NoShit
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ας μου στείλει και μένα παιδιά κάνα τηλέφωνο ή πληροφορίες, έχουμε πήξει στην αγαμία...Don_xose θα σου στειλω αυριο μολις έχω νεα .
Ας μου στείλει και μένα παιδιά κάνα τηλέφωνο ή πληροφορίες, έχουμε πήξει στην αγαμία...Don_xose θα σου στειλω αυριο μολις έχω νεα .
Είναι πολύ μουναρα τρελάθηκαν όλοι στη Κέρκυρα για αυτή.ενας που την κατηγορήσει στο σάιτ έχει φάει φόλα από αυτή Κ για αυτό το κάνει .το τηλεφωνο της 697810****
Φίλε εμένα μ'άρεσε, φίνο μουνάκι σφικτό και κωλαράκι,σώμα πολύ καλό, φάτσα ωραία αλλά μαύρη από Κογκό νομίζω μου είπε που για μένα δεν με πολυκαβλώνει. Πάντως δίνει ότι θες, κάνει ότι θες μόνο με 60 ευρώπουλα το μισάωρο ή 100 την ώρα...Αν δεν έχεις άλλη επιλογή πάρτην. ;)παιδια τελικα λεει τιποτα οι μαυρούλα
Αυτη την ερωτηση εκανα και εγω εχθες. Για την ωρα (κατα δηλωση τους) οχι.Τιποτε σε λευκο ξανθο ψηλό δεν κυκλοφορεί? ..
Ζητα απο το Βαιμπερ να σου στειλει φωτο. Αυτη ειναι.άντε γιατί όλο μπλα μπλα μπλα και από εικόνα μηδέν...
όσοι την συνάντησαν να επιβεβαιώσουν αν οι φώτο είναι αληθινές και μετά ο καθένας ότι θέλει κάνει...
όποιος θέλει ας ζητήσει...
εγώ ούτε είμαι κέρκυρα ούτε πάω. απλά για να βοηθήσω τον κόσμο έστειλα το λινκ googlάροντας το τηλέφωνο...
πες τα φιλε μουΗ υποθεση παει να εξελιχθει σε μεγαλη ξεπετα. 2 λεπτα πιπα και αλλα 2 πισωκωλλητο (σε αυτο ισως να εφταιγα και εγω), 60 ευρω.
Φιλε, εσυ που κλεινεις τα ραντεβου απο το βαιμπερ, ξερω οτι διαβαζεις το σαιτ, πες καμμια κουβεντα, μπορει να ειμαστε λιγουρια εδω στην Κερκυρα, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.
Εχω καλομαθει φαινεται, απο τα ελαιοτριβεια της ΑθηναςΑμαν ρε κωλογερε, στην τσίτα είσαι,
Είναι πολύ μουναρα τρελάθηκαν όλοι στη Κέρκυρα για αυτή.ενας που την κατηγορήσει στο σάιτ έχει φάει φόλα από αυτή Κ για αυτό το κάνει .το τηλεφωνο της 697810****
Αν υπάρχει στείλτε μου και εμένα μύνημα παιδιά.χουμε πήξει.,,,?Μήπως μπορώ να βρω το τηλέφωνο της? Είναι ακόμα κερκυρα?
Φίλε υπάρχει ακόμα η κοπέλα? Ξέρεις κάτι?Αλλαξε τηλέφωνο???
Φίλε υπάρχει ακόμα η κοπέλα? Βοηθά λίγο αν μπορείςΕίναι πολύ μουναρα τρελάθηκαν όλοι στη Κέρκυρα για αυτή.ενας που την κατηγορήσει στο σάιτ έχει φάει φόλα από αυτή Κ για αυτό το κάνει .το τηλεφωνο της 697810****