Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.590 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 569 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 472 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.764

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Εάν το κάνεις πρώτος εσύ θα το κάνουν και οι άλλοι...δεν μπορείς να λες βγάλτε άλλες φωτογραφίες και εσύ δεν έχεις ανεβάσει ούτε μισή φωτογραφία...και στο φιναλε τιωσε πειράζει τι φωτό ανεβάζουν ... παίζει ρόλο εάν είναι γυναίκα ξαδέρφη κουμπάρα πεθερά ...το μάτι είναι για τους υπόλοιπους όχι για αυτών που ανεβάζει φωτογραφίες!!!!!!!
στειλε κουμπαρα:coffee:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.491
Πόντοι
11.956
Όλα με ενδιαφέρουν.
Τιμώ και σέβομαι όσους βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά για μια φωτό σε παραλία.
Με αφήνει παγερά αδιάφορο οποίος τραβάει φωτογραφίες εκ του ασφαλούς ή τις κατεβάζει από κάπου.
Μάλλον εσύ επισκέπτης πρέπει να είσαι στο σάιτ όχι μέλος ...τι σε νοιάζει εάν βγάζει εκ του ασφαλούς φωτογραφίες εάν ο άλλος δεν έλεγε ότι είναι η γυναίκα μου η κουμπάρα μου ...θα σου άρεσαν....το παραμύθι στην φαντασίωση θες όχι το μάτι

grannakias1988

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
2.410
Πόντοι
440
βασικα καλησπερα σας!

Συνημμένα

• IMG_0221.jpeg
    IMG_0221.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 75

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.184
Πόντοι
2.356
Εάν το κάνεις πρώτος εσύ θα το κάνουν και οι άλλοι...δεν μπορείς να λες βγάλτε άλλες φωτογραφίες και εσύ δεν έχεις ανεβάσει ούτε μισή φωτογραφία...και στο φιναλε τιωσε πειράζει τι φωτό ανεβάζουν ... παίζει ρόλο εάν είναι γυναίκα ξαδέρφη κουμπάρα πεθερά ...το μάτι είναι για τους υπόλοιπους όχι για αυτών που ανεβάζει φωτογραφίες!!!!!!!
Γεια σου ρε Μπαμπινιώτη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον εσύ επισκέπτης πρέπει να είσαι στο σάιτ όχι μέλος ...τι σε νοιάζει εάν βγάζει εκ του ασφαλούς φωτογραφίες εάν ο άλλος δεν έλεγε ότι είναι η γυναίκα μου η κουμπάρα μου ...θα σου άρεσαν....το παραμύθι στην φαντασίωση θες όχι το μάτι
Καληνύχτα!

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
886
Πόντοι
81
βασικα καλησπερα σας!
Τι ποιημα κωλος ειναι αυτος ρε φιλε !!! Αν ημουν εκει τα καναλια και τα site θα εγραφαν : Σατηρος συνεληφθει να αυνανιζετε δημοσια σε παραλιας της......... ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom