oikogeneiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Καημένε...
ΑΠΙΘΑΝΗΗ 60άρα έχει καυλώσει όλη την παραλία με το διακριτικό και συνεχές φλερτάρισμά της σε όλους. Το απόλυτο αφροδισιακό παλαίμαχο...
*** Η φωτογραφία την αδικεί.
Πού ξέρουμε ότι δεν της γυρίζει την κωλοτρυπίδα τα μέσα έξω μετά στο δωμάτιο;;;;εδώ βλέπουμε
πυρφόρο
ελληναρά καληνυχτάκια να μουνοδουλιάζει για να βάλει λάδι μαυρίσματος τελευταίας διαλογής σε μία ξεκολιάρα που την έχουν μεγαλώσει στα
πούπουλα
Μπορεί να είμαι των μικρών γενικά, άλλα τέτοια γυναίκα την εσκιζα!Η 60άρα έχει καυλώσει όλη την παραλία με το διακριτικό και συνεχές φλερτάρισμά της σε όλους. Το απόλυτο αφροδισιακό παλαίμαχο...
*** Η φωτογραφία την αδικεί...
Ρε φίλε, σε καλό σου... Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια! Πόσο δίκιο...Πού ξέρουμε ότι δεν της γυρίζει την κωλοτρυπίδα τα μέσα έξω μετά στο δωμάτιο;;;;
Κι εγώ στις διακοπές μου αδερφέ, είδα κάτι ωραίες μούνες (δεν έβγαλα φώτο, δεν είμαι σε φάση για ρίσκο), και ειδικά σε μερικές περιπτώσεις, κάτι απίστευτες κωλάρες, που τις έσερναν κάτι μπούληδες-μπουχέσες!!! Μία μάλιστα που μου έκανε πολλή εντύπωση, ωραία γυναίκα, του είχε κάνει και τρία παιδιά του χέστη!!!!Ρε φίλε, σε καλό σου... Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια! Πόσο δίκιο...
ΠελομαΤα "αμένσιοτα" είναι η τροφή για την δειλία.
Λυπάμαι που δεν μπορείς να βρεις το θάρρος να μιλήσεις απευθείας μαζί μου. Ίσως μια μέρα τα νευράκια σου να βρουν το GPS τους και να ανακαλύψουν τη σωστή διεύθυνση!
Προς το παρόν, στην "οικογένεια" και φρόνιμα... (Άσε που μου μυρίζεται "διπλό" account)
Τον δίπλα τον βλέπεις ?Κλασσικό βουλγαροκωλαρακι
Κ πολύ καλά την έκανε τέτοια κωλαρα!Μανούλα πέταξε τη κωλαρα της
Μανούλα πέταξε τη κωλαρα της
Μανούλα πέταξε τη κωλαρα της