theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 935
- Πόντοι
- 86
Καύλα.....Δεν αφήνουν τα καυλιά μας να ηρεμήσουν...Καλό μήνα από τη Λήμνο.
Καύλα.....Δεν αφήνουν τα καυλιά μας να ηρεμήσουν...Καλό μήνα από τη Λήμνο.
Ρε τυποι κάντε λίγο κράτει στα copy-paste..
πεσαμε απο τα συννεφα τύπε που το ναυαγιο ο φωτοσοπας ανεβάζει σοτα κονσέρβα ποιος να το περιμενεΡε τυποι κάντε λίγο κράτει στα copy-paste..
(Τωρα η οι Ελληνικές παραλίες φθάσανε στον Ευξεινο Πόντο,η οι Βούλγαροι παρακολουθούν συνέχεια το Bou.com
Έχει παραγινει αυτό ...πεσαμε απο τα συννεφα τύπε που το ναυαγιο ο φωτοσοπας ανεβάζει σοτα κονσέρβα ποιος να το περιμενε
Ω ρε φίλε! Με προβληματίζει όμως αν ανήκει στο νήμα Ματι γιατί περισσότερο σου στήθηκε πάρα την φωτογραφησες στα κρυφά. Μπράβο σου όμως, πολύ καλό!Σαμοθράκη .. Παχιά Άμμος
Φωτογραφήθηκε για περιοδικό Marie Claire αλλά εγώ ήμουν πίσω στο θάμνο κρυμμενος κ για αυτό φαίνεται σα να κοιτάει εμεναΩ ρε φίλε! Με προβληματίζει όμως αν ανήκει στο νήμα Ματι γιατί περισσότερο σου στήθηκε πάρα την φωτογραφησες στα κρυφά. Μπράβο σου όμως, πολύ καλό!
Μα είπα και γω... Μπράβο σου πάντως, πολύ καλό. Να φανταστώ ότι εκμεταλλευτηκες το γεγονός ότι ήσουν πίσω από ένα θάμνο στην Παχιά Άμμο και τράβηξες και μια παχιά, ε?Φωτογραφήθηκε για περιοδικό Marie Claire αλλά εγώ ήμουν πίσω στο θάμνο κρυμμενος κ για αυτό φαίνεται σα να κοιτάει εμενα
Τυπε είσαι πολύ δυσπιστοςΜα είπα και γω... Μπράβο σου πάντως, πολύ καλό. Να φανταστώ ότι εκμεταλλευτηκες το γεγονός ότι ήσουν πίσω από ένα θάμνο στην Παχιά Άμμο και τράβηξες και μια παχιά, ε?
Τυπικός οπως παντα,έβαλε μωσαϊκό στο πρόσωπο μην την αναγνωρίσουν οι Γιάνκηδες και μας βομβαρδίζουν με τα Φ35 που φέρανε.Σαμοθράκη .. Παχιά Άμμος
Σέβομαι τους κανόνες του μπουΤυπικός οπως παντα,έβαλε μωσαϊκό στο πρόσωπο
Πωπωπω το καυλακι! Μικρουλα Ε;Κωλαράκι
Πω ρε κωλαρα η τυπισσα!Λήμνος , Κέρος.
Την φυστίκωσες ?Σαμοθράκη .. Παχιά Άμμος
Ψευδεσαι τυπε.Σαμοθράκη .. Παχιά Άμμος