Μια απορία χωρίς να προσβάλλω κανέναν,δεν είναι ο σκοπός μου αυτός είναι πραγματικό το ερώτημα...
Πλέον μάγκες μου το ξεκωλο έχει γίνει καθημερινό στυλ,όλες βγαίνουν με τα βυζιά κ τον κωλο έξω στα μαγαζιά χειμώνα καλοκαίρι,τώρα στις παραλίες πια όλες φοράνε στρινγκ μέχρι κ η θεία μου η χορεύτρια ενώ πάρα πολλές κάνουν τόπλες κ δεν ανοίγει ρουθούνι..
Η απορία μου λοιπόν είναι ότι μέτα από τόσο κωλο κ τόσο κρέας ακόμα σας κάνει αίσθηση βλέποντας έναν κωλο κ κάνετε σαν 14χρονο παρθένο κ δε το έχετε βαρεθεί πια;έχουμε φτάσει κάποιοι να κοιτάμε γκόμενες κ να τις φανταζόμαστε ντυμενες
πρωτον.... καλα κανουν και τα δειχνουν ολα.... σιχαινομαι η αλλη να εχει προσοντα και να ντρεπετε, να ειναι μαμουχαλη ξυνη, να τα κρυβει και να με αφηνει με την απορια και να καθομαι να φανταζομαι για το πως θα ειναι ο κωλος της με μαγιο η η τι σχημα εχουν τα βυζια. δευτερον.... οταν εχω να δω γυναικειο κορμι απο κοντα, για καιρο, κανω λιγο σαν λιγουρης (στα κρυφα και χωρις να φαινεται βεβαια), αλλα οσο καλοκαιριαζει και ερχοντε ολο και περισσοτερες στο χωριο ειτε ντοπιες απο τις πολεις, ειτε απο τουρισμο, εθελοντριες κτλ, αυτη η κατασταση (της λιγουριασης) αρχιζει και πεφτει. εγω εχω ενα καλο. οσο αγαμητος και στερημενος και να ειμαι, (οπως ειμαι μια ζωη ετσι κ αλλιως), ποτε δε θα γινω μουνοδουλος καποιας, ποτε δε θα της στειλω μηνυματα, ποτε δε θα της τη πεσω, ποτε δε θα γινω ο κλασσικος κριπι, γλυτσας, ενοχλητικος τυπος που την ενοχλει στα μηνυματα. μπορει να βραζω απο αγαμια και να ψοφαω για βρωση γυναικειων υγρων, αλλα η συμπεριφορα μου θα δειχνει το εντελος αντιθετο. γιατι? γιατι ξερω οτι και να τη πεσω, αν δε μου εχει δωσει δικαιωμα, θα παιχτει ακυρο. οποτε τζαμπα κοπος.
Πάει πέθανε το νήμα.
Οι φωτογραφίες πια είναι σαν να είναι ίδιες... Όλες με μπικίνι , φαίνονται αρκετά, και πραγματικά ψάχνω να δω αν υπάρχει κάτι διαφορετικό απο την μια στην άλλη. Πολλή επανάληψη πέφτει.....
θα υπαρξει κορεσμος και οπτικη χορταση. κοιτωντας δε χορταινεις. το επομενο σταδιο που ειναι και το κυριοτερο, ειναι η φυσικη και η σεξουαλικη επαφη με ενα τετοιο κορμι. οσοι εχετε καποια καβατζα, η φραγκα για βιζιτες, οκ. οι υπολοιποι, βραζουμε