Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν διώξετε τον λάκη από εδώ θα κατεβάσω το ΠΑΜΕ σε διαδήλωση δεν μπορείτε κύριοι μοντ να στερείτε από τον ελληνικό λαό τον σύγχρονο Αριστοφάνη    δεν μπορείτε να μας στερείτε την τσάμπα διασκέδαση --------------κάτω τα χέρια από τον Λάκη --- συμπαράσταση λαέεεε

Επισκέπτης
Λόγω του ανώτερου νου που διαθέτεις και των καλών τρόπων που σε χαρακτηρίζουν είσαι ιδιαίτερα αντιπαθής

Πάρε μπούλο ρε

Enforcer θύμησε μας πάλι τους επαγγελματικούς σου τίτλου που σε καθιστούν αυθεντία στο θέμα των αυτοκινήτων και σε κάνουν να μην καταδέχεσαι να συζητάς το θέμα αυτό με απλούς θνητούς, που δεν έχουν τις δικές σου γνώσεις!
Μου είχαν φτιάξει ένα όμορφο απόγευμα!

Σε ικετεύω, μην μας το στερήσεις!

Και μη με ... στεναχωρείς ρε σύ λέγοντας μου ότι δεν με εκτιμάς!
Είμαι από φυσικού μου ιδιαίτερα ... αισθηματίας και πληγώνομαι!
Έχω και το πρόσφατο τραύμα του mute μου από την Α.Μ.  τον Zero Tolerance. Θες να πάθω τίποτε;

Άσε που τώρα μου έβαλες και την ιδέα ότι αν πάω Σάββατο βράδυ στο λόφο του Στρέφη για ... καμάκι (για κάτι σε Ροζα Λούξενμπουργκ ή Ηλέκτρα Αποστόλου του 2007) μπορεί να μην είμαι αποδεκτός και να μην έχω τύχη με τα ... κορίτσια και δεν θα το αντέξω με τίποτε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
 Σε ενε thread σαν και αυτο που εχουν γραφτει απιστευτες ραπαριες λογικο ηταν να μπει και λακης33 να αρχισει τα δικά του!!!! Μην του την πεφτετε τωρα ολοι μαζί!

Με αφορμη το νημα να πω ενα προβλημα που εχω! Στο φουρνο που καιω ολους τους αλλοδαπους και΄αλλοθρησκους ενω οι Εβραιο και οι Αλβανοι ροδοκοκκινίζουν και τους βγαζω ωραι ψημενους, οι γυφτοι και οι Πακιστανοι ειναι πιο μαυριδεροι δεν καταλαβαινω ποτε ψηθηκαν και μου καιγονται!! Τελος τους μαυρους τους φοβαμαι και μου βγαινουν αψητοι!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

δοκίμασες φουρνο υγραερίου που έχουν οι σέφ?
οι ηλεκτρικοί δεν κάνουν για τέτοιες δουλειές.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και μια πουταναφεραμε ( λογοπαιγνιο ο αγραμματος και σχετικο με το σάιτ )

Το ιδιο γελοιοι ειναι ολοι οι κολημενοι με τα 2323532452345234523678675 post για την πολιτικη και το δικιο των 2 μεγαλων τερατων του αιώνα.

Α μην ξεχασω

ΖΗΤΩ ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ! το λεω δυνατα δεν ειναι κεφαλαια.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
O Lakis σε παιδική ηλικία

Συνημμένα

• big53.jpg
    big53.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 36

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
 Σε ενε thread σαν και αυτο που εχουν γραφτει απιστευτες ραπαριες λογικο ηταν να μπει και λακης33 να αρχισει τα δικά του!!!! Μην του την πεφτετε τωρα ολοι μαζί!

Με αφορμη το νημα να πω ενα προβλημα που εχω! Στο φουρνο που καιω ολους τους αλλοδαπους και΄αλλοθρησκους ενω οι Εβραιο και οι Αλβανοι ροδοκοκκινίζουν και τους βγαζω ωραι ψημενους, οι γυφτοι και οι Πακιστανοι ειναι πιο μαυριδεροι δεν καταλαβαινω ποτε ψηθηκαν και μου καιγονται!! Τελος τους μαυρους τους φοβαμαι και μου βγαινουν αψητοι!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

Για τους μαυρους το χω λυσει, τους τρωω sushi. Τους πακιστανους ειναι η αληθεια σιχαινομαι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Enforcer θύμησε μας πάλι τους επαγγελματικούς σου τίτλου που σε καθιστούν αυθεντία στο θέμα των αυτοκινήτων και σε κάνουν να μην καταδέχεσαι να συζητάς το θέμα αυτό με απλούς θνητούς, που δεν έχουν τις δικές σου γνώσεις!
Μου είχαν φτιάξει ένα όμορφο απόγευμα!

Σε ικετεύω, μην μας το στερήσεις!

Και μη με ... στεναχωρείς ρε σύ λέγοντας μου ότι δεν με εκτιμάς!
Είμαι από φυσικού μου ιδιαίτερα ... αισθηματίας και πληγώνομαι!
Έχω και το πρόσφατο τραύμα του mute μου από την Α.Μ.  τον Zero Tolerance. Θες να πάθω τίποτε;

Άσε που τώρα μου έβαλες και την ιδέα ότι αν πάω Σάββατο βράδυ στο λόφο του Στρέφη για ... καμάκι (για κάτι σε Ροζα Λούξενμπουργκ ή Ηλέκτρα Αποστόλου του 2007) μπορεί να μην είμαι αποδεκτός και να μην έχω τύχη με τα ... κορίτσια και δεν θα το αντέξω με τίποτε!

Πρώτα πρέπει να απαντήσεις αν δέχεσαι και επίσημα πλέον το ρόλο του κλόουν του σαιτ και μετά θα αποφασίσω αν θα ξεκινήσω συζήτηση μαζί σου.

Τι κάνεις στο λόφο του Στρέφη βράδυ δικό σου θέμα. Πρόσεχε όμως εκει στα σκοτάδια.

Επισκέπτης
Τα τελευταία 15 χρόνια σπανίως κυκλοφορώ με φίλους. Προτιμώ τις γκόμενες.Τι με πέρασες για ΚΝΙΤΗ ή αντιεξουσιαστή να είμαι μια ζωή με αντροπαρέες;
Θα μαντεύεις φαντάζομαι ότι με τις γκόμενες σπανίως μιλάμε για ... πολιτικά!
εμ κακομοίρη που να βρεις φίλους οι πραξικοπηματίες σχεδόν όλοι τα κακαρώσαν  ο περίανδρος στην ψειρού ο μιχαλόπουλος μια από τα ίδια τώρα να κυκλοφορής  με  γκόμενες λίγο χλωμό το βλέπω.

Επισκέπτης
O Lakis σε παιδική ηλικία

Ρε εσύ ...

Εγώ ήμουν αγέννητος τότε ...

Ο πιτσιρικάς της ΕΟΝ μπορεί να ήταν ο Γλέζος ή ο Θεοδωράκης ή άλλοι μετέπειτα αριστεροί που ήταν διακεκριμένα μέλη της ΕΟΝ επί Μεταξά ...

Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι Σύντροφος Μίκης είχε γράψει και ύμνο για την ΕΟΝ!

Επισκέπτης
Ρε εσύ ...

Ο πιτσιρικάς της ΕΟΝ μπορεί να ήταν ο Γλέζος ή ο Θεοδωράκης ή άλλοι μετέπειτα αριστεροί που ήταν διακεκριμένα μέλη της ΕΟΝ επί Μεταξά ...

lakis33  με τον Μεταξά πρωθυπουργό ακόμα και τον Θεό μπορεί να τον έκαναν και μέλος της  ΚΝΕ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Ρε εσύ ...

και το γέλιο συνεχίζεται...
να ξερες πόσες χαρούμενες στιγμές μας χαρίζεις και πόσο μας φτιάχνεις το κέφι....

Επισκέπτης
εμ κακομοίρη που να βρεις φίλους οι πραξικοπηματίες σχεδόν όλοι τα κακαρώσαν  ο περίανδρος στην ψειρού ο μιχαλόπουλος μια από τα ίδια τώρα να κυκλοφορής  με  γκόμενες λίγο χλωμό το βλέπω.

Πάλι δείχνεις ότι (ως κουμμουνιστής) είσαι αγράμματος.
Δεν έγραψα ότι δεν έχω φίλους.
Έγραψα ότι σπάνια βγαίνω με τους φίλους.
Σχεδόν ποτέ μόνο με φίλους άνδρες.
Συνήθως βγαίνουμε με τις γυναίκες μας.
Αλήθεια εσύ γέρο, έχεις καμιά γυναίκα;
Είχες ποτέ;
Γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος!
Πρέπει να προσέχεις στην ηλικία σου!
Δεν είσαι παιδί πια!
Άκου τι λέει ο Πλεύρης στον Ραφαηλίδη για τις ... βλαβερές συνήθειες  πέραν μιας ηλικίας.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

Να ρωτήσεις την Βέφα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και το γέλιο συνεχίζεται...
να ξερες πόσες χαρούμενες στιγμές μας χαρίζεις και πόσο μας φτιάχνεις το κέφι....

Πολύ σπουδαίο αυτό. Ειδικά για καρπαζοεισπράκτορες. Να τους φτιάχνεις το κέφι και να ξεχνουν π.χ. -έστω και για λίγο- τη δουλειά τους , τις γυναίκες στις οποίες έχουν πέραση κτλ ...

Επισκέπτης
Πάλι δείχνεις ότι (ως κουμμουνιστής) είσαι αγράμματος.
Δεν έγραψα ότι δεν έχω φίλους.
Έγραψα ότι σπάνια βγαίνω με τους φίλους.
Σχεδόν ποτέ μόνο με φίλους άνδρες.
Συνήθως βγαίνουμε με τις γυναίκες μας.
Αλήθεια εσύ γέρο, έχεις καμιά γυναίκα;
Είχες ποτέ;
Γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος!
Πρέπει να προσέχεις στην ηλικία σου!
Δεν είσαι παιδί πια!
Άκου τι λέει ο Πλεύρης στον Ραφαηλίδη για τις ... βλαβερές συνήθειες  πέραν μιας ηλικίας.
λακη αν μάθεις τον ερωτικό μου βίο θα πεις του πατέρα σου του σιδερά να σού βάλει τον κώλο μέσα σε χρηματοκιβώτιο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ρε εσύ ...

Λακη μου μιλάς!!!  :dancing: σε ευχαριστώ, δεν το άντεχα :headbang: που δεν μου έδινες σημασία.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πολύ σπουδαίο αυτό. Ειδικά για καρπαζοεισπράκτορες. Να τους φτιάχνεις το κέφι και να ξεχνουν π.χ. -έστω και για λίγο- τη δουλειά τους , τις γυναίκες στις οποίες έχουν πέραση κτλ ...
εσεις.... πόσα δοντια βγαλατε σημερα ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom