Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Επειδη το θεμα εγινε πραγματικα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ οπως και η ονομασια του website θα ηταν καλυτερα να μην το επεκτεινετε αλλο γιατι ειναι πραγματικα το τελος της λογικης και το χαος σε 15 σελιδες
Ο kostis20_ εθεσε απλα το θεμα που ολοι μας εχουμε σκεφτει
Της βρωμιας σε καποια μπουρδελα
Τιποτα λιγοτερο
Οι αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι πανε καθαροι(ευχομαι και φαινεται)
Καποιοι πανε πραγματικα βρωμυλοι
Αρα πρωτα αποψη ας καταθεσουν οσοι πανε σε μπουρδελα/στουντιο
Μας χαλαει περισσοτερο να βλεπουμε βρωμυλους και ιδιαιτερα αλλοδαπους τα παιρνουμε 2 φορες στην κρανα(εκτος αν ειστε μπιχλες οι αντιρρησιες)
Αντε κλειστε το θεμα γιατι κουρασε μαγκες

Επισκέπτης
Ειπα καθολου οτι δεν με πειραξε που μας πετσοκοψαν οι Γερμανοι?Ως τωρα έχω πει οτι ειμαι ρατσιστης και οτι ο Χιτλερ θα καθάριζε τους μουσουλμανους και ολη την λέρα μεταναστων που εχουμε σημερα στην Ελλάδα...
που είναι ο λάκης βρε παιδιά η διμηρία του βάρεσε διάλυση καλά μόλις αρχίζω και τα παίρνω ο φυρερ λάκης την κάνει από εδώ.

Επισκέπτης
Επειδη το θεμα εγινε πραγματικα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ οπως και η ονομασια του website θα ηταν καλυτερα να μην το επεκτεινετε αλλο γιατι ειναι πραγματικα το τελος της λογικης και το χαος σε 15 σελιδες
Ο kostis20_ εθεσε απλα το θεμα που ολοι μας εχουμε σκεφτει
Της βρωμιας σε καποια μπουρδελα
Τιποτα λιγοτερο
Οι αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι πανε καθαροι(ευχομαι και φαινεται)
Καποιοι πανε πραγματικα βρωμυλοι
Αρα πρωτα αποψη ας καταθεσουν οσοι πανε σε μπουρδελα/στουντιο
Μας χαλαει περισσοτερο να βλεπουμε βρωμυλους και ιδιαιτερα αλλοδαπους τα παιρνουμε 2 φορες στην κρανα(εκτος αν ειστε μπιχλες οι αντιρρησιες)
Αντε κλειστε το θεμα γιατι κουρασε μαγκες
τέρμα τα μπουρδέλα από μια γκομενούλα ο κάθε ένας και τέλος να ξέρεται που τον  βάζεται.στα μπουρδέλα οι αλβανοί στα στούντιο εμείς στα στούντιο οι αλβανοί γκόμενες εμείς και προσοχή μην μας της γαμήσουν και αυτές.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
την έκανε ο λάκης και σαλτάρανε το παίζουν και αντι ναζί
ακου να δεις μεγαλε δεν σου επιτρεπω να με λες ναζι ουτε εθνικιστη ουτε τιποτα τετοιο.εγω δεν σε προσβαλα.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.με οποιον τροπο και να ερχετε.και αν υπαρχει καποιος που υποστιριζει τους ναζι μετα απο αυτα που καναν στην χωρα μας ειναι προδοτης.δεν βλεπεις οτι πανε να μας αφανισουν σαν εθνος που ειναι τα εθιμα μας η λαογραφια μας με τον χρονο θα τα ριμαξουν ολα

Επισκέπτης
τέρμα τα μπουρδέλα από μια γκομενούλα ο κάθε ένας και τέλος να ξέρεται που τον  βάζεται.στα μπουρδέλα οι αλβανοί στα στούντιο εμείς στα στούντιο οι αλβανοί γκόμενες εμείς και προσοχή μην μας της γαμήσουν και αυτές.

Δυστυχως εχουν αρχίσει και το κάνουν...τοσο χαμηλου επιπεδου οι Ελληνιδες ακόμα και με τα κατσικια θα γαμιουνται στο τελος εκτος απο τους Ελληνες...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θα μας  :birdman:κανουνε τα 3 δυο,μην ανησυχεις,ενωμενοι γαμαμε και δερνουμε αλυπητα ολες τις Λουκιες

Επισκέπτης
ακου να δεις μεγαλε δεν σου επιτρεπω να με λες ναζι ουτε εθνικιστη ουτε τιποτα τετοιο.εγω δεν σε προσβαλα.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.με οποιον τροπο και να ερχετε.και αν υπαρχει καποιος που υποστιριζει τους ναζι μετα απο αυτα που καναν στην χωρα μας ειναι προδοτης.δεν βλεπεις οτι πανε να μας αφανισουν σαν εθνος που ειναι τα εθιμα μας η λαογραφια μας με τον χρονο θα τα ριμαξουν ολα
το κανάλι της τηλεόρασης το ΣΤΑΡ το βλέπεις?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μασονιες ρε παγκοσμιως
Ξεκολατε
Θα μας κλασουνε μια μαντρα αρχιδια
Αντε Γεια

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εγω συμφωνω οτι εχουμε γινει ενα μπουρδελο και μισο.γιατι αν λειτουργουσαν ολα σωστα δεν θα μορουσαν να περασουν και παρανομα στην χωρα.αλλα αν ηταν σωστοι οι εργοδοτες και δεν τους εδινε κανεις δουλεια θα αναγκαζοντουσαν να ξεκουμπιστουν.ολοι μαζι.θα ξεχασω που επερνα το λεωφορειο 5 το πρωι να παω πειραια και δεν μπορουσαμε να ανασανουμε με τους ιρακινοπακιστανοτουρκοσπορους.

Και που πήγεναν οι όπους τους λές, και αυτοί για δουλεία, σε κάποιον Ελληναρά εργοδότη με 10 ευρώ την μέρα χωρίς ΙΚΑ. Το μεσημερι τους έβλεπες στο λεωφορείο; Οχι αυτοί γύριζαν το βράδυ...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μονο κανα εργο το βραδυ στο σταρ αλλιως αν παιζει κανα καλο τοπι καθοτι και γαβρος αλλα επειδη δουλευω αρκετα κοιταω να παιζω με τις κορες μου και με κανα πιπινι που...και.....που ;)

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Και που πήγεναν οι όπους τους λές, και αυτοί για δουλεία, σε κάποιον Ελληναρά εργοδότη με 10 ευρώ την μέρα χωρίς ΙΚΑ. Το μεσημερι τους έβλεπες στο λεωφορείο; Οχι αυτοί γύριζαν το βράδυ...
ασε και εγω το βραδυ γυρναγα τοτε και πιο μαυρος απο αυτους

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τα ήθη και έθιμα και όλα ο κάθε λαός τα φροντίζει μόνος του!
αν δεν είναι σε θέση να τα διαφυλάξει δεν του φταίει κανείς άλλος!
ο άνθρωπος όσο βρίσκει απλώνει, πάντα έτσι ήταν!

Επισκέπτης
μονο κανα εργο το βραδυ στο σταρ αλλιως αν παιζει κανα καλο τοπι καθοτι και γαβρος αλλα επειδη δουλευω αρκετα κοιταω να παιζω με τις κορες μου και με κανα πιπινι που...και.....που ;)
σε ρωτάω γιατί λές ότι εξαφανίζουν την ελληνική παράδοση μερικοί δεν σε είδα όμως να πας και να κοπανήσεις καμιά τηλεόραση στο κεφάλι στον διευθυντή προγράμματος με κάτι μαλακίες έργα που δείχνει και παραχαράσουν την ελληνική ιστορία και μυθολογία άκου εκεί τον Ηρακλή με την Ζίνα κλπ. αυτό δεν είναι ανθεληνισμός? δεν είναι μια μαχαιριά στην γνώση της ιστορίας μας?

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
τα ήθη και έθιμα και όλα ο κάθε λαός τα φροντίζει μόνος του!
αν δεν είναι σε θέση να τα διαφυλάξει δεν του φταίει κανείς άλλος!
ο άνθρωπος όσο βρίσκει απλώνει, πάντα έτσι ήταν!
τι να φροντισει ο λαος μας δε βλεπεις οτι ολες οι εκπομπες στην τηλεοραση εχουν και απο δυο πουστηδες.και ποιος να πει και τι ο μικρουτσικος;

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
σε ρωτάω γιατί λές ότι εξαφανίζουν την ελληνική παράδοση μερικοί δεν σε είδα όμως να πας και να κοπανήσεις καμιά τηλεόραση στο κεφάλι στον διευθυντή προγράμματος με κάτι μαλακίες έργα που δείχνει και παραχαράσουν την ελληνική ιστορία και μυθολογία άκου εκεί τον Ηρακλή με την Ζίνα κλπ. αυτό δεν είναι ανθεληνισμός? δεν είναι μια μαχαιριά στην γνώση της ιστορίας μας?
καλα αυτοι εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την...χτενα.μαζι ο ηρακλης μαζι ο ιασωνας και η ανυπαρκτη η ζινα σε λιγο θα σκασει μυτη και ο ταρζαν.η ΞΕΦΤΙΛΑ

Επισκέπτης
καλα αυτοι εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την...χτενα.μαζι ο ηρακλης μαζι ο ιασωνας και η ανυπαρκτη η ζινα σε λιγο θα σκασει μυτη και ο ταρζαν.η ΞΕΦΤΙΛΑ
ξέρεις γιατί στο έβαλα αυτό απλά το να τα βάλεις με τον κάθε δυστιχισμένο αλοδαπό δεν φταίει σε τίποτε αυτός το κεφάλαιο φταίει αυτό τους έχει φέρει σε αυτη την δυστιχία το κεφάλαιο μας σερβίρει την υποκουλτούρα την φτώχια και όλλα τα κακά και με αυτό πρεπει να τα βάλουμε εχεις την εντύπωση οτι αυτοι οι άνθρωποι δεν αγαπάνε την καθαριότητα εγώ σου λέω την αγαπάνε αλλά όταν ο αλος τους δίνει τοσα ισα να αγοράσουν ενα κοματι ψωμι να σταθουν στα πόδια τους για να πάνε την αλλη μερα πα΄λι για  δουλειά που  να  φτασουν  για  σαπούνι.

Επισκέπτης
Aρα λοιπον, οι Εβραιοι ειναι μια φυλη ανωτερη απο πολλες αλλες, ισως και των Ελληνων  ;),  αν λαβουμε υποψη τους Εβραιους νομπελιστες, συνθετες, επιστημονες, ....κτλ

Δεν μίλησα ποτέ για Νόμπελ εγώ. Μίλησα για αναγνώριση από το κοινό που κρίνει τη δημιουργία του κάθε καλλιτέχνη/διανοουμενου. Τα Νόμπελ είναι σκουπίδια για μένα. Για Νόμπελ Ειρήνης είχε προτείνει ο Εθνάρχης μας Μπεν Ζελόν ... εε ... λάθος Βενιζέλος τον Κεμάλ Αττατούρκ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τι να φροντισει ο λαος μας δε βλεπεις οτι ολες οι εκπομπες στην τηλεοραση εχουν και απο δυο πουστηδες.και ποιος να πει και τι ο μικρουτσικος;
όσο φταις εσύ και εγώ που βλέπουμε 2 πούστηδες στην tv, άλλο τόσο και ο αλβανός που κληρονόμησε την κακιά ιστορία απο τους πρόγονούς του

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Δεν μίλησα ποτέ για Νόμπελ εγώ. Μίλησα για αναγνώριση από το κοινό που κρίνει τη δημιουργία του κάθε καλλιτέχνη/διανοουμενου. Τα Νόμπελ είναι σκουπίδια για μένα. Για Νόμπελ Ειρήνης είχε προτείνει ο Εθνάρχης μας Μπεν Ζελόν ... εε ... λάθος Βενιζέλος τον Κεμάλ Αττατούρκ.

Βγήκαν τα φαντάσματα...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
παντως εγω οταν πηγαινω σε ρδελο αμα δω και παρει κανενα αλι μπαμπα την κανω.αρε που ειναι το ανεπαναληπτο only greek τις τσατσας :2funny: :2funny: :2funny:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom