George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.802
- Πόντοι
- 1.056
Ωραιοι πατοι!!
Ωραιοι πατοι!!
Ευελπιστώ να μην πιάσαμε τοσο πατο ωστε να φωτογραφίζουμε ατομα με ιδιαιτερότητες για να καυλαντιζουμεΣκεφτηκες μηπως εχει προβλημα η κοπελα;
Ωραίος ο μύστηςΤεφατζουδες
εχυσα μολις εστησε κωλο με μαγιο στρινγκ...στημενο μεν καυλα δεΌταν βλέπω παραλία, εδώ πάει το μυαλό μου...
Ειναι απ τις φορες που βλεπεις τέτοιου είδους ξεπιδια,ψαχνεις κατι αντιστοιχο επι πληρωμη και αντιλαμβάνεσαι πως ειναι πολυ σεμνοτυφουσες μπροστα τους οι επι χρημασι
Κι εγώ την έχω χύσει την καριόλα...εχυσα μολις εστησε κωλο με μαγιο στρινγκ...στημενο μεν καυλα δε
Δυνατό!Επί του πιεστηρίου
Δεν εχω λογιαΑγγελικάρα! <3
Τις γραφουμε στ αρχιδια μας τοσο Απλα.Πορνες!Το έγραψα και στο "μάτι παντού". Κυκλοφορεί στο Instagram ΠΡΟΣΟΧΉ.
Γράφεις αυτή την μαλακια κ ποστάρεις φωτό από μια άγνωστη…. Ποσό χαζός μπορεί να είσαι ρε φίλε;Τις γραφουμε στ αρχιδια μας τοσο Απλα.Πορνες!
Τον χειμωνα μας ζάλιζαν τ απελε να μην περπατά ξοπισω κοπέλας κανεις αντρας ή πλυθηντικος,οποια κοπελα περπατάει μονη,σεβόμενος τον φοβο της π μπορει να νιωθει.
Καλοκαιριάτικα βρηκαν αυτη την μαλακια.
Αγαμητες που κυκλοφορούν προκαλώντας, θελοντας να παίξουν με τις εντυπώσεις πως αυτο π κανουν ειναι οκ,ενω ολοι οι αλλοι εχουν «θεματα»
Βρε καυλαρα!Γράφεις αυτή την μαλακια κ ποστάρεις φωτό από μια άγνωστη…. Ποσό χαζός μπορεί να είσαι ρε φίλε;
Δεν μιλάμε για μένα. Αλλά όταν σε δει η γυναίκα να το κανείς… κ σε μηνύσει. Η οταν σε δει ο Άντρας της κ σε πλακώσει στα χαστούκια. Θα λες κ ευχαριστώ κ συγνώμη. Γτ απλά κανείς κάτι παράνομο. Δεν θέλει κ πολύ iq…..Βρε καυλαρα!
Εισαι σ ενα φορουμ bourdela.Com και ποστάρεις σ ενα νημα «ματι στις παραλιες» οτι τι;
Θίγεσαι π βλεπεις φωτογραφια μιας άγνωστης με τον κωλο της εξω;
Αντε τραβα γραψε σε καμμια lifo
Δλδ εσυ πιστευεις εδω π «τραβαμε» μουνοτρυπιδια,παμε απο πανω τους με την καμερα ανα χείρας κ «πυροβολούμε» ;Δεν μιλάμε για μένα. Αλλά όταν σε δει η γυναίκα να το κανείς… κ σε μηνύσει. Η οταν σε δει ο Άντρας της κ σε πλακώσει στα χαστούκια. Θα λες κ ευχαριστώ κ συγνώμη. Γτ απλά κανείς κάτι παράνομο. Δεν θέλει κ πολύ iq…..
κωλαρα για χυσιμοΞεκωλιαρικο