Διαγραμμένο μέλος 243526
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Ναι από το χρώμα το κατάλαβες ;Σαν να είναι δίδυμες;
Ναι από το χρώμα το κατάλαβες ;Σαν να είναι δίδυμες;
ΝαιΝαι από το χρώμα το κατάλαβες ;
Δεν τις ξέρω αυτές , επειδή από ότι κατάλαβα αν γνωρίζεις τι γυναίκα μου βγάζεις στη παραλία δεν είναι μάτι , πρέπει να είναι άγνωστη για να θεωρείτε μάτι έτσι έβαλα αυτή
Δε σε πιάνω.Δεν τις ξέρω αυτές , επειδή από ότι κατάλαβα αν γνωρίζεις τι γυναίκα μου βγάζεις στη παραλία δεν είναι μάτι , πρέπει να είναι άγνωστη για να θεωρείτε μάτι έτσι έβαλα αυτή
Λεω κάποιοι έβαλα ότι επειδή είναι γυναίκα μου η κοπέλα άρα δεν πιάνει για μάτι και δεν κάνει για εδώ , για αυτό το έγραψαΔε σε πιάνω.
Δε ξέρω φίλε , τι σου άρεσε πάνω της ;Ενδιαφέρουσα! Ψάχνεται;
Ωραίο σώμα, ωραία ηλικία και κυρία (εμένα μου άρεσε ακριβώς αυτό που δεν άρεσε σε άλλους. Δεν φοράει ξεκωλο μαγιό. Γεμίσαμε με τέτοια πλέον!)Δε ξέρω φίλε , τι σου άρεσε πάνω της ;
Σωστός φιλεΩραίο σώμα, ωραία ηλικία και κυρία (εμένα μου άρεσε ακριβώς αυτό που δεν άρεσε σε άλλους. Δεν φοράει ξεκωλο μαγιό. Γεμίσαμε με τέτοια πλέον!)
Εάν τυχόν θέλεις να μοιραστείς περισσότερα για εκείνη, στείλε μου pm.Σωστός φιλε
ας τ βγάλει να δούμε τ κρύβειΔε σου αρέσει να το βγάλει ;
Επίσης, να υπάρξει μέριμνα για μίμιμουμ αμοιβή του φόρουμ, σε κάθε επιτυχημένο προξενειό/ζευγάρωμα...Επειγόντως να ανοιχτεί thread "προξενεύω την ελεύθερη αδερφή/ ξαδέρφη/ θεία/ ανιψιά μου".
Το έχετε ανάγκη μερικοί εδώ μέσα.
ολλανδέζα στάνταρ!Απελευθερωμένο ξανθό αγγελάκι,πήγε στο μπιτσόμπαρο και πήρε τα ποτάκια της (.. βυζάκια έξω λοιπόν..)
Φοβερός πατος!
Δηλαδή αυτή η φωτό είναι μάτι???Ενδιαφέρουσα! Ψάχνεται;
Για τρίο πως κανονίζουμε?
Ξαδέλφη και γυναίκα μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
43
Τεχνικά σωστός είσαι, αλλά εντάξει, μιλάμε για ένα τοπικ, δεν είναι νομικό κείμενο να το πηγαίνουμε με το γράμμα του νόμου.Δηλαδή αυτή η φωτό είναι μάτι???
Να φτιάξουμε ένα νήμα, "Γυναίκες με μαγιώ"
Με το μαύρο ποια είναι;
Ξαδέλφη και γυναίκα μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
43