Διαγραμμένο μέλος 233832
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 80
Σου έγραψα και στο άλλο νήμα. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι soft!!!!Ζευγάρι για παιχνίδια σε παραλία της Πάτρας θέλουμε λόγο διακοπών για soft κατάστασης για αύριο
Χαχαχαχα εννοώ ο καθένας με το ζευγάρι του γαύτο είσαι ΘεόςΣου έγραψα και στο άλλο νήμα. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι soft!!!!
Soft είναι να παίξουμε με τα κουβαδάκια
Σόρρυ ρε φίλε αλλά εδώ μέσα έχουμε διαβάσει τα πάνταΧαχαχαχα εννοώ ο καθένας με το ζευγάρι του γαύτο είσαι Θεός
Ναι δεν τρέχει κάτι σιγάΣόρρυ ρε φίλε αλλά εδώ μέσα έχουμε διαβάσει τα πάντα
Θα καθαρίζει και την παραλίαΈρχεται φωτό και σε παραλία σύντομα
Ωραία κορμιά , όσο για τα τατουάζ, , εμένα μου αρέσουν ,σε άλλους όχι , όμως η γνώμη μας περισσεύει.
σε ποια παραλια φιλε?? αν μπορεις να μας πειςΑπό την προηγούμενη βδομάδα...
και πολυ καλα κανουν .σιχαινομαι τα βρακομαγιο και τις ντροπαλες μιζερες απομακρες ξινομουνεςΑν και βυζολαγνος το ματι στη παραλια θα περασει πρωτα απο κωλο.παρατηρω πολλες γκομενες με ωραιο κωλο,με κυταριτιδα,μοντελε ή χοντρες,ολες θα φορεσουν στρινκ-μπραζιλιαν θα τη πεταξουν οξω τη κωλαρα τους.
και πριν 40 χρόνια ....Μύκονος, Πλιντρί (S.P.)
Η δικη σου η γνωμη μπορει να περισσευει, η δικη μου οχι, γιατι μου στερει (βαση γουστου) την δυνατοτητα, να της δωσω την ευκαιρια να γνωριστουμε..Ωραία κορμιά , όσο για τα τατουάζ, , εμένα μου αρέσουν ,σε άλλους όχι , όμως η γνώμη μας περισσεύει.