Kavlatony2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 339
- Πόντοι
- 20
Και αυτό έχει την χάρη τουΔυο ξένοι,βραδυ σε ερημική παραλια,μαλλον σε αλληλομαλακια προβλεπω να καταληγει
Και αυτό έχει την χάρη τουΔυο ξένοι,βραδυ σε ερημική παραλια,μαλλον σε αλληλομαλακια προβλεπω να καταληγει
Ναι δεν το έγραψα σωστά. Θα είμαι με την κοπέλα μου στη παραλίαΔυο ξένοι,βραδυ σε ερημική παραλια,μαλλον σε αλληλομαλακια προβλεπω να καταληγει
Έχει εκεί παραλίες για μάτι;Εάν κάποιος είναι Κω να πάμε για κανένα μάτι σε.καμια.παραλια.
Ναι φυσικά....έχει και 2 γυμνιστώνΈχει εκεί παραλίες για μάτι;
Τυπε , είναι η ίδια που είχες βάλει και την προηγούμενη φορά ή κάνω λάθος;Με ανοιχτά τα πόδια....
Δεν ήξερα οκΝαι φυσικά....έχει και 2 γυμνιστών
Πολύ καλό.Σόρρυ για τη θολούρα αλλά έτρεμα μη με καταλάβει ο φουσκωτος ντουλάπας Ουκρανός γκόμενος της
Φτανει λαστιχο τον εκανεςΤον επαιξα εκεί στην παραλία για πάρτη της
Συνέχεια λέμε..Φτανει λαστιχο τον εκανες
Γοργόνα....
Πως γίνεται να είσαι και Σπέτσες και Μενίδι και Λιόσια ταυτόχρονα δεν το χω καταλάβει αυτο , μάλλον ξηγιεσαι διακτινισμο Babis δεν εξήγητε αλλιώς ....Σπετσες τωρα χαμος... ελατε
Χωρίς το σουτιέν έχεις;Επιλεγω τελευταια απομονωμένες παραλιες αλλα φετος πετυχα μπιγκο!
Κατεβηκα σε υπερ έρημη παραλια και πετυχα τρια ψωλακια,το εικονιζόμενο ειχε μπορει και πεντε νουμερο στηθος.
Ημουνα μονος μου και τρεις τους.Σε μια πραλια χιλιομέτρου,ειμασταν κοντα σχετικα λογω της πολυ βαθιάς φυσικής σκιάς,εβγαλα το Bt ηχειο και εβαλα τις μουσικαρες μου,προφανως τις αρεσε.
Το εικονιζόμενο εβγαλε το σουτιεν του μπικίνι,κόντεψα να παθω εγκεφαλικό!
Ενα σκριν σοτ απο βιντεο που υποτίθεται μιλαγα στο τηλεφωνο!
Ελληνακια
Αυτά είναι. Τουλάχιστον μας δροσίζει η κυρία
Αν ειχα θα χε μπει!Χωρίς το σουτιέν έχεις;