Φίλε voltaire45 μάλλον δεν είσαι καθόλου καλά πληροφορημένος! Για το Βενιζέλος και για τα υποβρύχια είσαι παντελώς out! Τα υποβρύχια θα παραδωθούν εντός του επομένου έτους, αν είμασταν Ελληνες ή Αμερικάνοι, θα τα δίναμε έτσι και θα μπατάρανε μετά απο 2-3 χρόνια! Ετσι δουλεύουν όλοι οι άλλοι, όχι οι Γερμανοί. Εδώ πας στο συνεργείο, σου λέει ο μάστορας το αμάξι σου έιναι οκ, και μετά απο ένα μήνα τα φτύνει η μηχανή. Το πας πίσω και σου λέει "αααααα, αυτό δεν το είχα κοιτάξει, είναι άλλη ζημιά...."
Eπίσης ξέχασα να αναφερθώ στην γέφυρα Ρίο-Αντίριο, την τελειότερη της Ευρώπης!
Η πασίγνωστη Ούλεν ήταν ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ συμφερόντων, τώρα τι άκουσες και τι ξέρεις μου είναι αδιάφορο, εγώ σου λέω την πραγματικότητα.
Το consumer electronics της Siemens πουλήθηκε, δηλαδή το τμήμα που αφορά τα ηλεκτρονικά ευρείας χρήσης ( cd, κινητά, κλπ) και όχι το τμήμα business electronics.
Η Siemens ασχολείται πλέον με δορυφορικά συστήματα, με συστήματα τηλεμετρίας, και γενικά με υψηλή τεχνολογία, γι' αυτό έδωσε σε τρίτους, μάλλον παραχώρησε το τμήμα αυτό!
Τώρα όσο για πλυντήρια και αυτοκίνητα, υπάρχει ποικιλία να διαλέξεις και να πάρεις ό,τι θες. Απλά οι πολυεθνικές Γερμανικές εταιρίες έχουν παραχωρήσει το brandname σε Ασιατικές εταιρίες γιατί τα consumer electronics στοιχίζει φτηνά στις χώρες αυτές, χωρίς όμως να έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές αλλά μόνο η γραμμή παραγωγής.Κι αυτό γιατί όπως είπα οι Γερμανικές εταιρίες ασχολούνται με τεχνολογία αιχμής.(Ηλεκτρονικά συστήματα αεροπλάνων, δορυφόρων κλπ).
Προς τον φίλο Dorian69....Δεν έχω καμμία εμπάθεια για την Ελλάδα και τους 'Ελληνες, το τονίζω. Είστε υπέροχος λαός, με υπέροχη χώρα και πιστέψτε με σας λετρεύω.Ομως όπως αρχικά είπα, η μισοψηφία των Ελλήνων ζει υπο τις διαταγές και υπο την λαμογιά των άλλων μισών Ελλήνων. Τα κεφάλια που σας διοικούν όμως βρωμάνε όπως το ψάρι. Γι' αυτό είπα και τόνισα "Αυτοί που σας κυβερνάνε σας αξίζουν".
'Οσο για τους Τούρκους, εμείς τους έχουμε και τους κάνουμε ό,τι δεν μπορέσατε εσείς να τους κάνετε, δηλαδή σκλάβους μας.
Αlles gutt???????????????