Νέα

Ματι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ultrasath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ultrasath

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους

Φανταζομαι πως σε αρκετους απο εδω μεσα τους αρεσει το ματι! Για μενα προσωπικα ειναι τρομερα ερεθιστικο οταν βλεπω κατι που δεν επρεπε να το δω σε μια γυναικα. Πχ πιο πολυ θα με αναψει αν μια γυναικα με ρουχα σκυψει και δω λιγο απο το στηθος της παρα να δω την ιδια το καλοκαιρι στην παραλια τοπλες.
Ειναι ενα φετιχ περιεργο αφου στην ουσια δεν προσφερει ικανοποιηση σεξουαλικη αλλα απλα μια στιγμιαια αισθηση κ...ς
Για να μην παρεξηγηθω ομως δεν περναω στο αλλο ακρο οπου τυποι παιρνουν τα βουνα για να δουν ζευγαρακια να το κανουν, αυτο ειναι αρρωστια. Επειτα το καλυτερο με το ματι ειναι οτι σου ερχεται εκει που δεν το περιμενεις!
Λοιπον αν εχετε καποια ιστορια που αφορα το ματι θα ηθελα πολυ να την μοιραστουμε, η δικια μου εχει ως εξης:

Φιλοξενησα παλαιοτερα μια φιλη μου για τρεις μερες σπιτι μου. Πολυ καλη μου φιλη αλλα ποτε δεν την ειχα δει γυμνη και παντα ειχα την περιεργεια πως ηταν. Την πρωτη μερα λοιπον μολις παει για μπανιο μου ερχεται αυτοματα η ιδεα να κοιταξω απο την κλειδαροτρυπα (εβλεπε καρφι στο μπανιο). Προσεκτικα λοιπον παω και κοιταω στην κλειδαροτρυπα χωρις ομως να υπολογισω οτι δεν ηταν καμια ηλιθια και πως υποψιαζοταν πως ο κολλητος της ηταν ψιλοανωμαλος! Αφου λοιπον βλεπω μονο την πετσετα που ειχε βαλει στο χερουλι και τιποτα αλλο ξενερωνω και φευγω. Το ιδιο ακριβως σεναριο παιχτηκε και την δευτερη μερα σκυβω-πετσετα-ξενερωμα-πουλο
Την τριτη μερα ομως παμε για βολτα και επειδη θα εφευγε τις κανω ολα τα χατηρια, παμε οπου θελει εκεινη κανουμε οτι θελει κτλ κτλ. Αποτελεσμα ηταν να περασει τελεια και να γυρισουμε σπιτι να ετοιμαστουμε γιατι το επομενο πρωι εφευγε. Παει λοιπον για μπανιο και αφου σκεφτομαι οτι δεν εχω τιποτα να χασω κανω την γνωστη διαδρομη.
Δεν ειχε βαλει πετσετα αυτη τη φορα και τα παντα φαινοντουσταν πεντακαθαρα, βυζια κωλος μουνακι, τα παντα σε αποσταση αναπνοης τα απολαυσα για ενα 10λεπτο περιπου βλεποντας τα. Μετα απο λιγο καιρο μου ειπε μια ατακα (δεν την θυμαμαι τωρα) που με εκανε να υποψιαστω πως το εκανε επιτηδες. Απο την αλλη ισως απλα για καλη μου τυχη ξεχαστηκε. Εσεις τι λετε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σταρχιδια μας.

υ.γ. εσυ ρωτησες...

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους

Φανταζομαι πως σε αρκετους απο εδω μεσα τους αρεσει το ματι! Για μενα προσωπικα ειναι τρομερα ερεθιστικο οταν βλεπω κατι που δεν επρεπε να το δω σε μια γυναικα. Πχ πιο πολυ θα με αναψει αν μια γυναικα με ρουχα σκυψει και δω λιγο απο το στηθος της παρα να δω την ιδια το καλοκαιρι στην παραλια τοπλες.
Ειναι ενα φετιχ περιεργο αφου στην ουσια δεν προσφερει ικανοποιηση σεξουαλικη αλλα απλα μια στιγμιαια αισθηση κ...ς
Για να μην παρεξηγηθω ομως δεν περναω στο αλλο ακρο οπου τυποι παιρνουν τα βουνα για να δουν ζευγαρακια να το κανουν, αυτο ειναι αρρωστια. Επειτα το καλυτερο με το ματι ειναι οτι σου ερχεται εκει που δεν το περιμενεις!
Λοιπον αν εχετε καποια ιστορια που αφορα το ματι θα ηθελα πολυ να την μοιραστουμε, η δικια μου εχει ως εξης:

Φιλοξενησα παλαιοτερα μια φιλη μου για τρεις μερες σπιτι μου. Πολυ καλη μου φιλη αλλα ποτε δεν την ειχα δει γυμνη και παντα ειχα την περιεργεια πως ηταν. Την πρωτη μερα λοιπον μολις παει για μπανιο μου ερχεται αυτοματα η ιδεα να κοιταξω απο την κλειδαροτρυπα (εβλεπε καρφι στο μπανιο). Προσεκτικα λοιπον παω και κοιταω στην κλειδαροτρυπα χωρις ομως να υπολογισω οτι δεν ηταν καμια ηλιθια και πως υποψιαζοταν πως ο κολλητος της ηταν ψιλοανωμαλος! Αφου λοιπον βλεπω μονο την πετσετα που ειχε βαλει στο χερουλι και τιποτα αλλο ξενερωνω και φευγω. Το ιδιο ακριβως σεναριο παιχτηκε και την δευτερη μερα [glow=red,2,300]σκυβω-πετσετα-ξενερωμα-πουλο[/glow]
Την τριτη μερα ομως παμε για βολτα και επειδη θα εφευγε τις κανω ολα τα χατηρια, παμε οπου θελει εκεινη κανουμε οτι θελει κτλ κτλ. Αποτελεσμα ηταν να περασει τελεια και να γυρισουμε σπιτι να ετοιμαστουμε γιατι το επομενο πρωι εφευγε. Παει λοιπον για μπανιο και αφου σκεφτομαι οτι δεν εχω τιποτα να χασω κανω την γνωστη διαδρομη.
Δεν ειχε βαλει πετσετα αυτη τη φορα και τα παντα φαινοντουσταν πεντακαθαρα, βυζια κωλος μουνακι, τα παντα σε αποσταση αναπνοης τα απολαυσα για ενα 10λεπτο περιπου βλεποντας τα. Μετα απο λιγο καιρο μου ειπε μια ατακα (δεν την θυμαμαι τωρα) που με εκανε να υποψιαστω πως το εκανε επιτηδες. Απο την αλλη ισως απλα για καλη μου τυχη ξεχαστηκε. Εσεις τι λετε?
ωραιος τυπε!λυκαβηττο πας για κανα ματακι?

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
παρτο θα σου χρειαστει ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• collyrium.jpg
    collyrium.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 55

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα τησ ξηγηθηκεσ αλλα εκανεσ και μαλακια επρεπε να ανοιξεισ τη πορτα και να τησ πεταξεισ εξω τη μαλαπερδα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για μπανιστήρι λες;

Και νόμιζα ότι μίλαγες για μάτιασμα :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Καλησπερα σε ολους

Φιλοξενησα παλαιοτερα μια φιλη μου για τρεις μερες σπιτι μου. Πολυ καλη μου φιλη αλλα ποτε δεν την ειχα δει γυμνη και παντα ειχα την περιεργεια πως ηταν. Την πρωτη μερα λοιπον μολις παει για μπανιο μου ερχεται αυτοματα η ιδεα να κοιταξω απο την κλειδαροτρυπα (εβλεπε καρφι στο μπανιο). Προσεκτικα λοιπον παω και κοιταω στην κλειδαροτρυπα χωρις ομως να υπολογισω οτι δεν ηταν καμια ηλιθια και πως υποψιαζοταν πως ο κολλητος της ηταν ψιλοανωμαλος! Αφου λοιπον βλεπω μονο την πετσετα που ειχε βαλει στο χερουλι και τιποτα αλλο ξενερωνω και φευγω. Το ιδιο ακριβως σεναριο παιχτηκε και την δευτερη μερα σκυβω-πετσετα-ξενερωμα-πουλο

Ρε μεγάλε, μήπως τις άλλες φορές δεν είχε βάλει πετσέτα αλλά απλώς έκλεινες το λάθος μάτι;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Καιεγώ πιστεύω στο μάτι.
Παλιά που ματιαζόμουνα ευκολα με ξεμάτιαζε η γιαγιά μου. Τώρα μου το κάνει η υποτίθεταικουνιαπουτηνκουναγε πεθερά μου, αλλα μετά με τρώνε ταρχίδιαμου.

Επισκέπτης
Καιεγώ πιστεύω στο μάτι.
Παλιά που ματιαζόμουνα ευκολα με ξεμάτιαζε η γιαγιά μου. Τώρα μου το κάνει η υποτίθεταικουνιαπουτηνκουναγε πεθερά μου, αλλα μετά με τρώνε ταρχίδιαμου.
οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες παει πιο ωραια τυπε

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εδω εχουμε ολοκληρο θεμα για εσωρουχα φιλεναδων κλπ. Εσυ μονο με ματι τη βρισκεις? ΠΟυ πα ρε καραμητρο

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους

Και σε ποιον δεν αρέσει??
Εγώ είχα προσπαθήσει αν πάρω μάτι μια φορά την κολλητή μου στο σπίτι της όταν έκανε μπάνιο, αλλά έφαγα κι εγώ "πετσέτα"... Η γκόμενα ήξερε ότι την ψιλογούσταρα και το φαντάστηκε ότι θα προσπαθήσω αν δω.

Ώσπου μία μέρα, αφού της ζήτησα να πάμε μαζί για ψώνια να μου πει τη γνώμη της, άρχισε να κοιτάει και αυτή κάποια ρούχα και κατάφερα να την πάρω μάτι στο δοκιμαστήριο!!
Δεν είδα τίποτα περισσότερο από αυτά που είχα δει το καλοκαίρι στην παραλία, αλλά είναι αυτή η ψυχολογία του "κατάφερα να το δω"...

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποιος το  γαμει το ματι.μουνακι ναχεις...μπροστα σου και να το τρως...δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση :rockon:

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ποιος το  γαμει το ματι.μουνακι ναχεις...μπροστα σου και να το τρως...δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση :rockon:
Εννοείται ρε φίλε ότι θα ήθελα να της φάω το μουνάκι, αφού όμως δεν μππορούσα - δεν γούσταρε;;
Αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να μην έβλεπα ότι περισσότερο μπορούσα;

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οχι :2funny:πληθωρα μουνιων εξω..να εψαχνες να το γευτεις real

Stories

Νέο!