Επισκέπτης
[youtube=425,350]2pCadHB13pA&mode[/youtube]
Πως να μην κλαιγομε με τα χαλια της χωρας μου?Ο αλβανος δεν εχει λογο να κλεγαιτε μια χαρα γαμει και τρωει σε ελληνικο έδαφος..Μεχρι και τις εστιες στο Τει μας εχουν παρει οι Αλβανοι..
Τηανκσ για την συμβουλη σου αλλα αμα 8ελω να παω σε μια χωρα διακοπες θα διαλεξω μια πολιτισμενη χωρα και οχι την χωρα των "ουγκα ουγκα" που εχουν τις γυναικες τους να φορανε μαντίλα η σε καμια αλβανια που σε γαζωνουν με τα καλασνικοφ
Φιλε τι παραλληρω?Οτι λεω δεν στέκει?αμα εσυ γουσταρεις τους μετανάστες να το λες..εγω απλα λεω οτι πρεπει να πανε στο διαολο και εξηγησσα και σε προηγουμενα ποστ μου γιατι ειναι για τον πεολα οι αλβανοτουρκοι και οι πακιστανοι...
Ρε φασιστομουτρο σε μια ελευθερη δημοκρατια ο καθενας εκφερει ελευθερα τη γνωμη και την αποψη του αλλα και τα επιχειρηματα του με τον Χ,Ψ τροπο.Καταλαβες?αριον εχεις γεμισει το τοπο σπαμ, και τα θρεντ δε διαβαζονται πλεον. Θα παρακαλουσα τους μοντ να βαλουν μια ταξη γιατι εχει καταντησει αηδια ο συγκεκριμενος...
γιατί έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα? τους αλοδαπούς τους λες απολίτιστους βρωμιάριδες και τα λοιπά μέσα από αυτά τα βίντεο βλέπουμε και τον δικό μας πολιτισμό να μας χαιρόμαστε.αριον εχεις γεμισει το τοπο σπαμ, και τα θρεντ δε διαβαζονται πλεον. Θα παρακαλουσα τους μοντ να βαλουν μια ταξη γιατι εχει καταντησει αηδια ο συγκεκριμενος...
αυτο τον εφαγε ενω αν συνεχιζε να καθαριζει μονο εβραιους θα ειχε κανει λιτουργημαΕίναι που έχασε τον πολεμο αν είχε επικρατήσει φίλε δεν θα υπηρχαν οτου Εβραιοι ουτε Πακιστανοι ουτε Συρρίοι ουτε γενικα μουσουλμάνοι...Ηδη απο την αρχή του πολέμου ξεμαγάρισε την Γερμανία:p Φαντασου να έμενε ακόμα μερικά χρόνια στην εξουσία...Και να σκεφτει κανεις οτι ηταν τοσο κοντά στο να κατακτήσει τον κόσμο...
και btw ηρεμησε Αριον με το spam ασκοπων ποστ
τι να κάνουμε ντρέπετε το παλικάρι ο ελληναράς να δεί τον δικό μας πολιτισμό που όλη την ημέρα με τα λεφτά του μπαμπά χτυπάει φραπέδες στην Φωκίονος Νέγρη.Ρε φασιστομουτρο σε μια ελευθερη δημοκρατια ο καθενας εκφερει ελευθερα τη γνωμη και την αποψη του αλλα και τα επιχειρηματα του με τον Χ,Ψ τροπο.Καταλαβες?
Ρε φασιστομουτρο σε μια ελευθερη δημοκρατια ο καθενας εκφερει ελευθερα τη γνωμη και την αποψη του αλλα και τα επιχειρηματα του με τον Χ,Ψ τροπο.Καταλαβες?
τι να κάνουμε ντρέπετε το παλικάρι ο ελληναράς να δεί τον δικό μας πολιτισμό που όλη την ημέρα με τα λεφτά του μπαμπά χτυπάει φραπέδες στην Φωκίονος Νέγρη.
μα υπάρχει μεγαλύτερος βόθρος από αυτά που λέτε? τα βίντεο σας πειράξανε? και μετά λέμε η Ελλάδα του Ξένιου Διός.Βρε μπουφο, με τα βιντεο εχουν γαμηθει τα θρεντς. Αν παρουμε φορα να ποσταρουμε σαν πολυβολα οτι μαλακια βρισκουμε στο youtube τι θα γινει εδω μεσα?
μα υπάρχει μεγαλύτερος βόθρος από αυτά που λέτε? τα βίντεο σας πειράξανε? και μετά λέμε η Ελλάδα του Ξένιου Διός.
σαπλίκι που σας χρειάζεται που λέμε και στο χωριό μου.
καλά εσύ τρώς την προίκα που έδωσε ο παπούς σου στον γαμπρό του που έχεις πατέραΡε μπαρμπα, που ξερεις εσυ αν τρωω τα λεφτα του πατερα μου?
μπα σε έπιασε πόνος για το ΚΚΕ τώρα?Αρχιζω και πιστευω οτι εισαι προβοκατορας για να πληξεις τη φημη του ΚΚΕ. Με τετοια βλακεια που κουβαλας μονο ζημια κανεις στο πολιτικο χωρο που "ισχυριζεσαι" οτι ανηκεις.