You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαυρούλες σε Strip
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PARASOL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καθαρά από πλευράς εμφάνισης αφήνοντας κατά μέρος την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών η μαύρη που πριν περίπου 3 χρόνια ήταν στο Αφροδίτη και πριν από ένα χρόνο πήρε την μεταγραφή που άξιζε στα κυβικά της στο Baby Gold. Εκπληκτικό πρόσωπο, πράσινα μάτια και attitude. Αν θυμάστε όνομα και αν ακόμα είναι στο BG ενημερώστε. Θυμάται κανείς την Καρολάιν, από Ζιμπάμπουε, με το απίστευτο στην αφή στήθος, 100% φυσικό, που μένει πλατεία Κολιάτσου; Ίσως η καλυτερη από όλες όμως ήταν η Juliet, από Βραζιλία, CG. Το τέλειο πλάσμα. Μπορεί να μην ήταν στρίπερ αλλά αξίζει αναφοράς. Μια πραγματική μαύρη γαζέλα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω πιστευω οτι η πιο ομορφη ειναι με διαφορα η σουζυ απο BG-ΠΑΛΙΟ BABY-O ΥΠΟΓΕΙΟ η κουβανεζα....... μιλαμε τετοια ομορφη και καλη μαυρουλα δεν εχω ξαναπετυχει.....ειναι κουκλιτσα αν και τελευταια εχει χαθει...μετα λογω καυλας και ερωτισμου που εκπεμπει θα βαλω λουιζα απο λιντο και μετα θα βαλω και την σουζανα απο μικρο αφροδιτη...και μια στο ρασπουτιν μου αρεσε!
Μια πραγματική μαύρη γαζέλα.
Ακριβώς μια από τα ίδια Jouly από Rasputin. Μαύρη πριγκήπισα κορμάρα χοράρα και είναι και έξυπνη. Και μια μικρούλα στο Ανατολή δεν θυμάμαι το όνομά της. Κατά τα άλλα σπασαρχιδισμός, "δεν με παίρνεις γιατί είσαι ρατσιστής" κλπ κλπ. Στο Athens #1 είχα βριστεί και με μία που δεν καταλάβαινε με το καλό.
Πραγματι οι μαυρουλες ειναι πολυ πιεστικες στο θεμα χορου και αμα πεις οχι οι περισσοτερες σου την λενε κιολας,ειναι πολυ βρωμοστομες(πολυ αντιεπαγγελματικο).
Αλλα ομως στο χορο ολες ειναι turbo,κανουν πολυ πουτανικο χωρο.Προσωπικα τους καλυτερους χορους τους εχω κανει με μαυρουλες.Α ρε Loisa.............
Τελικα η Βραζιλια βγαζει παγκοσμιως τον καλυτερο καφε,τους καλυτερους ποδοσφαιριστες και του καλυτερους ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!
Αλλα ομως στο χορο ολες ειναι turbo,κανουν πολυ πουτανικο χωρο.Προσωπικα τους καλυτερους χορους τους εχω κανει με μαυρουλες.Α ρε Loisa.............
Τελικα η Βραζιλια βγαζει παγκοσμιως τον καλυτερο καφε,τους καλυτερους ποδοσφαιριστες και του καλυτερους ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και μια μικρούλα στο Ανατολή δεν θυμάμαι το όνομά της.
naomi το ονομα αυτης....
Όταν ξεκίνησα ;) νόμιζα ότι θα μου αρέσουν. Αλλά τελικά Ρωσία, Ρωσία και πάλι Ρωσία. Και όταν λέω Ρωσία, εννοώ καθαρά ούτε Λευκορωσία , Καζακστάν , Βλαδιβοστοκ, Ουραλια, Σιβηρία κλπ. Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Aikaterinenburg και άλλες γύρω πόλεις originale
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Δε με συγκινουν ιδιαιτερα οι εγχρωμες / αλλα μερικες απο αυτες εχουν σωματαρες και πολυ σφιχτους κωλους και μπουτια / ποδομαλακια .......
α......θα σε μαλωσω.....δεν ξερεις οτι το προφιλ σου πρεπει να ειναι ενος καθως πρεπει υπουργου?ακου ποδομαλακια.....υπουργος να σου πετυχει....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ουραλια, Σιβηρία = leonoro εχω πετυχει στα στριπ κατι Σιβηριανες, κατα κυριο λογο, και Ουραλιανες δευτερευοντως που εχυνες στο λεπτο
α......θα σε μαλωσω.....δεν ξερεις οτι το προφιλ σου πρεπει να ειναι ενος καθως πρεπει υπουργου?ακου ποδομαλακια.....υπουργος να σου πετυχει....
