Νέα

Με 1000 Ευρώ για sex...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
έρχομαι στην Αθήνα για 2 νύχτες. Σας παρακαλώ φίλοι μου, ακούω τις προτάσεις σας. Είμαι από επαρχία. Ξέρει κανείς κανένα σκυλάδικο - μπουζούκια εννοώ - να παίζει κάτι με γκόμενες;

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
πάρε 1-2 callgirl στο δωμάτιο σου...πήγενε μετά στην φυλής και άρχισε να καταθέτεις 30αρια.δεν αξιζει να δίνεις λεφτά σε μπουζουκια/κολάδικα....δεν βγαίνει τίποτα...καλυτερα να πας με καλη παρέα στα μπουζούκια να το ευχαριστιθείς παρα με ρουφιχτρες.....

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε μου. Εγώ όταν έρχομαι Αθήνα παίρνω από εφημερίδες. CT είναι καλύτερα πιστεύεις;

Επισκέπτης
Φυσικά και είναι καλύτερα.Τουλάχιστον γαμάς,ενώ στα μπουζούκια  σε "γαμάνε",αφού σού τρώνε τα λεφτά στα ποτά.Δες επίσης αν "παίζει" και κάποιο City Tour,δώσε 250-300? να περάσεις 1 ώρα ωραία με πολύ όμορφη κοπέλα.Μην πετάς τα λεφτά σου σε τέτοια μαγαζιά.

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ευχαριστώ! Και κάτι τελευταίο. Πως θα δω τι υπάρχει απο ct 27 και 28/10;

Επισκέπτης
Στο ανάλογο θέμα του forum θα βρεις πολλά sites ώστε να διαλέξεις κοπέλα και να "κλείσεις" θέση!

Επισκέπτης
Φυσικά και είναι καλύτερα.Τουλάχιστον γαμάς,ενώ στα μπουζούκια  σε "γαμάνε",αφού σού τρώνε τα λεφτά στα ποτά.Δες επίσης αν "παίζει" και κάποιο City Tour,δώσε 250-300? να περάσεις 1 ώρα ωραία με πολύ όμορφη κοπέλα.Μην πετάς τα λεφτά σου σε τέτοια μαγαζιά.

απα πα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom