theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 931
- Πόντοι
- 86
Που πας μωρή καύλα;;;;
Που πας μωρή καύλα;;;;
Σε ποιά παραλία είναι αυτό ρε Μήτσο;;
Κατερίνη είναιΣε ποιά παραλία είναι αυτό ρε Μήτσο;;
Φαντάσου να πας να της το βάλεις από πίσω και να σου πει δεν κάνω πρωκτικόπιο κοντά δεν πάει... σε λίγο θα βάλω macro...
τον έχει φάει γερά από πίσω !!
Φιλε με συγκινησες παρε την συνεισφορα μου γουρουνιτσα συλλεγουσα χαλικακια ελπιζω να σου αρεσει...
το δευτερο χαχαΚαταπληκτική... Σε αυτή τη στάση δημιουργείται ένα τρομακτικό δίλημμα σε κάθε άνδρα πέραν του θαυμασμού και της οπτικής ικανοποίησης.... Πας σκυμμένος, με το πρόσωπο και χώνεις τη γλώσσα σου ή πας όρθιος και χώνεις το ερεθισμένο πέος σου;;;
Γιατί όχι και τα δύο...;;το δευτερο χαχα
Απίστευτο κορμί!Συνεχεια της χθεσινης φωτος !
Τι πάτος είναι αυτός ρε παιδιά......πωωωωω
αστα πατος για να πας απατοςΤι πάτος είναι αυτός ρε παιδιά......πωωωωω
Ρε τις πορνάρες τι φοράνεΜόλις μου ήρθαν από φίλο στην Μύκονο και είπα να τις μοιραστό μαζί σας !!
Διακρίνετε λίγο το μουνάκι της...
Στην πρώτη φωτό θέλησα να γράψω τι φανταστικό που είναι το μαγιό. Αλλά πριν προλάβω να το κάνω άνοιξα τη δεύτερη και ξέχασα μέχρι και το όνομά μου...
Τελειότητα!
Καυλωτιμα tan lines !!! Σίγουρα ήθελε να τον φάει στο ντουζ...Συνεχεια της χθεσινης φωτος !
Ότι καλύτερο.. Μουναρος.... Σε πια παραλία είναι;
Τον έχω παίξει για πάρτη της....ωραίο busty σώμα.
Καλημερα καλέ μου φίλε jeta3829,μετά από τόσες μέρες απουσίας επιτέλους μας χαρίζεις την υπέροχη κολάρα τής καύλα σου ...Σε ευχαριστούμε,, μας έλειψε πάρα πολύ...Να ειστε και να περνάτε καλά πάντα ...
Παντως με Drone και ληψη στα δυο μετρα αποσταση και ενα μετρο περιπου υψος με την καινουργια μηχανη του Drone μου θα εβγαζα φωτο για βραβειο PulitzerΦιλε με συγκινησες παρε την συνεισφορα μου γουρουνιτσα συλλεγουσα χαλικακια ελπιζω να σου αρεσει...
Υπέροχες η πεταχτές της ρώγες καλέ μου φίλε jeta3829 ...Είναι για πολύ πιπίλισμα...