Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κατι τετοια thread,μπαχαλοειδη και ανορθοδοξου περιεχομενου που απο αλλου αρχιζουν και εντελως αλλου καταληγουν ειναι τελικα ολα τα λεφτα στο site.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συμμετοχη του lakis33 για την επιτυχια τους :).Ευτυχως οι mods το πηραν χαμπαρι και δεν τον κοβουν.Ευτυχως...
Κατι τετοια thread,μπαχαλοειδη και ανορθοδοξου περιεχομενου που απο αλλου αρχιζουν και εντελως αλλου καταληγουν ειναι τελικα ολα τα λεφτα στο site.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συμμετοχη του lakis33 για την επιτυχια τους :).Ευτυχως οι mods το πηραν χαμπαρι και δεν τον κοβουν.Ευτυχως...

Πρέπει να έχουμε και κάτι να γελάμε πότε - πότε.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τό έχει αναλάβει ο Λάκης ....εργολαβία.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
φασίστες ζώα αυτή είναι η Ελλάδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.[youtube=425,350]3zhktcvocIw&mode[/youtube]

To τι γέλιο ρίχνω κάθε φορά που τα βλέπω αυτά δε λέγεται.
Ρε εγκληματίες είναι οι άλλοι, σε ξένη χώρα. Ποια ζωντανά βγάλαν την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι; Πηγαίντε κάντε συζήτηση με τους Τούρκους και τσακωθείτε με τους Ελβετούς. Τι είναι αυτοί, μετανάστες που ανοίξαν μπακάλικο;

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε voltaire45 μάλλον δεν είσαι καθόλου καλά πληροφορημένος! Για το Βενιζέλος και για τα υποβρύχια είσαι παντελώς out! Τα υποβρύχια θα παραδωθούν εντός του επομένου έτους, αν είμασταν Ελληνες ή Αμερικάνοι, θα τα δίναμε έτσι και θα μπατάρανε μετά απο 2-3 χρόνια! Ετσι δουλεύουν όλοι οι άλλοι, όχι οι Γερμανοί. Εδώ πας στο συνεργείο, σου λέει ο μάστορας το αμάξι σου έιναι οκ, και μετά απο ένα μήνα τα φτύνει η μηχανή. Το πας πίσω και σου λέει "αααααα, αυτό δεν το είχα κοιτάξει, είναι άλλη ζημιά...."

Eπίσης ξέχασα να αναφερθώ στην γέφυρα Ρίο-Αντίριο, την τελειότερη της Ευρώπης!

Η πασίγνωστη Ούλεν ήταν ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ συμφερόντων, τώρα τι άκουσες και τι ξέρεις μου είναι αδιάφορο, εγώ σου λέω την πραγματικότητα.

Το consumer electronics της Siemens πουλήθηκε, δηλαδή το τμήμα που αφορά τα ηλεκτρονικά ευρείας χρήσης ( cd, κινητά, κλπ) και όχι το τμήμα business electronics.

Η Siemens ασχολείται πλέον με δορυφορικά συστήματα, με συστήματα τηλεμετρίας, και γενικά με υψηλή τεχνολογία, γι' αυτό έδωσε σε τρίτους, μάλλον παραχώρησε το τμήμα αυτό!

Τώρα όσο για πλυντήρια και αυτοκίνητα, υπάρχει ποικιλία να διαλέξεις και να πάρεις ό,τι θες. Απλά οι πολυεθνικές Γερμανικές εταιρίες έχουν παραχωρήσει το brandname σε Ασιατικές εταιρίες γιατί τα consumer electronics στοιχίζει φτηνά στις χώρες αυτές, χωρίς όμως να έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές αλλά μόνο η γραμμή παραγωγής.Κι αυτό γιατί όπως είπα οι Γερμανικές εταιρίες ασχολούνται με τεχνολογία αιχμής.(Ηλεκτρονικά συστήματα αεροπλάνων, δορυφόρων κλπ).

Προς τον φίλο Dorian69....Δεν έχω καμμία εμπάθεια για την Ελλάδα και τους 'Ελληνες, το τονίζω. Είστε υπέροχος λαός, με υπέροχη χώρα και πιστέψτε με σας λετρεύω.Ομως όπως αρχικά είπα, η μισοψηφία των Ελλήνων ζει υπο τις διαταγές και υπο την λαμογιά των άλλων μισών Ελλήνων. Τα κεφάλια που σας διοικούν όμως βρωμάνε όπως το ψάρι. Γι' αυτό είπα και τόνισα "Αυτοί που σας κυβερνάνε σας αξίζουν".

'Οσο για τους Τούρκους, εμείς τους έχουμε και τους κάνουμε ό,τι δεν μπορέσατε εσείς να τους κάνετε, δηλαδή σκλάβους μας. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αlles gutt???????????????

Όσο πάει τα λες καλύτερα. Οπότε όλα κάλά στη χώρα μας, εκτός από του ηγέτες που τους βάζουν η Γερμανία και οι άλλες δυνάμεις. Για αυτό μη μιλάς. Μίλα για τα επιτεύματα της πατρίδας σου, αλλά σε σχέση με την Ελλάδα, ειδίκα εσύ θα έπρεπε να μιλάς καλύτερα.

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Πρέπει να υπάρχει και μια κατηγορία στην οποία να αναφέρονται τα σπίτια που απαγορεύουν την είσοδο σε αλλαδαπούς.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...
Πραγματικά παραδέχομαι τα λιγοστά σπίτια που δεν δέχονται αλλοδάπους αλλα σε γενικές γραμμές γάμησετα....
Το θεώρω πολύ άδικο να γίνεται αυτό απο την στίγμη ππου όλοι αυτοί οι "ουγκα ουγκα" θα έπρεπε να βρίσκονται στο πακιστάν η στην αλβανία να γαμάνε τριχώτες μελαψές γυναίκες η στον πάτο του Αιγαίου....όμως αντι αυτού βρίσκονται στην Ελλάδα όπου εκτός οτί πουλάνε μαγκία εδώ και εκει ,έχουν και την δυνάτοτητα να γαμάνε μουνάρες....
Πείτε με φασίστα,ρατσίστη αλλά αν το σκεφτεί κανείς είναι γελοίο τέτιοι άθλιοι μετανάστες να απολαμβανουν τέτια πράγματα...

Τώρα το είδα αυτό!!!
Εσύ ρε "μάγκα" σε πρόσφατο θέμα για τα Ζωνιανά,το παίζεις "αντιεξουσιαστείς"!!!Εδώ είσαι εναντίον των αλλοδαπών;Μάλλον είσαι διχασμένη προσωπικότητα,και πρέπει να το κοιτάξεις.Εκτός αν άλλαξες σε 22 ημέρες άποψη!!!

Επισκέπτης
Άπλως εξέφρασα την απεχ8εια μου προς τέτοιους αλλοδαπους λογω συμπεριφοράς τους και κα8αριοτητας πολλές φορες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι χουντικος των μπάτσων η κατι τέτοιο.Ουτε κουμμουνι ειμαι απλα μου αρέσει ναλεω τα πραγματα οπως τα βλέπω...Δεν ειμαι εντιεξουσιαστεις επειδη πιστευω οτι οι μπατσοι ειναι @@ του κεράτα και εκεμταλευονται το αξιωμα τους για να πουλανε τσαμπουκά..Εκει που τους παιρνει πάντα βέβεια (σε φοιτιτικες ,μαθητικες και συνταξιουχων διαδηλωσεις).

Επισκέπτης
Άπλως εξέφρασα την απεχ8εια μου προς τέτοιους αλλοδαπους λογω συμπεριφοράς τους και κα8αριοτητας πολλές φορες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι χουντικος των μπάτσων η κατι τέτοιο.Ουτε κουμμουνι ειμαι απλα μου αρέσει ναλεω τα πραγματα οπως τα βλέπω...Δεν ειμαι εντιεξουσιαστεις επειδη πιστευω οτι οι μπατσοι ειναι @@ του κεράτα και εκεμταλευονται το αξιωμα τους για να πουλανε τσαμπουκά..Εκει που τους παιρνει πάντα βέβεια (σε φοιτιτικες ,μαθητικες και συνταξιουχων διαδηλωσεις).
φίλε δεν είναι θέμα το να είσαι αντιρατσιστής μόνο για να δείξεις την αλληλεγγύη σου σε αυτούς τους ανθρώπους.
είναι θέμα ανθρωπιάς και για να τους δεις και αυτούς δίπλα σου καθαρούς πρέπει να υψώσεις την φωνή σου ενάντια σε αυτούς που τους καταπιέζουν και τους εκμεταλλεύονται και τους αναγκάζουν να αφήνουν πατρίδες και οικογένειες και να έρχονται εδώ και να νοιώθουν την απανθρωπιά την δική μας που το παίζουμε κυριλέ εγώ και εσύ με το ADIDAS μπλουζάκι που το πεντάχρονο παιδί του βρομιάρη πακιστανού ράβει μπάλες η μπλουζάκια  για  να πας εσυ στο 5χ5 γήπεδο να το παίξεις ιν.

Επισκέπτης
φίλε δεν είναι θέμα το να είσαι αντιρατσιστής μόνο για να δείξεις την αλληλεγγύη σου σε αυτούς τους ανθρώπους.
είναι θέμα ανθρωπιάς και για να τους δεις και αυτούς δίπλα σου καθαρούς πρέπει να υψώσεις την φωνή σου ενάντια σε αυτούς που τους καταπιέζουν και τους εκμεταλλεύονται και τους αναγκάζουν να αφήνουν πατρίδες και οικογένειες και να έρχονται εδώ και να νοιώθουν την απανθρωπιά την δική μας που το παίζουμε κυριλέ εγώ και εσύ με το ADIDAS μπλουζάκι που το πεντάχρονο παιδί του βρομιάρη πακιστανού ράβει μπάλες η μπλουζάκια  για  να πας εσυ στο 5χ5 γήπεδο να το παίξεις ιν.

Δεν αντιλέγω....Ενας φιλος μου πραγματικα ειναι για να τον πνιξεις...Ειναι μονο 18 χρονων εβαλε τον πατερα του να του αγοράσει bmw z3 και αφου την κρατησε 6 μηνες την βαρέθηκε και τον έβαλε να του παρει ενα καινουργιο nissan δεν θυμαμαι μοντελο 50 χιλιαρικα κοντα νομιζω το πήρε...Απλα αυτο που με ενοχλει δεν ειναι η φτωχια τους η το ντυσιμο τους αλλα η επι8ετικη συμπεριφορα που εχουν πολυ απο αυτους (δεν λεω για μικροληστειες αλλα για ψευτομαγγια που πουλανε  και αρχιζουν καβγα για ψιλου πηδημα σε καφετέριεσ πχ)...Και γενικα  η αδιαφορια για την υγιεινη που δειχνουν μερικοι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οποιος εχει νταραβεριστεί με ρουμάνους,θα ξέρει οτι οι αλβανοι ειναι μια τριχα απο τα αρχίδια τους σε ΑΛΗΤΕΙΑ,ΣΚΛΗΡΑΔΑ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ..

Επισκέπτης
Δεν αντιλέγω....Ενας φιλος μου πραγματικα ειναι για να τον πνιξεις...Ειναι μονο 18 χρονων εβαλε τον πατερα του να του αγοράσει bmw z3 και αφου την κρατησε 6 μηνες την βαρέθηκε και τον έβαλε να του παρει ενα καινουργιο nissan δεν θυμαμαι μοντελο 50 χιλιαρικα κοντα νομιζω το πήρε...Απλα αυτο που με ενοχλει δεν ειναι η φτωχια τους η το ντυσιμο τους αλλα η επι8ετικη συμπεριφορα που εχουν πολυ απο αυτους (δεν λεω για μικροληστειες αλλα για ψευτομαγγια που πουλανε  και αρχιζουν καβγα για ψιλου πηδημα σε καφετέριεσ πχ)...Και γενικα  η αδιαφορια για την υγιεινη που δειχνουν μερικοι.
φίλε μου έχω γνωρίσει πακιστανούς που είναι πολύ ποιο καθαροί από πολούς λευκούς και λευκούς ποιο βρώμικους από τον ποιο βρώμικο πακιστανό.
αλλά ρωτάω και το εξής όταν πολούς από αυτούς τους έχουν και εργάζονται για 15 ώρες με 15 ευρώ μεροκάματο για πες μου που θα μέινουν και τι θα φάνε και που λευτά για σαπούνι.

Επισκέπτης
φίλε μου έχω γνωρίσει πακιστανούς που είναι πολύ ποιο καθαροί από πολούς λευκούς και λευκούς ποιο βρώμικους από τον ποιο βρώμικο πακιστανό.
αλλά ρωτάω και το εξής όταν πολούς από αυτούς τους έχουν και εργάζονται για 15 ώρες με 15 ευρώ μεροκάματο για πες μου που θα μέινουν και τι θα φάνε και που λευτά για σαπούνι.

Σωστο αυτο που λες και ειναι αδικο να υπαρχει τετοια εκμεταλευση αλλα λευτα για σαπουνι δεν εχουν λεφτα για μπουρδέλο έχουν?:) Παντως οτι εμπειρια είχα με Αλβανους και Πακιστανους δεν ηταν οι καλυτερες πρωσωπικά.

Επισκέπτης
Σωστο αυτο που λες και ειναι αδικο να υπαρχει τετοια εκμεταλευση αλλα λευτα για σαπουνι δεν εχουν λεφτα για μπουρδέλο έχουν?:) Παντως οτι εμπειρια είχα με Αλβανους και Πακιστανους δεν ηταν οι καλυτερες πρωσωπικά.
φίλε μου σε καταλαβαίνω και εσύ έχεις δίκιο και αυτοί απλά αυτό το μπουρδέλο το κράτος για τα συμφέροντα λίγων άνοιξε τα σύνορα ανεξέλεγκτα χωρίς μεταναστευτική πολιτική και ειδικά λαοί που έχουν σχέση με το ισλαμ είναι γάμησε τα.
φέρε πακιστανούς αλλά ελεγχόμενα μέσω πρεσβείας από εκεί με την υποχρέωση να έρχονται με τις οικογένειες τους έστω της γυναίκες τους για να ξεσπάνε και το λέω από άποψη εθνικής υγιεινής.

Επισκέπτης
Ε ναι ετσι θα έπρεπε να ήταν αλλα ως συνηθως ολα τα γαμαει το κρατος το θεμα των μεταναστών θα άφηνε?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Ασχετο, Φίλε arion1955, ο Λάκης, έχει εμφανιστεί καθόλου;;;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ασχετο, Φίλε arion1955, ο Λάκης, έχει εμφανιστεί καθόλου;;;

Θα τον βόλεψε η αγαπημένη του ΝΔ!!!Τόσους αγώνες έκανε από αυτό εδώ το φόρουμ,να μην πάρει και αυτός μια θεσούλα ως σύμβουλος κάποιου υπουργού;Κρίμα θα ήταν!!!!!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δίκιο έχετε ότι φταίνε οι πολιτικοί που επιτρέπουν σε τόσους μετανάστες να μπαίνουν. Στο δια ταύτα όμως : αφού μπάινει και είναι απατεώνας, βρωμιάρης και γενικότερα προβληματικός ... εγώ πρέπει να τον αγκαλιάζω και να δείχνω κατανόηση ? ΄
Δε μιλάω για όλους, μιλάω για όσους είναι έτσι. Πείτε μου τώρα για ανωτερότητες, ανθρωπιές και αρλούμπες.

Sirio00

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
0
λέτε να υπάρχουν Αλβανοί που να έχουν Master η PHD?
Πως θα "συμπεριφερουνται" αυτοί στα μπουρδέλα άραγε

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Δίκιο έχετε ότι φταίνε οι πολιτικοί που επιτρέπουν σε τόσους μετανάστες να μπαίνουν. Στο δια ταύτα όμως : αφού μπάινει και είναι απατεώνας, βρωμιάρης και γενικότερα προβληματικός ... εγώ πρέπει να τον αγκαλιάζω και να δείχνω κατανόηση ? ΄
Δε μιλάω για όλους, μιλάω για όσους είναι έτσι. Πείτε μου τώρα για ανωτερότητες, ανθρωπιές και αρλούμπες.

+1000

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
+100000000000000!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom