Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 49
- Like
- 11.181
- Πόντοι
- 6.246
Ήταν με τον γκομενο αλλά έπαιζε το μάτι τηςΚαλό σώμα η μιλφαρα
Ήταν με τον γκομενο αλλά έπαιζε το μάτι τηςΚαλό σώμα η μιλφαρα
Τυπε σε ποια παραλια ειναι εκει ξερεις;Μιας και είδα ότι άρεσε, βάζω και ένα 2ο μέρος.
Αν υπάρχει και 3ο μέρος καλοδεχουμενο!Μιας και είδα ότι άρεσε, βάζω και ένα 2ο μέρος.
Ας ελπίσουμε να δούμε και τις βυζαρες της σε κάποιο μέρος!!!Μιας και είδα ότι άρεσε, βάζω και ένα 2ο μέρος.
Δεν υπάρχει...(τουλάχιστον γι αυτό το θέμαΑν υπάρχει και 3ο μέρος καλοδεχουμενο!
Θα στο χαλάσω, αλλά δεν έχει βυζάρες, αλλά μικρό και ωραίο στήθος.Ας ελπίσουμε να δούμε και τις βυζαρες της σε κάποιο μέρος!!!
Ναι. Ήμουν τυχερός αρκετές φορές....βέβαια αυτά είναι για άλλο θέμα συζήτησης. HeheΠαίχτηκε τίποτα με καμιά τουρίστρια;
Τώρα μάλιστα πολύ καλύτερα!!!!Μιας και είδα ότι άρεσε, βάζω και ένα 2ο μέρος.
Υπέροχη! Μου έφτιαξε τη μέρα! Μοιάζει πολύ με μια που είχα φωτογραφήσει πριν πολλά χρόνια. Λες;
Για τρελό ξεσκισμα η κωλαρα της..Άρρωστος πάτος
![]()
ποσες φορές την έχουν κλέψει αυτή την εικονα και χάλασε το χρώμα της;Άρρωστος πάτος
![]()
Nα τής δώσουμε κάνα depon καλέ μου φίλε ... Χα χα χα χα χα..Όχι οκ καλός ειναι ...Άρρωστος πάτος
![]()
Αρκετές από αυτές που φοράνε τέτοια μαγιό που υποτίθεται σεμνότητα και κουραφέξαλα, στο κρεβάτι γίνονται καραπουταναρες και λες ,,,,,είναι δυνατόν?Σίγουρα αυτό το μαγιό το αγόρασε, όταν ακόμη κυκλοφορούσαν οι δραχμές...
(Μουσειακό είδος..)
![]()
Αρκετές από αυτές που φοράνε τέτοια μαγιό που υποτίθεται σεμνότητα και κουραφέξαλα, στο κρεβάτι γίνονται καραπουταναρες και λες ,,,,,είναι δυνατόν?