο αντιπαλος κανει τακτικες ελιγμου:

1. Η πλευρα που νικαει κορυφωνει την επιθεση και συνεχιζει ακαθεκτη μεχρι την τελικη νικη.

2. Η πλευρα που νικαει εφησυχαζει, αμελει να κορυφωσει την επιθεση, το ηθικο χαλαρωνει, ο εχθρος ανασυντασεται και μετα απο παραπλανητικη υποχωρηση, περνα στην αντεπιθεση.

Οσοι αμφιβαλλατε οτι μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση εχετε απτη αποδειξη στα χερια σας: τους αναγκασαμε σε τακτικους ελιγμους.

Απο εσας θα κριθει η συνεχεια: Θα ενισχυσετε την αποχη;

Επισκέπτης
4 Ιουνιου θα γαμαμε τη Μονικα-Χελεν με 10 ευρω.

Επισκέπτης
Συνεχιζουμε την αποχη απο τη Φυλης και τους κλεφτοοικους του 20αρικου για οσο διαρκει το μουσουλμανικο Ραμαζανι, δηλαδη μεχρι τις 4 Ιουνιου.

Ελεγχουμε τις καβλες μας και τις εκτονωνουμε εκει που πρεπει: Στο σχεδον αδειο απο μουσλιμ Μεταξουργειο με δεκα ευρω το δεκαλεπτο, στα μασατζιδικα που πληθαινουν, και σε οικονομικα στουντιο με 30-40 ευρω. Εγω προσωπικα εχω επιλεξει την πληρη παυση απο τον αγοραιο για ενα μηνα.

Τα μηνυματα απο την πιατσα δε θα μπορουσαν να ειναι πιο ενθαρρυντικα.

1. Ηδη καποιοι οικοι ανακοινωνουν 20λεπτα προγραμματα (αγνωστο μεχρι τωρα αν τηρουνται).

2. Προμοτορες και κλωνοι πολεμανε το θρεντ της αποχης. Ο,τι γραφουμε, ισχυριζονται το αντιθετο για να παραπληροφορησουν.

3. Νταβατζηδες προσπαθουν να εντοπισουν τα μελη που πρωτοστατουν στο αγωνα για να τα εκβιασουν.

4. Πουτανες και τσατσαδες ζητανε απο μελη να γραφουν ενημερωσεις και κριτικες στο σαιτ για τονωθει λιγο η κινηση στη Φυλης!

Θυμηθειτε πως οι λιγοι Αφγανοι καταφεραν με συνεννοηση πριν μερικα χρονια να πετυχουν για τους εαυτους τους μειωση της τιμης στα 15 ευρω.

Φανταστειτε τι μπορουν να πετυχουν οι πολλοι Ελληνες, αν για μια φορα στη ζωη τους, καταφερουν να συνεργαστουν!

4 Ιουνιου θα γαμαμε στην Φυλης με 10 ευρω!

4 Ιουνιου οι γνωστες ξεπετες της Φυλης θα αναγκαστουν να παρουν συνταξη!

4 Ιουνιου δε θα υπαρχει πια τσατσα που θα χτυπαει πορτες!

4 Ιουνιου θα αρχισουν να ερχονται καινουριες εργατικες πορνες για να μην κλεισουν τα μαγαζια.

Ναι ρε γινεται! Απο εσενα εξαρταται!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Συνεχιζουμε την αποχη απο τη Φυλης και τους κλεφτοοικους του 20αρικου για οσο διαρκει το μουσουλμανικο Ραμαζανι, δηλαδη μεχρι τις 4 Ιουνιου.

Ελεγχουμε τις καβλες μας και τις εκτονωνουμε εκει που πρεπει: Στο σχεδον αδειο απο μουσλιμ Μεταξουργειο με δεκα ευρω το δεκαλεπτο, στα μασατζιδικα που πληθαινουν, και σε οικονομικα στουντιο με 30-40 ευρω. Εγω προσωπικα εχω επιλεξει την πληρη παυση απο τον αγοραιο για ενα μηνα.

1. Ηδη καποιοι οικοι ανακοινωνουν 20λεπτα προγραμματα (αγνωστο μεχρι τωρα αν τηρουνται).

2. Προμοτορες και κλωνοι πολεμανε το θρεντ της αποχης. Ο,τι γραφουμε, ισχυριζονται το αντιθετο για να παραπληροφορησουν.

3. Νταβατζηδες προσπαθουν να εντοπισουν τα μελη που πρωτοστατουν στο αγωνα για να τα εκβιασουν.

4. Πουτανες και τσατσαδες ζητανε απο μελη να γραφουν ενημερωσεις και κριτικες στο σαιτ για τονωθει λιγο η κινηση στη Φυλης!

Θυμηθειτε πως οι λιγοι Αφγανοι καταφεραν με συνεννοηση πριν μερικα χρονια να πετυχουν για τους εαυτους τους μειωση της τιμης στα 15 ευρω.

Φανταστειτε τι μπορουν να πετυχουν οι πολλοι Ελληνες, αν για μια φορα στη ζωη τους, καταφερουν να συνεργαστουν!

4 Ιουνιου θα αρχισουν να ερχονται καινουριες εργατικες πορνες για να μην κλεισουν τα μαγαζια.

Έτοιμος για τις εκλογές της 26η του Μάη είσαι τύπε μου!
  :respect:
*Μπας και ξυπνήσουν τα δικά μας τα ζωντόβολα!

Επισκέπτης
Έτοιμος για τις εκλογές της 26η του Μάη είσαι τύπε μου!
  :respect:
*Μπας και ξυπνήσουν τα δικά μας τα ζωντόβολα!

Τυπε μου ποσα ζωντοβολα θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ(δηλαδη ΠΑΣΟΚ) και ΝΔ για ενα καλυτερο αυριο;

Απο το 80 το ιδιο πραγμα. Ειναι λες και τους χτυπανε με ενα σφυρι στο κεφαλι και παθαινουν αμνησια.

Ψηφιζω Τσιπρα λεει να φυγει ο Σαμαρας. Ψηφιζω Κουλη να φυγει ο Τσιπρας. Αυριο ψηφιζω τον Χ να φυγει ο Κουλης.

Για πειτε μου τι εκανε ο Σαμαρας, ο Τσιπρας, ο Παπαντρεου, ο Καραμανλης για τα εργασιακα σας δικαιωματα. Τα ιδια συμφεροντα υπηρετουν τα 2 μεγαλα κομματα. Καλα μας τα λενε οι ξενοι:

Ο νόμος είναι 10 λεπτά 20€ [...] το να ζητάτε αλλαγές στα μαγαζιά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ,πρώτα αλλάξτε την χώρα σας , τον εαυτό σας

Επισκέπτης
Ανταποκριση λαιβ απο Φυλης. Επι της οδου κινουνται μονο αλλοδαποι κατοικοι. Μπουρδελοτσαρκα κανει ακριβως ενα ατομο: Φοραει παπουτσια ασικς, μαυρο σορτσακι καργκο, φουτερακι με κουκουλα, γυαλια μυωπιας και εχει λιγο καραφλιτσα. Φατσικα θυμιζει το το αβαταρ του ντοπαμινα.

Ξερω οτι διαβαζεις φιλε. Μπες να μας πεις για την ξεπετα που εφαγες.

Ενας τετοιος εμφανιζεται ανα διωρο. Πολλα μαγαζια δεν κανουν ουτε σεφτε πλεον. Συντομα θα αρχισουν τα τηλεφωνα: Δεν κρατιεται πια το εικοσαρικο.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456

Τυπε δεν ήταν Αφγανοί, αλλα Καλάς από την οροσειρά ινδοκους..
Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι απόγονοι του Μ.αλεξανδρου.. :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αγαπητε Πικερ Βαν Πουτσεν, θα μου εκανες τεραστια χαρη, εαν με ενημερωνες η αναρτουσες καπου, αυτα τα οικονομικα στουντιο με τα 40 ευρω!
υγ.
Προσεχε την υγεια σου, γιατι τετοια παυση μπορει να χτυπησει τον οργανισμο σου... ακομη και απο πισω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom