Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Κωλάρα για γλυψιμο! Πώς μοστραρουν έτσι τα κωλομαγουλα όπου βρουν? MasterChef master ass!
Τυπε είναι αρκετοί οι 2 μήνες καραντίνα.. Το αίμα βραζεί στα θήλεα, θέλουν να πετάξουν έξω τα ελέη τους.Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Για πολυ γλείψιμο και σκίσιμο το πουτανί..
Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Φίλε ανεβάζεις μια φωτογραφία με πρόσωπο και κανεις σχόλια .Αν παρελπιδα κάποιος την γνωρίζει και το μαθει μπορεί να σε σχισουνε.Προφανως έχεις αγνοια κινδυνου και το κανεις γιατί αυτο ειναι παράνομο.Καλο ειναι να το αποφευγεις.Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Φίλε ανεβάζεις μια φωτογραφία με πρόσωπο και κανεις σχόλια .Αν παρελπιδα κάποιος την γνωρίζει και το μαθει μπορεί να σε σχισουνε.Προφανως έχεις αγνοια κινδυνου και το κανεις γιατί αυτο ειναι παράνομο.Καλο ειναι να το αποφευγεις.
Ενημερωσα τους υπευθυνους να φυγει η φωτο..
ΠΡΟΣΕΧΕ αλλη φορα..
Σε ευχαριστώ φιλε, δεν γνώριζα ζητώ συγγνώμη.
Τι επαθες?Κατάντια φέτος με τις πατσαβούρες τις ελλεηνίδες
δυνατες βυζαρες βλεπωΧτες, λιμανακια βουλιαγμένης
κεντρικη ιδεα σε λιγο καιρο mark my words κανενας δεν θα γυρναει να κοιταξει να βγαλει φωτο κτλ...ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ηλικιες 14-24 και κομπλεξικοι-
σε οσους βγαζουν φωτο απο γκομενες στην πλαζ ειναι μαλακες,-ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΑΤΣΑ- θα πει το instagram tik tok facebbok γεματο ,ΝΑΙ αλλα εκει τα θελει ο κωλος τους ανεβαζουν για να παιρνουν την επιβεβαιωση-
--Απαντώ γιατί είναι κάτι που με αφορά
Βγάζω (παλαιότερα πολύ πιο συχνά) φωτογραφίες στις παραλίες, αλλά κυρίως τα κωλαράκια τους! Αν τύχει να βγει και το πρόσωπο, έστω και λίγο, τότε μουτζουρώνω την φωτογραφία ο ίδιος. Μπορείς να το διαπιστώσεις στο νήμα, έχω ανεβάσει πολλές.
Τώρα όσον αφορά τις ηλικίες, δεν έβγαλα ποτέ καμιά κάτω των 18. Τουλάχιστον έτσι όπως τις έκοβα εγώ. Θα μου πεις "είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν?". Δεν ξέρω, μπορεί και κάποιες να ήταν αλλά δεν θα το κατάλαβα. 13χρονο εμένα δεν με καβλώνει, οπότε δεν το βγάζω φωτογραφία. Αν τώρα η άλλη είναι 13 και μοιάζει 18... ε τι να σου πω... shoot me!!!
--
ΤΥΠΕ γενικα μιλαω, καποια στιγμη θα καυλωσεις απο καποια,καπου καποτε φυσικο ειναι, ομως αν εχεις δει 10000000000 μαγιω κωλαρες κ εχεις γαμησει κ μερικες ΑΑΑ+ δεν σου λεει τιποτα, φυσικα παιζει ρολο κ σε τι φαση εισαι.
παραδειγμα πριν κανα μηνα καυλωσα με μια που φορουσε κολαν!...ηταν τοσο εφαρμοστο που τα μουνοχειλα ηταν στο πιατο, ΕΤΥΧΕ ομως ειχα απ ευθειας συστη, δεν ειναι φυσιολογικο να εισαι 30+ κ να φτιαχνεσαι με τον οποιοδηποτε κωλο-μαγιο-
Οσο για ηλικιες σημερα με καρφωνε μια πιτσιρικα 18-22 μαξιμουμ, στην αναμονη για καποια δημοσια υπηρεσια...ενοιωσα πολυ αβολα, αν ηταν τουριστρια κ ειμασταν σε μπαρ(το ποτο παιζει ρολο)- θα της τον εριχνα ανετα, ομως sober δεν θα φτιαχτω στα 40+ με 18χρονο δεν λεω βιζιτου η τσοντα αλλα real φαση.....---
τωρα αν ειχα κορη εγω δεν θα ηθελα να τα χε ολα ΕΞΩ αλλα ουτε φουστα κατω απο το γονατο, μια νορμαλ φαση-
το νοημα, οταν η ΦΑΝΤΑΣΙΑ παει περιπατο, οτανειναι ολα εξω σε καποιαφαση ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ....οποιος καταλαβε,καταλαβε.