Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 571 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.768

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Και εσύ κρυφακουγες ρε πούστη γερό?
ε οχι και γερος ρε τυπε....πανω στα ντουζενια μου...πανω στις καβλες μου...
εγω ημενα μετα της συζύγου...ακουγαμε τα πιτσιρικια και της εξηγουσα για ποιο λογο δεν κανουμε ακομα παιδια αλλα προτιμω να της τα ριχνω αυστηρα και μονο στην μαπα...εδειχνε να με κατανοει...
:confused: :confused: :confused:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
Όχι ότι είμαι η αστυνομία της ηθικής και της αιδούς, όμως πραγματικά δεν ντρέπονται να φοράνε τέτοια ξέκωλα μπικίνι;
Πατέρα, αδελφό, άντρα κ.λπ. δεν έχουν;
Πόσο μαλάκες και κερατάδες μπορεί να είναι αυτοί και δεν λένε τίποτα;
Δηλαδή ένας πατέρας χαίρεται να βλέπει την κόρη του έτσι; Δεν μπορεί να μην έχει ιδέα για το τι πουταναριό έκανε.
εχει χαθει η ντροπη εδω και χρονια...οι νεοι γονεις δινουν απλετη ελευθερια στα βλασταρια τους και δεν τους χαλανε χατιρι

εχω πετυχει σκηνικο σε παραλια με την κορη σε ηλικια γυμνασιου να φοραει καυτο σκαφτο μαγιο..σε μια φαση ζητησε απ τον πατερα της να την τραβηξει φωτο για να τις βαλει στο instagram οπως κανουν ολα τα χαζομικρα..ε, ηκοπελιτσα με τα κωλομαγουλα εξω να παιρνει ποζες πανω στα βραχια,ο πατερας της να τραβαει κι ο κοσμος γυρω γυρω να γελαει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ε οχι και γερος ρε τυπε....πανω στα ντουζενια μου...πανω στις καβλες μου...
εγω ημενα μετα της συζύγου...ακουγαμε τα πιτσιρικια και της εξηγουσα για ποιο λογο δεν κανουμε ακομα παιδια αλλα προτιμω να της τα ριχνω αυστηρα και μονο στην μαπα...εδειχνε να με κατανοει...
:confused: :confused: :confused:
Δεν καταπίνει δηλαδή , μάλιστα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
εχει χαθει η ντροπη εδω και χρονια...οι νεοι γονεις δινουν απλετη ελευθερια στα βλασταρια τους και δεν τους χαλανε χατιρι

εχω πετυχει σκηνικο σε παραλια με την κορη σε ηλικια γυμνασιου να φοραει καυτο σκαφτο μαγιο..σε μια φαση ζητησε απ τον πατερα της να την τραβηξει φωτο για να τις βαλει στο instagram οπως κανουν ολα τα χαζομικρα..ε, ηκοπελιτσα με τα κωλομαγουλα εξω να παιρνει ποζες πανω στα βραχια,ο πατερας της να τραβαει κι ο κοσμος γυρω γυρω να γελαει

Κλαιω πραγματικα !!! :2funny:

Με τετοιους γονεις και τετοια κοινωνια δεν πρεπει να μας κανει καθολου εντυπωση για τις νεες κατεστρεμενες γεννιες που μεγαλωνουν.

Μηδεν ηθος, μηδεν αξιες! :priest:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Κλαιω πραγματικα !!! :2funny:

Με τετοιους γονεις και τετοια κοινωνια δεν πρεπει να μας κανει καθολου εντυπωση για τις νεες κατεστρεμενες γεννιες που μεγαλωνουν.

Μηδεν ηθος, μηδεν αξιες! :priest:
στα @@ μας να πα να γαμηθουν ολοι και ολα. snake plisken

• Like
Αντιδράσεις: lelak

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
στα @@ μας να πα να γαμηθουν ολοι και ολα. snake plisken

Δεν πάει έτσι, διότι οι καριόλες του σήμερα (αυτές που τα πετάνε όλα έξω, τις παίρνουν παρτούζες, κάνουν ναρκωτικά, κ.λπ.) θα το παίζουν στο μέλλον μετά τα 30 οσίες και παρθένες σε εσένα, εμένα και κάθε άλλο κοροΐδο το οποίο δεν θα έχει ιδέα για το παρελθόν τους.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
40B7F195-24C1-4FC0-817B-D0875D3FC492.jpeg
Καλή δείχνει αν και τη βλέπουμε από τη μια πλευρα :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
προχθες ηταν ενα 15χρονο με ολη την κωλαρα εξω μαζι με ενα παλικαρακι φιλο της 30 κιλα σαν σαμιαμιδι και ολο για πιπες και τσιμπουκια μιλουσαν...εχει ξεφυγει η μαθητιωσα νεολαια ναπουμε... :confused:
Ας την εδινες το τηλ του king hustler..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom