You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαυρούλες σε Strip
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PARASOL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Αυτη στο Princess να δεις πως θα τη τιμησεις αν τη δεις .....
Επιφυλάσσομαι! Αφού είναι και με υπουργική σύσταση...
Αυτη στο Princess να δεις πως θα τη τιμησεις αν τη δεις .....
Αν λέτε για την Τζένιφερ είναι όντως πολύ καλή στο πριβέ. Πάντως αν και γουστάρω τις μαυρούλες δύσκολά βλέπω κάποια πολύ καλή σε στριπ, όλο κάτι τελειωμένες είναι και ειδικά στο Λολίτα είναι άθλιες.Επειδή έχω κάνα χρόνο να πάω στο άμαζον δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί αλλά αν είναι δοκιμάστε μια ψηλή μαυρούλα με κωλάρα και τεράστια βυζιά κάνει πολύ καλό χορό, δεν θυμάμαι το όνομά της αλλά αποκλείεται να μην τη δείτε γιατί έχει πραγματικά μεγάλα βυζιά.
Επίσης μια μαύρη ψηλή με βυζάρες, κωλάρα, από Μάλι, το 2005 στο Ανατολή και μετά όταν έκλεισε εθεάθη στο Athens #1 το οποίο έχω επισκεφτεί ελάχιστες φορές...
Καλά το Athens είναι εντελώς άκυρο για μαύρες....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Αν λέτε για την Τζένιφερ είναι όντως πολύ καλή στο πριβέ. Πάντως αν και γουστάρω τις μαυρούλες δύσκολά βλέπω κάποια πολύ καλή σε στριπ, όλο κάτι τελειωμένες είναι και ειδικά στο Λολίτα είναι άθλιες.Επειδή έχω κάνα χρόνο να πάω στο άμαζον δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί αλλά αν είναι δοκιμάστε μια ψηλή μαυρούλα με κωλάρα και τεράστια βυζιά κάνει πολύ καλό χορό, δεν θυμάμαι το όνομά της αλλά αποκλείεται να μην τη δείτε γιατί έχει πραγματικά μεγάλα βυζιά.
Μαύρη+τεράστια βυζιά=όνειρο! Αρκεί να ήταν φυσικά!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Ναόμι, παλιά του Λίντο απο εποχής γυάλινου παραπετάσματος. Καύλα και ηδονή. Βυζιά νατουρελ εξτραορντινέρ μεσιέ καπιτέν.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ναόμι, παλιά του Λίντο απο εποχής γυάλινου παραπετάσματος. Καύλα και ηδονή. Βυζιά νατουρελ εξτραορντινέρ μεσιέ καπιτέν.
τωρα που την βρισκει κανεις?
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Τελευταία φορά ʼμαζον την είδα.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Μιλ μερσί δάσκαλε...
Επισκέπτης
Γενικά οι περισσότερες μαύρες που έχω πετύχει σε strip είναι πολύ πιεστικές ρε παιδί μου. Σου σπάνε τον πούτσο! Σκέτο παρακάλι για χορό! Κι όταν σου έχουν σπάσει εντελώς τον πούτσο και λες "άντε, δεν γαμιέται... πάμε για χορό", συνήθως είναι μούφα!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Η Ναόμι ήταν εξαίρεση και σε συμπεριφορά και καυλα και πολλά έξτρα. Γενικά όμως τα λόγια σου κανόνας επι του θέματος Liomas.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
"πιανω" και καλα τρελλη κουβεντα με εμφατικους μομφασμους οτι ειμαι πολυ προσηλωμενος στην κουβεντα = δε νομιζω οτι χρειαζονταν το και καλα αφου οι συζητησεις σου περιστρεφονται γυρω απο το φραπε παντα και παντου οποτε πραγματικα εισαι προσηλωμενος ....
Επισκέπτης
πιστευω οτι το πραττεις οπως κ εγω.....οταν καποιος φιλος ή εσυ δει το επικινδυνο πλασμα να ερχεται για επιθεση....δινει το συνθημα κ ω του θαυματος ξεκινατε μια πολυ σοβαρη κουβεντα.....γενικα υπαρχει ενας "κανονας" που εχω υιοθετησει χρονια τωρα για την αποφυγη ολων των κοριτσιων(λευκων-μαυρων) που δεν θελω να μου την πεσουν...ποιος ειναι αυτος? "πιανω" και καλα τρελλη κουβεντα με εμφατικους μομφασμους οτι ειμαι πολυ προσηλωμενος στην κουβεντα με τα φιλαρακια ή το φιλαρακι που καθεται στο τραπεζι μου ετσι ωστε να δημιουργησω ενα κλιμα αρνητικο στην κοπελα που θελει να "χτυπησει λαβρακι" ενω εγω δεν θελω ουτε να την βλεπω.....πολλες φορες πετυχαινει,αλλες παλι οχι....στην πεφτουν θελουν δε θελουν!παντως το εχω καταφερει και με αρκετες μαυρες αυτο!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Επισκέπτης
εδω δε φτιαχνουμε τον οδηγο επιβιωσης ??? Γι αυτο το βαλαμε σα θεμα....για να πει ο καθενας μας κ κατι....Ρεεεεεεε αυτό έπρεπε να το έβαζες στον 'οδηγό επιβίωσης για στρίπ'
Επισκέπτης
ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι...βραδυ-πρωι....μπερδευτηκα αδερφε....εχω ανοιχτα ολα τα θρεντς κ νομιζα οτι ειμαστε στον οδηγο....κανε μια μεταφορα ή εστω ενα κοπι να υπαρχουν κ εκει....υποτίθεται οτι αυτό το thread είναι για τις 'μαυρούλες στα στρίπ'. Τον 'οδηγό επιβίωσης' τον άνοιξε ο Στούντιαν χτές και αυτή η τακτική του Βάσος για να μην ενοχλούνε τους πελάτες οι κοπέλες θα κόλλαγε σε εκείνο το thread.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Γενικά οι περισσότερες μαύρες που έχω πετύχει σε strip είναι πολύ πιεστικές ρε παιδί μου. Σου σπάνε τον πούτσο! Σκέτο παρακάλι για χορό! Κι όταν σου έχουν σπάσει εντελώς τον πούτσο και λες "άντε, δεν γαμιέται... πάμε για χορό", συνήθως είναι μούφα!
Γενικά οι περισσότερες μαύρες είναι πιεστικές για τα λεφτά, έχω αντίστοιχες εμπειρίες από Μ. Ανατολή. Αλλά δε μαθαίνω... μόλις δω μαύρη σάρκα τα ξεχνάω όλα!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Γενικά οι περισσότερες μαύρες είναι πιεστικές για τα λεφτά, έχω αντίστοιχες εμπειρίες από Μ. Ανατολή. Αλλά δε μαθαίνω... μόλις δω μαύρη σάρκα τα ξεχνάω όλα!!!
πως βλεπω εγω τη σοκολατα στα περιπτερα και τρελλαινομαι?εσυ εχεις μια εξαρτηση στην μαυτη επιδερμιδα....μπαγασακο..να δεις που στο τελος θα νυμφευθει ο δουλος του θεου καπτεν μακ με την δουλη του θεου σουζανα(μικρο αφρο)!αχαχαχαχ
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
πως βλεπω εγω τη σοκολατα στα περιπτερα και τρελλαινομαι?εσυ εχεις μια εξαρτηση στην μαυτη επιδερμιδα....μπαγασακο..να δεις που στο τελος θα νυμφευθει ο δουλος του θεου καπτεν μακ με την δουλη του θεου σουζανα(μικρο αφρο)!αχαχαχαχ
Κρύβε λόγια... Επίσης και τη σοκολάτα μου μαύρη την προτιμάω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις