diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Πολύ καύλα τα χαλαρά κωλομέρια...
Πολύ καύλα τα χαλαρά κωλομέρια...
σε ποια παραλια ειναι?
Φοβερή φωτογραφία... Τρομερή λήψηΚαλοκαιράκι αργείς???
...τι μου θυμίζει αυτή η φωτο..... ελπίζω να σας αρέσει όσο και μένα!!!!
Δηλαδης τώρα ρε γιωργη, εσένα, η μύτη και το ατριχο σκαλπ ενός καραφλου σου θυμίζουν καλοκαίρι?Καλοκαιράκι αργείς???
δεν ξερω τι ειδες....αλλά αυτο ειναι το μαγικο στηθος μιας κοπελας του επαγγελματος που καποια στιγμη τα λεγαμε και σαν φιλαρακια και μου την εστειλε μια μερα που ελιωνα στο γραφείο...Δηλαδης τώρα ρε γιωργη, εσένα, η μύτη και το ατριχο σκαλπ ενός καραφλου σου θυμίζουν καλοκαίρι?
ΚΑΥλώνω με τα νύχια της κοπέλας....Κρατάμε το καλοκαίρι ζωντανό
Αυτές οι αυθόρμητες φωτογραφίες είναι οι καλύτερεςΠολύ καύλα τα χαλαρά κωλομέρια...
Ενενα μου θυμίζει το χωριο μου που είναι γεμάτο ελιές!!!Καλοκαιράκι αργείς???
Φίλε άμα καυλωνεις από αυτή την φωτογραφία έχεις θέμα...δεν ξερω τι ειδες....αλλά αυτο ειναι το μαγικο στηθος μιας κοπελας του επαγγελματος που καποια στιγμη τα λεγαμε και σαν φιλαρακια και μου την εστειλε μια μερα που ελιωνα στο γραφείο...
ισως με καυλώνουν οι αναμνησεις που εχω μαζι τους μιας και εχω κανει διαφορα στο παρελθον με αυτα...ισως αυτη η φωτο σε βοηθησει και σενα και συμφωνησεις μαζί μουΦίλε άμα καυλωνεις από αυτή την φωτογραφία έχεις θέμα...
Βασικά, στην φωτογραφία το μάτι πάει περισσότερο στο κύμα από την ρώγα.
Τώρα μάλιστα, είσαι ωραίοςισως με καυλώνουν οι αναμνησεις που εχω μαζι τους μιας και εχω κανει διαφορα στο παρελθον με αυτα...ισως αυτη η φωτο σε βοηθησει και σενα και συμφωνησεις μαζί μου
Ωραίο μιλφονιεψαχνα σε ενα παλιο δίσκο κατι παλια αρχεία για τη δουλεια που έπρεπε να βρω και ανακαλυψα μια φωτο απο τα καλοκαιρι...
Ποια είναι η δικηγόρος?????????εψαχνα σε ενα παλιο δίσκο κατι παλια αρχεία για τη δουλεια που έπρεπε να βρω και ανακαλυψα μια φωτο απο τα καλοκαιρι...
Οχι βρε...τουριστριαΠοια είναι η δικηγόρος?????????