xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.651
- Πόντοι
- 1.056
Στη μουναρα της όλα και όλοι χα χα χαΑπό φίλο στην Πάρο σήμερα το πρωι....έσκασε ολόγυμνη σε παραλία με παιδιά και οικογένειες ατάραχη!Ιταλίδα ήταν από όσα μου είπε.
Στη μουναρα της όλα και όλοι χα χα χαΑπό φίλο στην Πάρο σήμερα το πρωι....έσκασε ολόγυμνη σε παραλία με παιδιά και οικογένειες ατάραχη!Ιταλίδα ήταν από όσα μου είπε.
Ρε συ πως το κάνουν αυτό μπροστά σε τόσο κόσμο και παιδιά χωρίς να σκεφτουνε??? Πραγματικά απίστευτο!!Στη μουναρα της όλα και όλοι χα χα χα
Να πάρει θέση η Εκκλησία...Ρε συ πως το κάνουν αυτό μπροστά σε τόσο κόσμο και παιδιά χωρίς να σκεφτουνε??? Πραγματικά απίστευτο!!
Αξιαγαμητος πάτος!!!!!!
Ειπαμε καλέ μου φίλε γραμμένα όλα και όλοι στη μουναρα τους.....Ρε συ πως το κάνουν αυτό μπροστά σε τόσο κόσμο και παιδιά χωρίς να σκεφτουνε??? Πραγματικά απίστευτο!!
Και οι αλλες πως φοράνε ένα κορδόνι στον κωλο τι διαφορά έχουν.Από φίλο στην Πάρο σήμερα το πρωι....έσκασε ολόγυμνη σε παραλία με παιδιά και οικογένειες ατάραχη!Ιταλίδα ήταν από όσα μου είπε.
Την προσποίηση ότι κάτι καλυπτουνΚαι οι αλλες πως φοράνε ένα κορδόνι στον κωλο τι διαφορά έχουν.
Με το κορδόνι δεν σου σερβίρουν το μουνι όμως απλά τα κοκλωμερια,που και με ένα απλο μαγιό τα βλέπεις....Και οι αλλες πως φοράνε ένα κορδόνι στον κωλο τι διαφορά έχουν.
Άραγε πως να πέρασαν τα χρόνια πάνω τους να έχουν γίνει ώριμες καυλομιλφάρες η ώριμες χονδροφακλάνες.....to be or not to be....ωχχχ με έπιασαν τα τριτοηλικιακά μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε σεις αυτή μοιάζει με μια που είχα εγώ κάποτε (για τη βάρκα λέω)