Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 570 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.767

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Κωλάρα για γλυψιμο! Πώς μοστραρουν έτσι τα κωλομαγουλα όπου βρουν? MasterChef master ass!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Για πολυ γλείψιμο και σκίσιμο το πουτανί..
Τυπε είναι αρκετοί οι 2 μήνες καραντίνα.. Το αίμα βραζεί στα θήλεα, θέλουν να πετάξουν έξω τα ελέη τους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παραλία Βάρκιζας

Συνημμένα

• Screenshot_20200525-191453_Instagram.jpg
    Screenshot_20200525-191453_Instagram.jpg
    983,8 KB · Εμφανίσεις: 449

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Για πολυ γλείψιμο και σκίσιμο το πουτανί..
Φίλε ανεβάζεις μια φωτογραφία με πρόσωπο και κανεις σχόλια .Αν παρελπιδα κάποιος την γνωρίζει και το μαθει μπορεί να σε σχισουνε.Προφανως έχεις αγνοια κινδυνου και το κανεις γιατί αυτο ειναι παράνομο.Καλο ειναι να το αποφευγεις.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φίλε ανεβάζεις μια φωτογραφία με πρόσωπο και κανεις σχόλια .Αν παρελπιδα κάποιος την γνωρίζει και το μαθει μπορεί να σε σχισουνε.Προφανως έχεις αγνοια κινδυνου και το κανεις γιατί αυτο ειναι παράνομο.Καλο ειναι να το αποφευγεις.

Υπάρχει τρόπος να την  σβήσω;

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.576
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

• Screenshot_2020-05-25-20-13-55-746_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-25-20-13-55-746_com.android.chrome.jpg
    900,8 KB · Εμφανίσεις: 204

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ΟΚ εφυγε...
Ευχαριστουμε τη διαχειριση..

:hi:

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
τελικά τα βραχάκια στη Βουλιαγμένη...σταθερή αξία!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 30+ και γενικα οσους εχουν @@@ και κανα σοβαρο μουνι, με αφορμη το τοπικ.
Παλιοτερα περιμεναμε καμια Σουηδεζα,Αγγλιδα,Γερμανιδα οταν ειμασταν 12-14 να δουμε λιγο βυζι 90ς...
Νομιζω τωρα ολα στην φορα εξω,εχει γινει ΡΟΥΤΙΝΑ... οτι στοιχημα θελει οποιοσδηποτε εδω μεσα σε καμια 5ετια, δεν θα δινει κανεις σημασια.
Φιλοι που εχουν παει η ζουν Ρωσια μου λργαν τι ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ δεν κοιτανε στο δρΟΜΟ μουναρες!!!
Η εξηγηση απλη εχει χορτασει το ματι τους&το @@@....
Θυμαμαι ΠΑΡΟ πριν 2 χρονια ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟ σουηδεζα topless αναλογιες μοντελου ΑΑΑ+ την κοζαρα με τροπο ειχε γκομενο, διπλα 3 ΤΥΡΙΑ βλαχοι, να κοιτανε λες και ειδαν την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ...οποτε η γκομενα αλλαζε πλευρο(ειχετο τελειο σωμα σε ολα τα σημεια)...σε καποια φαση το 1 βλαχακι σκουνταει το αλλο βλαχακι "κοιτα ρε μαλακα" κ δειχνε με το χερι....--αποτελεσμα=η γκομενα εβαλε το μαγιο-
Βολευτηκα με μια ιταλιδα   ΚΑΤΩΤΕΡΗ στην οποια εφαρμοσα ιδια τακτικη=ΑΝΕΣΗ κοιτω διακριτικα οταν τυχει σαν τυχαιο γεγονος...πιασαμε κουβεντα φιλικα κ αυτο ηταν.(ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ στην παραλια)-
οταν η αλλη βλεπει 100 κεφαλια να γυρνανε 10000 βλεμματα=δεν γαμιεται..+δεν ψηνεται απλα παιρνει τα ΖΩΝΤΑΝΑ LIKES!
-----
κεντρικη ιδεα σε λιγο καιρο mark my words κανενας δεν θα γυρναει να κοιταξει να βγαλει φωτο κτλ...ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ηλικιες 14-24 και κομπλεξικοι-
σε οσους βγαζουν φωτο απο γκομενες στην πλαζ ειναι μαλακες,-ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΑΤΣΑ- θα πει το instagram tik tok facebbok γεματο ,ΝΑΙ αλλα εκει τα θελει ο κωλος τους ανεβαζουν για να παιρνουν την επιβεβαιωση-

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κεντρικη ιδεα σε λιγο καιρο mark my words κανενας δεν θα γυρναει να κοιταξει να βγαλει φωτο κτλ...ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ηλικιες 14-24 και κομπλεξικοι-
σε οσους βγαζουν φωτο απο γκομενες στην πλαζ ειναι μαλακες,-ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΑΤΣΑ- θα πει το instagram tik tok facebbok γεματο ,ΝΑΙ αλλα εκει τα θελει ο κωλος τους ανεβαζουν για να παιρνουν την επιβεβαιωση-

Απαντώ γιατί είναι κάτι που με αφορά :grin:

Βγάζω (παλαιότερα πολύ πιο συχνά) φωτογραφίες στις παραλίες, αλλά κυρίως τα κωλαράκια τους! Αν τύχει να βγει και το πρόσωπο, έστω και λίγο, τότε μουτζουρώνω την φωτογραφία ο ίδιος. Μπορείς να το διαπιστώσεις στο νήμα, έχω ανεβάσει πολλές.

Τώρα όσον αφορά τις ηλικίες, δεν έβγαλα ποτέ καμιά κάτω των 18. Τουλάχιστον έτσι όπως τις έκοβα εγώ. Θα μου πεις "είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν?". Δεν ξέρω, μπορεί και κάποιες να ήταν αλλά δεν θα το κατάλαβα. 13χρονο εμένα δεν με καβλώνει, οπότε δεν το βγάζω φωτογραφία. Αν τώρα η άλλη είναι 13 και μοιάζει 18... ε τι να σου πω... shoot me!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Απαντώ γιατί είναι κάτι που με αφορά :grin:

Βγάζω (παλαιότερα πολύ πιο συχνά) φωτογραφίες στις παραλίες, αλλά κυρίως τα κωλαράκια τους! Αν τύχει να βγει και το πρόσωπο, έστω και λίγο, τότε μουτζουρώνω την φωτογραφία ο ίδιος. Μπορείς να το διαπιστώσεις στο νήμα, έχω ανεβάσει πολλές.

Τώρα όσον αφορά τις ηλικίες, δεν έβγαλα ποτέ καμιά κάτω των 18. Τουλάχιστον έτσι όπως τις έκοβα εγώ. Θα μου πεις "είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν?". Δεν ξέρω, μπορεί και κάποιες να ήταν αλλά δεν θα το κατάλαβα. 13χρονο εμένα δεν με καβλώνει, οπότε δεν το βγάζω φωτογραφία. Αν τώρα η άλλη είναι 13 και μοιάζει 18... ε τι να σου πω... shoot me!!!
--
ΤΥΠΕ γενικα μιλαω, καποια στιγμη θα καυλωσεις απο καποια,καπου καποτε φυσικο ειναι, ομως αν εχεις δει 10000000000 μαγιω κωλαρες κ εχεις γαμησει κ μερικες ΑΑΑ+ δεν σου λεει τιποτα, φυσικα παιζει ρολο κ σε τι φαση εισαι.
παραδειγμα πριν κανα μηνα καυλωσα με μια που φορουσε κολαν!...ηταν τοσο εφαρμοστο που τα μουνοχειλα ηταν στο πιατο, ΕΤΥΧΕ ομως ειχα απ ευθειας συστη, δεν ειναι φυσιολογικο να εισαι 30+ κ να φτιαχνεσαι με τον οποιοδηποτε κωλο-μαγιο-
Οσο για ηλικιες σημερα με καρφωνε μια πιτσιρικα 18-22 μαξιμουμ, στην αναμονη για καποια δημοσια υπηρεσια...ενοιωσα πολυ αβολα, αν ηταν τουριστρια κ ειμασταν σε μπαρ(το ποτο παιζει ρολο)- θα της τον εριχνα ανετα, ομως sober δεν θα φτιαχτω στα 40+ με 18χρονο δεν λεω βιζιτου η τσοντα αλλα real  φαση.....---
τωρα αν ειχα κορη εγω δεν θα ηθελα να τα χε ολα ΕΞΩ αλλα ουτε φουστα κατω απο το γονατο, μια νορμαλ φαση-
το νοημα, οταν η ΦΑΝΤΑΣΙΑ παει περιπατο, οτανειναι ολα εξω σε καποιαφαση ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ....οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
--
ΤΥΠΕ γενικα μιλαω, καποια στιγμη θα καυλωσεις απο καποια,καπου καποτε φυσικο ειναι, ομως αν εχεις δει 10000000000 μαγιω κωλαρες κ εχεις γαμησει κ μερικες ΑΑΑ+ δεν σου λεει τιποτα, φυσικα παιζει ρολο κ σε τι φαση εισαι.
παραδειγμα πριν κανα μηνα καυλωσα με μια που φορουσε κολαν!...ηταν τοσο εφαρμοστο που τα μουνοχειλα ηταν στο πιατο, ΕΤΥΧΕ ομως ειχα απ ευθειας συστη, δεν ειναι φυσιολογικο να εισαι 30+ κ να φτιαχνεσαι με τον οποιοδηποτε κωλο-μαγιο-
Οσο για ηλικιες σημερα με καρφωνε μια πιτσιρικα 18-22 μαξιμουμ, στην αναμονη για καποια δημοσια υπηρεσια...ενοιωσα πολυ αβολα, αν ηταν τουριστρια κ ειμασταν σε μπαρ(το ποτο παιζει ρολο)- θα της τον εριχνα ανετα, ομως sober δεν θα φτιαχτω στα 40+ με 18χρονο δεν λεω βιζιτου η τσοντα αλλα real  φαση.....---
τωρα αν ειχα κορη εγω δεν θα ηθελα να τα χε ολα ΕΞΩ αλλα ουτε φουστα κατω απο το γονατο, μια νορμαλ φαση-
το νοημα, οταν η ΦΑΝΤΑΣΙΑ παει περιπατο, οτανειναι ολα εξω σε καποιαφαση ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ....οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Δεν είναι θέμα κορεσμού, είναι θέμα χόμπι! Εγώ γενικά φωτογραφίζω πράγματα, όχι μόνο κωλαράκια! :grin:

Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ είμαι 40+ και θα μου σηκωνόταν κι εμένα αν έβλεπα αυτή με το κολάν έτσι όπως την περιγράφεις? ΓΙΑΤΙ δεν είναι φυσιολογικό, δεν το κατάλαβα αυτό!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom