You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.716
- Πόντοι
- 1.056
Και άσπρα νυχακια,να ταιριάζουν με τα χυσια....Είμαι παραλία αυτή πρόλαβα να βγάλω μετά δεν άντεξα ελπίζω να είμαι στο θέμα ...μάτι στη παραλία λέει χαχαχα
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Ένας και μοναδικός είσαι!
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.035
- Πόντοι
- 1.056
πολλα τα γαμευσιμα μουνια , για ολα τα γουστα, αλλα χαρα στο πουτσο μας δε βλεπω... γυναικες πολλες παρα πολλες αλλα ποτε δεν ειναι αρκετες οπως λεει και ο νιβο
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Ενδιαφέρουσα περίπτωση ...Κ πισω οψη...
Doctormit
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2010
- Like
- 230
- Πόντοι
- 21
Να υποθέσω ότι η μελαγχροινή δίπλα της είναι η γυναίκα σου και είναι κι αυτή DJ στο Μαϊάμι?
''Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στην παραλία του Miami''
Η DJ YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στο Miami
Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικ
www.kanonitv.net
petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Αμέσως και εσύ...μην δεις έναν κώλο να μοιάζει...Να υποθέσω ότι η μελαγχροινή δίπλα της είναι η γυναίκα σου και είναι κι αυτή DJ στο Μαϊάμι?
''Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στην παραλία του Miami''
Η DJ YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στο Miami
Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικwww.kanonitv.net
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Όχι φίλε, για μενα είναι άκυρο. Αλλά καλή λήψη.Δεν την εβγαλα εγω αλλα νομιζω αξιζειν ειναι εδω
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τυπε περιμενουμε φωτογραφιών συνεχεια απο μπανακι της γυναικός του τυπου με αλλη φιλη…Να υποθέσω ότι η μελαγχροινή δίπλα της είναι η γυναίκα σου και είναι κι αυτή DJ στο Μαϊάμι?
Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικwww.kanonitv.net
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Τι γελοία πρακτική η φιδιαστικηΝα υποθέσω ότι η μελαγχροινή δίπλα της είναι η γυναίκα σου και είναι κι αυτή DJ στο Μαϊάμι?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Είδα ότι σχολίαζαν το μαγιό σλιπ που φοράω να στείλω ολόσωμη με το μαγιό αλλά φοβάμαι μην μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα διάφοροι να βρεθούμε!!!!χαχαχα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Σιγά τώρα που είναι φίδι ο μύστης ...οι άλλοι που ψαρεύουν από ινσταγκραμ με φουλ φίλτρα φωτογραφίες και ανεβάζουν ονόματα μην λέμε....κώλους βυζιά και κορμί δεν θέλουμε να δούμε ...μάτι παραλία λέει το νήμα ...η μήπως και οι μεν και οι δεν γυναίκες θα μας κάτσουν ....
Δώσε κατευθείαν πληροφορίες... κόστος, service...,μην σε ζαλίσουν στα μηνύματα...Είδα ότι σχολίαζαν το μαγιό σλιπ που φοράω να στείλω ολόσωμη με το μαγιό αλλά φοβάμαι μην μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα διάφοροι να βρεθούμε!!!!χαχαχα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Τηλέφωνο βαιμπερ να βάλω ...η καλύτερα ινσταγκραμ όπως κάνει η άλληΔώσε κατευθείαν πληροφορίες... κόστος, service...,μην σε ζαλίσουν στα μηνύματα...
Στην αρχή μέσω mail.Τηλέφωνο βαιμπερ να βάλω ...η καλύτερα ινσταγκραμ όπως κάνει η άλλη
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Η γυναίκα μου δεν με θέλει με σορτσάκι μαγιό τι να κάνω να πω όχι ....και μετά καλοκαίρι έρχεται δεν θα δουν χαρά τα σκέλια μου καθόλου ....και κορασίδα να πάρω τώρα το βρήκαν όλες ινσταγκραμ επικοινωνία...η στείλε προσωπικό μύνημα να δω ποιος είσαι και θα στείλω τηλέφωνο....χαχαχα
Λέμε καμμία βλακεία να περάσει η ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.061
- Πόντοι
- 1.056
Σωστή η γυναίκα σου, θέλει τον άντρα να φαίνεται άντρας στην παραλία.Η γυναίκα μου δεν με θέλει με σορτσάκι μαγιό τι να κάνω να πω όχι ....και μετά καλοκαίρι έρχεται δεν θα δουν χαρά τα σκέλια μου καθόλου ....και κορασίδα να πάρω τώρα το βρήκαν όλες ινσταγκραμ επικοινωνία...η στείλε προσωπικό μύνημα να δω ποιος είσαι και θα στείλω τηλέφωνο....χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι σαν πιτσιρικάς που παίζει μπάσκετ στη γειτονιά του με αυτά τα ηλίθια σορτσάκια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?