ετσι / εκει στα πατουσακια να τις χυνεις .....
Οι μαυρούλες γένικά είναι πιο "δεκτικές" σε όλα. Προσωπικά έχω φορτώσει και τις δυο φορές που το επιδίωξα, μια από το Λιντο και μια από το παλίο ΒΑΒΥ Ο όταν ήταν κάτω από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη νίκαια.
Χωρίς πολλά πολλά έγινε το κονέ.
Σημειώνω ότι λόγω συγκυριών δεν μπορώ να είμαι τακτικός στα στριπ και εφαρμόζω συγκεκριμένο σύστημα. Πηγαίνω στις πιο άσχετες μέρες και ώρες, μετά τις 3 το πρωί, ντυμένος σα λέτσος και γενικώς ινκόγκνιτο, και κάνω τον άσχετο κόβοντας κίνηση και ξεχωρίζοντας τα αρπακτικά από τις βαριεστημένες κλπ. (το γιατί τα κάνω αυτά είναι μεγάλη ιστορία)
Για παράδειγμα στο γκολντ (που πάω 2-3 φορές το χρόνο) πάντα λέω σε όποια κάτσει για ποτό ότι είναι πρώτη φορά που πάω και ρωτώ με ηλίθιο ύφος τι διαφορά έχει ο σπέσιαλ χορός και διάφορα άλλα τέτοια κουλά, που όταν μου εξηγούν ότι στο σπέσιαλ σε κερνάν και φραπέ κάνω ότι δεν το πιστεύω κλπ. Κάτι τέτοια τις κάνουν να είναι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μεγαλύτερη όρεξη... και εννοείται ότι δεν είμαι τσιγκούνης και δεν χαλάω χατίρι ... Δεν θέλει και πολύ να τσιμπήσουν και οι πιο εύκολες είναι οι μαυρούλες κάθε είδους.
Ωστόσο, σαν γενική παρατήρηση, πρέπει να επισημάνω ότι πολλές από τις μαυρούλες που βλέπεις ατο κλαμπ και σου τρέχουν τα σάλια, όταν τις δεις εξω ντυμένες υπό το φως της ημέρας, θέλεις να κρυφτείς.
Χωρίς πολλά πολλά έγινε το κονέ.
Σημειώνω ότι λόγω συγκυριών δεν μπορώ να είμαι τακτικός στα στριπ και εφαρμόζω συγκεκριμένο σύστημα. Πηγαίνω στις πιο άσχετες μέρες και ώρες, μετά τις 3 το πρωί, ντυμένος σα λέτσος και γενικώς ινκόγκνιτο, και κάνω τον άσχετο κόβοντας κίνηση και ξεχωρίζοντας τα αρπακτικά από τις βαριεστημένες κλπ. (το γιατί τα κάνω αυτά είναι μεγάλη ιστορία)
Για παράδειγμα στο γκολντ (που πάω 2-3 φορές το χρόνο) πάντα λέω σε όποια κάτσει για ποτό ότι είναι πρώτη φορά που πάω και ρωτώ με ηλίθιο ύφος τι διαφορά έχει ο σπέσιαλ χορός και διάφορα άλλα τέτοια κουλά, που όταν μου εξηγούν ότι στο σπέσιαλ σε κερνάν και φραπέ κάνω ότι δεν το πιστεύω κλπ. Κάτι τέτοια τις κάνουν να είναι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μεγαλύτερη όρεξη... και εννοείται ότι δεν είμαι τσιγκούνης και δεν χαλάω χατίρι ... Δεν θέλει και πολύ να τσιμπήσουν και οι πιο εύκολες είναι οι μαυρούλες κάθε είδους.
Ωστόσο, σαν γενική παρατήρηση, πρέπει να επισημάνω ότι πολλές από τις μαυρούλες που βλέπεις ατο κλαμπ και σου τρέχουν τα σάλια, όταν τις δεις εξω ντυμένες υπό το φως της ημέρας, θέλεις να κρυφτείς.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
λοιπον, μια μαυρουλα ψηλη με θεικους βυζους, ευγενεστατη (παραδοξο για μαυρουλα) και με πολυ καλο χορο που παιζει στο Aphrodite. υπεροχη... ονομα δε θυμαμαι γαμωτο.. ( vaso βοηθεια )
soyzana!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 94