ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
αχαχαχα....εντωμεταξύ αν ηθελε να μην την αναγνωρίσουμε, ο τυπος επρεπε να κρυψει την κωλαρα της και όχι την μαπα της... :S
σωστος...!!!
αχαχαχα....εντωμεταξύ αν ηθελε να μην την αναγνωρίσουμε, ο τυπος επρεπε να κρυψει την κωλαρα της και όχι την μαπα της... :S
Μέχρι εδώ συνέχισα να τραβάω φωτογραφίες δυστυχώς, μετά δεν άντεξα την καύλα ο μαλακας και την παράτησα, έτσι όπως μου χε στηθεί της τον κάρφωσα και βογγουσε μεσοπέλαγα η καριόλαΑνεβασε και χωρις το μαγιο τυπε να μας τρελανεις με το μωρο!!!!!!!!
Πολυ καυλα η πρωην σου!
Εσένα έπρεπε να σε ξέρω τότε να σε έφερνα να την παρτουζώναμε μαζίΠολυ καυλα η πρωην σου!
Ασε μεγαλη καυλα ειναι φιλε!Εσένα έπρεπε να σε ξέρω τότε να σε έφερνα να την παρτουζώναμε μαζί
καλα της έκανες...οταν το έχεις λάιβ που να σκεφτείς να το φωτογραφήσεις...κ γω έτσι κάνω..κ μετά λέω στον εαυτό μου...τι μλκας είσαι αγόρι μου...μια φωτο δεν έβγαλες...Μέχρι εδώ συνέχισα να τραβάω φωτογραφίες δυστυχώς, μετά δεν άντεξα την καύλα ο μαλακας και την παράτησα, έτσι όπως μου χε στηθεί της τον κάρφωσα και βογγουσε μεσοπέλαγα η καριόλα
Καλα έκανα για μένα, για εκείνη την στιγμή και μόνο όμως, τώρα όμως θα χα ανεβάσει και το γλυκό της μουνοτρυπηδι εδώ οπότε θα ήταν καλύτερα για όλους μαςκαλα της έκανες...οταν το έχεις λάιβ που να σκεφτείς να το φωτογραφήσεις...κ γω έτσι κάνω..κ μετά λέω στον εαυτό μου...τι μλκας είσαι αγόρι μου...μια φωτο δεν έβγαλες...
Την έχω ξαναανεβασει τη συγκεκριμένη αλλά σε screenshot της ορίτζιναλ με αποτέλεσμα να παραείναι μεγάλο το μέγεθος και να αργεί να ανοίξει, καλύτερα η ορίτζιναλ φωτο με μια μουτζούρα στο πρόσωπο νομίζω.Παιδια εδω γραφει φωτογραφιες απο τις Ελληνικες παραλιες... Και οχι αυτες που υπαρχουν σε διαφορα σαιτ... Να τις τραβηξατε με φωτο εσεις...