Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλά εσύ τρώς την προίκα που έδωσε ο παπούς σου στον γαμπρό του που έχεις πατέρα

Μα τι παναγια, εισαι στην ηλικια του πατερα μου και καθεσαι ολη μερα λεγοντας βλακειες και βριζεις προσωπικα αλλα μελη. Εισαι για πολλες κλωτσιες.

Πλεον εισαι προβοκατορας δεν εξηγειται αλλιως.

Επισκέπτης
Μα τι παναγια, εισαι στην ηλικια του πατερα μου και καθεσαι ολη μερα λεγοντας βλακειες και βριζεις προσωπικα αλλα μελη. Εισαι για πολλες κλωτσιες.

Πλεον εισαι προβοκατορας δεν εξηγειται αλλιως.
πες μου μια βρισιά που είπα? ζαλισμένος είσαι?μήπως οι αναρχικοί σου κοπάνησαν καμιά πέτρα στο κεφάλι?

Επισκέπτης
το σέντερ φορ σας ο πολιδορουνιο[youtube=425,350]XWHVpmJbbnw&mode[/youtube]

Επισκέπτης
Προφανως δεν παει καλα το παιδι..

Ακου εκει του πηρανε τις θεσεις απο τις εστιες στο Τει.

Καλα κανανε ρε!  Αφου τα ελληνοπουλα καθονται στον υπολογιστη και ξυνουν τα αρχιδια τους
Αφου τοσα ελληνοπουλα ειναι ολη μερα καφε ,αραλικι και χαρτζιλικι απο το μπαμπα. :cheesy:

ΤΑ Πανεπιστημια και τα Τει ειναι γι αυτους που διαβαζανε και πετυχαν στις εξετασεις
οχι για αυτους που γεννηθηκαν απλα Ελληνες.  ;) ;)

Οχι δεν της πηρανε προφανως λογω διαβασματος της θεσεις στην εστια οι αλβανοι αλλα επειδη κλαιγονται και 8εωρουνται αδυναμοι μετανάστες που θελουν φροντίδα..Ετσι ο αμντουλ που στο Πακισταν ο πατέρας του εχει 200 κοπαδια με προίβατα και μια πετραιλεοπηγη εδω στο Ελλαντα το παιζει φτωχός και κατατρεγμένος...ρε ουσττ

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εβγαλες τον πραγματικό εαυτό σου kostis20_, Κριτήκαρε, Παλικαρά της πορδής, Φασιστάκι του κερατά και νοσταλγό του χίτλερ. Τι θα λένε τώρα οι πατριώτες σου που καμαρώνουν (και σωστά) για την αντίσταση που έκαναν στους Γερμανούς, τιμάς την Κρήτη με αυτές τις κουβέντες ΡΕ.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω συμφωνω οτι εχουμε γινει ενα μπουρδελο και μισο.γιατι αν λειτουργουσαν ολα σωστα δεν θα μορουσαν να περασουν και παρανομα στην χωρα.αλλα αν ηταν σωστοι οι εργοδοτες και δεν τους εδινε κανεις δουλεια θα αναγκαζοντουσαν να ξεκουμπιστουν.ολοι μαζι.θα ξεχασω που επερνα το λεωφορειο 5 το πρωι να παω πειραια και δεν μπορουσαμε να ανασανουμε με τους ιρακινοπακιστανοτουρκοσπορους.

Επισκέπτης
Είναι που έχασε τον πολεμο αν είχε επικρατήσει φίλε δεν θα υπηρχαν οτου Εβραιοι ουτε Πακιστανικής

Τώρα έβγαλες τον πραγματικό εαυτό σου kostis20_, Κριτήκαρε, Παλικαρά της πορδής, Φασιστάκι του κερατά και νοσταλγό του χίτλερ. Τι θα λένε τώρα οι πατριώτες σου που καμαρώνουν (και σωστά) για την αντίσταση που έκαναν στους Γερμανούς, τιμάς την Κρήτη με αυτές τις κουβέντες ΡΕ.

Προσεχε λιγο πως μου μιλας πατριωτάκη της πορδής...Δεν ειμαι ναζι αλλά σίγουρα με ολα τα κακά που έφερε ο φασισμός ενα καλο ηταν ο καθαρισμος του κοσμου απο τους καραγκιοζηδες αλβανοτουρκους πακιστανους και καθε λογης μπασταρδεμενης φυλης που το μονο που κάνει ειναι να μολυνει και να ξεφτιλιζει άλλες χωρες...
Οσο για την αντισταση που δωσαμε στους Γερμανους τι κερδισαμε?Τιν περηφανια μας?ποσο αιμα χάσαμε?Οι Γαλλοι εκαναν αντισταση 7 μερες μονο και μετα παραδωθηκαν και πηραν και του κερατα τις αποζημιωσεις απο την ηττημενη γερμανια στο τελος του πολέμου...Εμεις πηραμε @@ και ας χυσαμε τοσο αιμα

Επισκέπτης
Εβγαλες τον πραγματικό εαυτό σου kostis20_, Κριτήκαρε, Παλικαρά της πορδής, Φασιστάκι του κερατά και νοσταλγό του χίτλερ. Τι θα λένε τώρα οι πατριώτες σου που καμαρώνουν (και σωστά) για την αντίσταση που έκαναν στους Γερμανούς, τιμάς την Κρήτη με αυτές τις κουβέντες ΡΕ.
που είσαι ρε Νίκο Ξυλούρη να δεις οτι η Κρήτη δεν βγάζει πλέον μόνο παληκάρια αλλά και φίδια.

Επισκέπτης
Αρχιζω και πιστευω οτι εισαι προβοκατορας για να πληξεις τη φημη του ΚΚΕ. Με τετοια βλακεια που κουβαλας μονο ζημια κανεις στο πολιτικο χωρο που "ισχυριζεσαι" οτι ανηκεις. 
να το πείς της Παπαρήγα να μου τραβήξει μια διαγραφή.
ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαλάκας δεν ποιάνωμε.

Επισκέπτης
που είσαι ρε Νίκο Ξυλούρη να δεις οτι η Κρήτη δεν βγάζει πλέον μόνο παληκάρια αλλά και φίδια.

Σιγά ρε κουμμουνι σιγα με τον Ξυλούρη σου...Δεν ειμαι φιδι απλα λεω τα αυτονοητα...Σκεψου τοσο αιμα και πηραμε τα @@ απο αποζημιωσεις απο την Γερμανια και οι αλλοι που δεν πολεμησαν οσο εμεις ξεμαδησαν την Γερμανια στο τελος του πολέμου...Μηπως στο κουμμουνιστικο σου μυαλο εστω και λιγο μπορεις να φανταστεις ποσο θυματα ειμαστε σαν λαος?Πρωτα αυτο με τους Γερμανους τωρα ταιζουμε και εχουμε τους κανιβαλους του Πακισταν και τους τουρκους που πετσοκοψαν Κυπρο για να μην πω για ολα τα αλλα που μας εχουν κανει

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οπως καθαρισαμε τους κολογερμανους τοτε μαλλον καπως ετσι πρεπει να γινει και τωρα.γιατι κι αυτη εισβολη ειναι αλλα με πλαγιο τροπο διπλοματικο....

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
να το πείς της Παπαρήγα να μου τραβήξει μια διαγραφή.
ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαλάκας δεν ποιάνωμε.

Ειμαι σιγουρος πως ειναι πολυ περηφανοι στο Περισσο για κατι πανεξυπνους μπαρμπακες σαν και εσενα  :2funny: :2funny:

Αλλα οτι και να λες εισαι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.

Επισκέπτης
οπως καθαρισαμε τους κολογερμανους τοτε μαλλον καπως ετσι πρεπει να γινει και τωρα.γιατι κι αυτη εισβολη ειναι αλλα με πλαγιο τροπο διπλοματικο....

Σωστός ακομα χειροτερο...τουλαχιστον οι Γερμανοι ηρθαν με γνωστες προ8εσεις απο την αρχη...Εδω πανε να μας καταστρεψουν σαν φυλη και έθνος και εμεις πιπιλαμε κουμμουνιστικες μπαρουφες και προστατευουμε την μολυνση της Ελλάδας

Επισκέπτης
Σιγά ρε κουμμουνι σιγα με τον Ξυλούρη σου...Δεν ειμαι φιδι απλα λεω τα αυτονοητα...Σκεψου τοσο αιμα και πηραμε τα @@ απο αποζημιωσεις απο την Γερμανια και οι αλλοι που δεν πολεμησαν οσο εμεις ξεμαδησαν την Γερμανια στο τελος του πολέμου...Μηπως στο κουμμουνιστικο σου μυαλο εστω και λιγο μπορεις να φανταστεις ποσο θυματα ειμαστε σαν λαος?Πρωτα αυτο με τους Γερμανους τωρα ταιζουμε και εχουμε τους κανιβαλους του Πακισταν και τους τουρκους που πετσοκοψαν Κυπρο για να μην πω για ολα τα αλλα που μας εχουν κανει
από που να πάρεται αποζημείωση από τα αδέλφια σας τους ναζι?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εδώ δεν σε πειράζει που οι γερμανοί πετσόκοψαν την Ελλάδα, τώρα μας μιλάς για Κύπρο!!!

Επισκέπτης
Σωστός ακομα χειροτερο...τουλαχιστον οι Γερμανοι ηρθαν με γνωστες προ8εσεις απο την αρχη...Εδω πανε να μας καταστρεψουν σαν φυλη και έθνος και εμεις πιπιλαμε κουμμουνιστικες μπαρουφες και προστατευουμε την μολυνση της Ελλάδας
ρε σείς τι έγινε εδώ ο αρχηγός σας ο lakis33 μας λέει ότι είστε φιλο ναζί τώρα το γυρίσατε στο τσάμικο? ρε τι πάθατε και την βγαίνεται με πορτοκαλί φανάρι?

Επισκέπτης
Εδώ δεν σε πειράζει που οι γερμανοί πετσόκοψαν την Ελλάδα, τώρα μας μιλάς για Κύπρο!!!

Ειπα καθολου οτι δεν με πειραξε που μας πετσοκοψαν οι Γερμανοι?Ως τωρα έχω πει οτι ειμαι ρατσιστης και οτι ο Χιτλερ θα καθάριζε τους μουσουλμανους και ολη την λέρα μεταναστων που εχουμε σημερα στην Ελλάδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom