Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Αλβανική είναι μια εθνικότητα κι αυτή , αναμφισβήτητα.
Οι Αλβανοί είναι ένα έθνος.

Και έχουν μια ιστορία.

Ιστορικά οι Αλβανοί ...

1)Δεν είχαν ποτέ δικό τους κράτος.
2)Πρώτη φορά απέκτησαν κράτος τον 20ο αιώνα και όχι με δικήτους πρωτοβουλία, αλλά έπειτα από απαίτηση των τότε μεγάλων δυνάμεων, προκειμένου να μην πάρει η Ελλάς τη Βόρεια Ήπειρο.
3)Ιστορικά οι Αλβανοί , από την εμφάνισή τους, είχαν ως παραδοσιακά επαγγέλματα αυτό του ληστή και του μισθοφόρου.
4)Ήταν πιστοί συνεργάτες των Τούρκων και φανατικοί εχθροί των Ελλήνων.
5)Επιτέθηκαν μαζί με τους Ιταλούς στην Ελλάδα το 1940 κάτι που αποσιωπάται και τα καθήκια των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης θέλουν να μας πείσουν ότι μπονο η Ιταλία μας επιτέθηκε το '40.
6)Η προσφορά τους στον ανθρώπινο πολιτισμό είναι ανύπαρκτη.Γνωρίζετε κάποιον Αλβανό συγγραφέα αξιόλογο; Ποιητή; Γλύπτη; Μουσικοσυνθέτη; Ζωγράφο; Θεατρικό Συγγραφέα;
7)Η εγκληματικότητα των Αλβανών είναι αυξημένη σε σχέση με άλλων εθνοτήτων. Το ποσοστό των εγκλημάτων που διαπράττουν δεν είναι ανάλογο με τον αριθμό τους στη χώρα μας και αλλού, αλλά πολλαπλάσιο.
8)Σε καμία χώρα από αυτές που έχουν μεταναστεύσει Αλβανοί δεν είναι συμπαθείς. Στη Νέα Υόρκη έχουν κυριέυσει το συνδικάτο των νεκροθαφτών. Μη Αλβανός δεν μπορεί να δουλέψει ως νεκροθάφτης στη Νέα Υόρκη. Ρωτήστε αν ξέρετε κάποιον που ζει εκεί να σας πει τι γνώμη έχουν όλες οι άλλες εθνότητες (Ιταλοί , Κινέζοι κτλ) για του Αλβανούς. Όλοι τους απεχθάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και σε Γερμανία , Αυστρία. Είναι πιο αντιπαθείς από τους Τούρκους. Πολύ πιο αντιπαθείς.

Νομιζω οτι ο φιλος λακης τα επεξηγει ολα και με λογικά επιχειρηματα...Σαν να μου φαίνετε οτι αλλοι ε8ελοτυφλουν εδω μέσα και θελουν σονι και καλά τον Αλβανοτουρκο ισο με ολους....
Κακα τα ψεματα δεν ειναι ολοι οι λαοι ισοι..Δεν εχουν ολοι την ιδια ποιοτικη ιστορια,πολιτισμό,άρχες....Οπως καποιες χωρες ειναι πολυ ανωτερες απο την Έλλαδα μας αρέσει η όχι κάποιες άλλες ειναι στον πάτο

Επισκέπτης
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
6)Η προσφορά τους στον ανθρώπινο πολιτισμό είναι ανύπαρκτη.Γνωρίζετε κάποιον Αλβανό συγγραφέα αξιόλογο; Ποιητή; Γλύπτη; Μουσικοσυνθέτη; Ζωγράφο; Θεατρικό Συγγραφέα;

Aρα λοιπον, οι Εβραιοι ειναι μια φυλη ανωτερη απο πολλες αλλες, ισως και των Ελληνων  ;),  αν λαβουμε υποψη τους Εβραιους νομπελιστες, συνθετες, επιστημονες, ....κτλ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
και εγω κρητικος ειμαι αλλλα στο χωριο μου ειναι μονο ενα ζευγαρι οι υπολοιποι τον πουλο στην κυριολεξια.εγω δεν εχω κατι με την χωρα τους αυτοι την μισουν και την εγκαταληπουν οπως μισουν και εμας γιατι μας ζηλευουν.εχετε παει στους αμπελοκηπους νομιζεις οτι εισαι στα τιρανα

Επισκέπτης
Aρα λοιπον, οι Εβραιοι ειναι μια φυλη ανωτερη απο πολλες αλλες, ισως και των Ελληνων  ;),  αν λαβουμε υποψη τους Εβραιους νομπελιστες, συνθετες, επιστημονες, ....κτλ

Σιγουρα ειναι καλυτερα απο έμας...Δες τα δικά μας χάλια..Αυτοι και τους Αμερικάνους έχουν στο τσεπάκι (οχι οπως εμεις που μας παιζουν φάπες και κανουμε οτι πουν) και δεν σηκωνουν πολλά πολλά απο τους Παλαιστίνιους...Εμείς σε λίγο θα δώσουμε και συγχαρητηρια στους Τούρκους όταν μπουκάρουν να πάρουν μερικά νησία στο Αιγαίο.

Επισκέπτης
και εγω κρητικος ειμαι αλλλα στο χωριο μου ειναι μονο ενα ζευγαρι οι υπολοιποι τον πουλο στην κυριολεξια.εγω δεν εχω κατι με την χωρα τους αυτοι την μισουν και την εγκαταληπουν οπως μισουν και εμας γιατι μας ζηλευουν.εχετε παει στους αμπελοκηπους νομιζεις οτι εισαι στα τιρανα

Εμ οταν τα λεω εγώ...Είναι οι χώρες τους σκετη κόλαση και τους βοηθάμε να καταστρέψουν και την δικια μας...Ελεος

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Aρα λοιπον, οι Εβραιοι ειναι μια φυλη ανωτερη απο πολλες αλλες, ισως και των Ελληνων  ;),  αν λαβουμε υποψη τους Εβραιους νομπελιστες, συνθετες, επιστημονες, ....κτλ
6.000.000 εβραιους καθαρισε ο χιτλερ αλλα δεν ξεμαγαρισαμε ειναι σαν τις κατσαριδες οσο κιαν ψεκασεις παντα θα εμφανιζονται

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
γιατι η καλιθεα που ειναι γεματη με τετραγονοκεφαλους μαφιοζους ρωσους αυτες κιαν ειναι κολοφαρες

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η Αλβανική είναι μια εθνικότητα κι αυτή , αναμφισβήτητα.
Οι Αλβανοί είναι ένα έθνος.

Και έχουν μια ιστορία.

Ιστορικά οι Αλβανοί ...

1)Δεν είχαν ποτέ δικό τους κράτος.
2)Πρώτη φορά απέκτησαν κράτος τον 20ο αιώνα και όχι με δικήτους πρωτοβουλία, αλλά έπειτα από απαίτηση των τότε μεγάλων δυνάμεων, προκειμένου να μην πάρει η Ελλάς τη Βόρεια Ήπειρο.
3)Ιστορικά οι Αλβανοί , από την εμφάνισή τους, είχαν ως παραδοσιακά επαγγέλματα αυτό του ληστή και του μισθοφόρου.
4)Ήταν πιστοί συνεργάτες των Τούρκων και φανατικοί εχθροί των Ελλήνων.
5)Επιτέθηκαν μαζί με τους Ιταλούς στην Ελλάδα το 1940 κάτι που αποσιωπάται και τα καθήκια των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης θέλουν να μας πείσουν ότι μπονο η Ιταλία μας επιτέθηκε το '40.
7)Η εγκληματικότητα των Αλβανών είναι αυξημένη σε σχέση με άλλων εθνοτήτων. Το ποσοστό των εγκλημάτων που διαπράττουν δεν είναι ανάλογο με τον αριθμό τους στη χώρα μας και αλλού, αλλά πολλαπλάσιο.
8)Σε καμία χώρα από αυτές που έχουν μεταναστεύσει Αλβανοί δεν είναι συμπαθείς. Στη Νέα Υόρκη έχουν κυριέυσει το συνδικάτο των νεκροθαφτών. Μη Αλβανός δεν μπορεί να δουλέψει ως νεκροθάφτης στη Νέα Υόρκη. Ρωτήστε αν ξέρετε κάποιον που ζει εκεί να σας πει τι γνώμη έχουν όλες οι άλλες εθνότητες (Ιταλοί , Κινέζοι κτλ) για του Αλβανούς. Όλοι τους απεχθάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και σε Γερμανία , Αυστρία. Είναι πιο αντιπαθείς από τους Τούρκους. Πολύ πιο αντιπαθείς.
Απολυτα σωστο-Οσο και αν τσουζει καποιες ευαισθητεσ ψευτο-κουλτουριαρικες ταξεις=προπαγανδα που τρωνε οι αμαθεις
Αγαπηστε ρε επιτελους αυτο τον τοπο
Αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι
Στα αρχιδια μας οι μπακουρες-αληταμπουρες αλβανοι-Με αδιαφορια αντιμετωπιστε τους να καταλαβουνε κατι κωλοπαιδια που ηρθανε Ελλαδα(επειδη ηρθαν και τιμια παλικαρια που ειναι ΟΚ)
Δε θελει πολλα παρε -δωσε-Μην ξεχνατε τι ΚΟΜΠΛΕΞ και εσωψυχα ΚΑΚΙΑΣ εβγαλαν οταν μας αντιμετωπισαν πρωτο ματς στην εδρα τους και χασαμε 2-1.Τα συνθηματα και η ατμοσφαιρα ηταν περαν του φανατισμου-εξεπεμπε κακια-μισος-οργη-ολοι μαζι-Εδω που τρωνε-που εργαζονται-Που κανουν αλητειες-Εδω ρε μουνοπανα καντε μαγκιες και μετα το Πασχα πατε ενα καρο χιλιαδες ζωα στοιβαγμενοι με τις τηλεορασεις σας στη χωρα σας και μας βριζετε?Οσοι το κανετε ειστε βρωμερες τρισαθλιες ψωλοχυμενες καριολες

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αριον σταματα επιτελους να  γαμας τα θρεντ ετσι! Μα τι κανουν οι mods επιτελους?

Επισκέπτης
6.000.000 εβραιους καθαρισε ο χιτλερ αλλα δεν ξεμαγαρισαμε ειναι σαν τις κατσαριδες οσο κιαν ψεκασεις παντα θα εμφανιζονται

Είναι που έχασε τον πολεμο αν είχε επικρατήσει φίλε δεν θα υπηρχαν οτου Εβραιοι ουτε Πακιστανοι ουτε Συρρίοι ουτε γενικα μουσουλμάνοι...Ηδη απο την αρχή του πολέμου ξεμαγάρισε την Γερμανία:p Φαντασου να έμενε ακόμα μερικά χρόνια στην εξουσία...Και να σκεφτει κανεις οτι ηταν τοσο κοντά στο να κατακτήσει τον κόσμο...

και btw ηρεμησε Αριον με το spam ασκοπων ποστ:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom