Νέα

Θετικοί στον κορονοϊό Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
[/quote]

Επίσης,δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο,σε αντίθεση με τους προηγούμενους που διαλύσανε τόσες χώρες και τρώμε στη μάπα τα ορκ
[/quote]

Σωστό αυτό.

Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και γι’ αυτό δεν τον ενδιαφέρει η ανάμιξη εκτός Αμερικής αλλά να διορθώσει τα κακώς κείμενα εντος της χώρας.

Έτσι όπως βέβαια αυτός τα αντιλαμβάνεται.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Ναι, δεν έκανε ούτε ένα πόλεμο, επειδή άφησε τους Τούρκους να τους κάνουν όλους για λογαριασμό του.

Ο Τραμπ είναι φιλότουρκος τόσο, σα να ήταν Τούρκος πολίτης. Αυτό για εμένα αρκεί. Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν Έλληνες να τους αρέσει ο Τραμπ. Προφανώς, έχουμε ανάμεσά μας πολλούς τουρκόσπορους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι, δεν έκανε ούτε ένα πόλεμο, επειδή άφησε τους Τούρκους να τους κάνουν όλοι για λογαριασμό του.

Ο Τραμπ είναι φιλότουρκος τόσο, σα να ήταν Τούρκος πολίτης. Αυτό για εμένα αρκεί. Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν Έλληνες να τους αρέσει ο Τραμπ. Προφανώς, έχουμε ανάμεσά μας πολλούς τουρκόσπορους.

Ενώ οι δικοί μας εδώ πατριωτάρες ε;

Το ότι είναι γερμανόδουλοι,που οι Γερμανοί είναι αδέρφια με τους Τούρκους,μάλλον δεν σου λέει τίποτα

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Επειδή οι δικοί μας πολιτικοί είναι προβληματικοί, εσύ πηγαίνεις με τον Τραμπ, που είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της Τουρκίας; Θα μας σώσει ο Τραμπ; Αν ξαναβγεί φίλε μου ξέρεις τι θα γίνει; Η Τουρκία θα αμοληθεί αχαλίνωτη. ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, και ο Τραμπ θα λέει πως "η Ελλάδα εξάλλου δε μας βοήθησε στην Οκινάβα". Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μήπως έχεις και τον Κεμάλ σε κάδρο στο σπίτι σου; Εγώ το ξαναλέω, όποιος γουστάρει τον Τραμπ είναι τουρκόσπορος προσκυνημένος.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ναι, δεν έκανε ούτε ένα πόλεμο, επειδή άφησε τους Τούρκους να τους κάνουν όλους για λογαριασμό του.

Δεν ξέρω τα κίνητρα του γιατί δεν έκανε πόλεμο, ξέρω οτι όταν οι Αμερικάνοι έκαναν πολέμους τους κραζαμε ως ιμπεριαλιστές, τώρα έχουμε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για τα εξωτερικά, τον ενδιαφέρει η χώρα του. ΑΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγώ το ξαναλέω, όποιος γουστάρει τον Τραμπ είναι τουρκόσπορος προσκυνημένος.

Το έχω ξαναγράψει, τον Τραμπ τον υποστηρίζουν κάτι 55+χρονοι που ονειρεύονται Μελανία. Ό,τι άλλο λόγο προβαλλουν στην πραγματικότητα ο λόγος είναι το μουνί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτός που γράφει ότι στις δημοσκοπήσεις ο Μπάιντεν προηγείται οριακά, το ξέρει ότι γράφει ψέμματα και αυτό δειχνει τι χαρακτήρας είναι. Εκτός βέβαια και αν αντλεί τις ειδήσεις του από τα ψέμματα του pronews, οπότε αποδεικνύεται πόσο αφελής ευκολόπιστος βλάκας είναι. Σόρρυ για τις σκληρές εκφράσεις, αλλά η αλήθεια είναι ωμή.

Γιατί σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Μπάιντεν προηγείται με πολύ σημαντική διαφορά. Κατά μέσο όρο, 50-43 % πηγαίνει. Στο παρακάτω σάιτ, αποδεικνύεται πως αν οι δημοσκοπήσεις το έπιασαν σωστά, ο Τραμπ δεν έχει καμία ελπίδα. Ο Μπάιντεν έχει ήδη μαζέψει σχεδόν όλους τους απαιτούμενους εκλέκτορες. Οριακό είναι μόνο το μάτι του κάθε ψεκασμένου, που βλέπει Τραμπ και καβλώνει.

Aυτός που έγραψε ότι ο Μπάιντεν προηγείται με 60% σε εθνικό επίπεδο και στις ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ προηγείται οριακά, είμαι εγώ. Δεν ξέρω τι δείχνει αυτό για το χαρακτήρα μου, για το δικό σου όμως το σχόλιό σου δείχνει ότι είσαι φελλός και από τους ανωτέρας ποιότητος τους Πορτογαλικούς.
Έχεις δίκιο στο ότι η αλήθεια είναι ωμή και για σένα δυστυχώς είναι αμείλικτη.
Πάμε παρακάτω τώρα για να μην αρχίσω τις παραθέσεις τι ακριβως έγραψα και μάθε να διαβάζεις.
Να βάλουμε εδώ και την πρόσφατη 23 Sep. του Reuters/Ipsos για τις εν λόγω πολιτείες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
120798425_10223807567758569_805222101761234146_n.jpg

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ο θαυμασμός σου γι' αυτον τον ανερμάτιστο ειναι ανεξηγητος

Δεν τον θαυμάζω αλλά τον θεωρώ το τελευταίο ανάχωμα στη νέα τάξη πραγμάτων

Το ότι τον πολεμάνε όλα τα νεοταξικά μμε,οι 'ευπαθείς' ομάδες,οι φεμινίστριες,το Χόλιγουντ,το ΝΒΑ,τα πάντα όλα,με κάνει να είμαι υπερ του

Επίσης,δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο,σε αντίθεση με τους προηγούμενους που διαλύσανε τόσες χώρες και τρώμε στη μάπα τα ορκ

Δεν κανει πολεμους επειδη εχει γραμμενο ολο τον πλανητη και τον νοιαζει μονο το εσωτερικο της χωρας του. Οχι επειδη ειναι ειρηνιστης.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ολοι οι επιστημονες μιλανε για υπερθερμανση του πλανητη και αυτος στην πουτσα του δεν πιστευει τιποτα και καλα , εμεις που ζουμε αθηνα απο πιτσιρικια το καταλαβαινουμε καθε καλοκαιρι ποσο αληθεια ειναι

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ολοι οι επιστημονες μιλανε για υπερθερμανση του πλανητη και αυτος στην πουτσα του δεν πιστευει τιποτα και καλα , εμεις που ζουμε αθηνα απο πιτσιρικια το καταλαβαινουμε καθε καλοκαιρι ποσο αληθεια ειναι

Μπορεί να σε σοκάρω αλλά η κλιματική αλλαγή είναι ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που οφείλεται στις κινήσεις της Γής (αυτές που δεν έμαθες στο σχολείο) και στην ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.Πουθενά αλλού.Αυτά που ακούς από τους επιστήμονες είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και άρα προκατειλημμένα κατασκευασμένα στοιχεία που σκοπό έχουν να σε κατευθύνουν . Θα μάθεις δεν πειράζει........

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι μωρε δεν ξρουν οι επιστημονες και ξερεις εσυ ο υδραυλικος απο τα πετραλωνα

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Α ναι και η γη ειναι επιπεδη

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Μπορεί να σε σοκάρω αλλά η κλιματική αλλαγή είναι ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που οφείλεται στις κινήσεις της Γής (αυτές που δεν έμαθες στο σχολείο) και στην ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.Πουθενά αλλού.Αυτά που ακούς από τους επιστήμονες είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και άρα προκατειλημμένα κατασκευασμένα στοιχεία που σκοπό έχουν να σε κατευθύνουν . Θα μάθεις δεν πειράζει........
συνωμοσία φιλε θελουν να μας κανουν ολους πουστηδες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έλα μωρέ, μία γριππούλα είναι:

Ejbt2uQXkAAXb6I.jpg

Ότα όμως αρπάξουμε την πανούκλα και σφίξουν οι κώλοι τρέχουμε στους γιατρούς και στην επιστήμη:

Ejbt2vZXgAUKH-P.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.888
Πόντοι
5.506
μετα την αρωστια ο ντοναλντ θα βγει καλυτερος ανθρωπος και καλυτερος ηγετης,οπως εγινε και με την χριστινα μπομπα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έλα μωρέ, μία γριππούλα είναι:

Ejbt2uQXkAAXb6I.jpg

Ότα όμως αρπάξουμε την πανούκλα και σφίξουν οι κώλοι τρέχουμε στους γιατρούς και στην επιστήμη:

Ejbt2vZXgAUKH-P.jpg

Μα φυσικά και είναι μια γριπούλα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Θα πήγαινες να σε εξετάσει αυτός? :grin:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• 1141CFED-5E31-40A2-90CB-803457F5ECE6.jpeg
    1141CFED-5E31-40A2-90CB-803457F5ECE6.jpeg